Προς το περιεχόμενο

καθυστερηση πακετου απο κινα

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>Γιατί δυστυχώς από Κίνα συνεχίζεις να παίρνεις πολύ πιο φθηνά, αν μιλάμε για την κατηγορία μέχρι 100-150 ευρώ... Αυτά που αναφέρεις εδώ ως φθηνά είναι και αυτά προφανώς κινέζικα, με τα περισσότερα να αναφέρονται σε tablets με μέτρια οθόνη, μονοπύρηνο επεξεργαστή και 512 μνήμη. Με τα ίδια λεφτά στην Κίνα υπάρχουν πολύ πιο ποιοτικές λύσεις πχ ainol με 2/4 πύρηνο επεξεργαστή , καλή οθόνη και το σημαντικότερο με 1gb μνήμη... </p>

Και την πιθανότητα να μη φτάσουν ή να βγαλουν πρόβλημα πολύ σύντομα και να τρέχεις και να χάνεις τα λεφτά σου. Καλύτερα κάποιος να κάνει υπομονή και να μαζέψει κάτι παραπάνω να πάρει ένα τάμπλετ της προκοπής παρά αυτό το πράμα με τα κινέζικα. Προσωπική άποψη φυσικά.

Χώρια ότι αν το πάρεις απο δω έχεις την εγγύηση τουλάχιστον. Απο κει τί θα κανεις, και να το στείλεις πίσω άντε ξανα μανα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ κινητό και tablet αγόρασα από ευρωπαϊκά καταστήματα μόνο  και μόνο για να μην μπλέξω με τις "εγγυήσεις" των εδώ καταστημάτων... Μην πω για την κύρια αντιπροσωπεία σχεδόν όλων των επώνυμων (arvato)... Αυτό νομίζω κάνει για απάντηση!

Και να προσθέσω σε εξάρτημα συναγερμού αγορασμένο από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ που χάλασε εντός εγγύησης και μου κάναν εδώ τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ! μου στείλανε 2 από το Hong Kong για την "ταλαιπωρία" μου χωρίς να στείλω τίποτα πίσω παρά μόνο την απόδειξη που ήταν και στα ελληνικά!!! 

Επεξ/σία από harris78

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιοι ψωνίζουν συχνά απέξω (είτε Κίνα, είτε Ευρώπη, είτε Αμερική) ξέρουν να ξεχωρίσουν από ποιον να ψωνίσουν...Ειδικά με paypal είσαι αρκετά ασφαλής...Είναι και θέμα εμπειρίας...

Προσωπική μου εμπειρία:

Archos tablet αγορασμένο από υποτιθέμενη αγγλική εταιρεία η οποία στην ουσία είναι κινέζικη. Τα φτυσε η ενσωματωμένη μπαταρία ένα μήνα πριν την εγγύηση. Τους έστελνα email και μου απαντούσε αυτόματο reply και γενικότερα η επικοινωνία ήταν κουκουρούκου. Για να μου δώσουν διεύθυνση αποστολής έπρεπε να κατεβάσω ένα έντυπο το οποίο θα τους το έστελνα μετά θα μου στέλνανε την διεύθυνση και μετά θα έστελνα άλλο χαρτί μαζί με το tablet πίσω. Έψαξα στο google street view και δεν φαινόταν κανένα μαγαζί στην συγκεκριμένη διεύθυνση. Με τα πολλά το σταύρωσα και το έστειλα πίσω και τελικά μου έστειλαν πίσω ένα άλλο καινούριο. Μιλάμε για ένα μαγαζί το οποίο όποιος ψάξει στο internet υπάρχουν πάρα πολλά αρνητικά σχόλια. Μέχρι και site και video στο youtube έχει φτιαχτεί για πάρτη τους!!! Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν πριν την αγορά προηγηθεί έρευνα για τον πωλητή, συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Επεξ/σία από chisao

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...