Προς το περιεχόμενο

καθυστερηση πακετου απο κινα

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια για σας

Εχω παραγγειλει απο κινα ενα ταμπλε απο 27/7ου και συγκεκριμενα απο το pandawill

Πληρωσα με PayPal ολα οκ αλλα ακομα τιποτα ψεν εχει ερθει

Ερωτησα τον αποστολεα και μου ειπαν οτι το στειλαν κανονικα και μου δωσαν και τον σχετικο αριθμο.

Τωρα τι ναχει συμβει αραγε??

Επισης μου ειπαν να μην ανυσυχω παρα πολυ διοτι αργουν καμμια φορα.

Αν ειναι σκαλομενο σε κανα τελονειο δεν θαπρεπε να με εχουν ενημερωσει αυτοι??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27/7 δηλαδη εισαι εκτος paypal ,δεν επρεπε να το αφησεις να περασει ετσι το 45ημερο φιλε.Υπαρχει μεγαλο θεμα με τα κινεζικα ταχυδρομεια απο αρχες αυγουστου και λογικα για αυτο αργει αλλα εισαι στο ελεος τους τωρα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν αναφέρεις και τον tracking number που σου έδωσαν μήπως και βρούμε σε ποιό σημείο κόλλησε?

Υπ'όψιν ότι αν δεν είναι συστημένο τότε ο ταχυδρόμος έχει το δικαίωμα να το αφήσει απλά στο κουτί ή στην οικοδομή και να φύγει!

Εγώ γύρισα χθές βράδυ και βρήκα μες στο mail box θήκη που είχα παραγγείλει πρίν 1 εβδομάδα απο Αγγλία - όποιος ήθελε, με λίγη προσπάθεια την έπερνε...

τωρα το tablet που είναι και λίγο μεγάλο δεν πιστεύω....

απο βδομάδα νομίζω έχουν και κάποιες αργίες οι κινέζοι...

Επεξ/σία από samniotis

μαζί με τον αριθμό αποστολής σου έδωσαν και ένα site για να αναζητήσεις που βρίσκεται το πακέτο σου, έκανες μια αναζήτηση για να δεις που βρίσκεται τόσες μέρες; δεν είναι πρόβλημα του αποστολέα αν το πακέτο εχει μείνει στο τελωνείο 

κανε και μια αναζήτηση στα ΕΛΤΑ για να δεις μήπως εχει κολλήσει στην Ελλάδα

Παιδια φχαριστω

η παραγγελια εγινε και πληρωθηκε με πειπαλ κανονικα 

οι ανθρωποι μετα μουστειλαν και το τρακιν που λετε (δεν τοχω προχειρο)

προχθεσ που ξαναρωτησα μου ξαναστειλαν παλι τρακιν και την αναλογη σελιδα

Εβμενι φιλε μου τι θα πει αυτο που λκες για το πειπαλ??

Και αν οι ανθρωποι τοστειλαν κανονικα και εδω το κρατανε στο τελωνειο και παιζουνε με αυτο και αμα βαρεθουνε με ειδοποιανε??

εγω μαλλον αυτο υποψιαζομαι διοτι να ρισκαρει τη φημη της μια μεγαλοετερια σαν τη πανταβιλ για λιγα εβρο,  μαλλον χλωμο

επισης εχω ξαναπαρει απο κινα και ηρθαν οκ .

και μαλιστα παντοτε υπογραφω σε χαρτι του ταχυδρομου

λεω να ποεριμενω λιγο ακομα και μετα καταγγελια στο ελτα

εγω μαλλον αυτο υποψιαζομαι διοτι να ρισκαρει τη φημη της μια μεγαλοετερια σαν τη πανταβιλ για λιγα εβρο,  μαλλον χλωμο

!!!

Το πιο άστοχο σχόλιο του μήνα.

http://www.trustpilot.com/review/www.pandawill.com

Ναι φιλε μου

Μαλλον δυστυχως εχεις δικιο

Τωρα μια και περιμενω 2 μηνες μαλλον θα πρεπει να αναφερω στο πειπαλ

Στερνη μου γνωση

Και παλι φιλε imvrios

Μια και φαινεσαι εμπειρος απο τις κινεζικες πονηριες

Θαχες τη καλοσυνη να πληροφορησεις και για αλλους πονηρους αλλα και για σωστους κινεζους????

Δεν είμαι καθόλου έμπειρος, από ένα κατάστημα 2 φορές έχω αγοράσει. Απλώς κοιτάζω τα reviews χρησιμοποιώντας στη Google.

Το χρονικό όριο υποβολής dispute στην Paypal το έχεις ξεπεράσει δυστυχώς.

Αλλά δεν έχεις κάνει ακόμα αυτό που σου είπανε: έλεγξε το tracking number να δεις που είναι η παραγγελία σου. Αν δε ξέρεις, γράψε εδώ μεταφορική εταιρεία, tracking number και σελίδα ελέγχου (λογικά στα έστειλε με e-mail η Pandawill αλλά θα τα λέει και αν κάνεις login στο site τους και πας στις παραγγελίες σου) για να το δούμε εμείς για εσένα.

Μπορεί πράγματι το πρόβλημα να είναι μία πολύ μεγάλη καθυστέρηση.

Φιλε μου νασαι καλα

Μαζι με ολα ταλλα τα λεβεντοπεδα αυτα δεν μου στειλαν ουτε τρακιν ουτε τιποτα

Το κακο εινε οτι πιο μετα παρηγγειλα και αλλα πραματα απο δαυτους και θα επικοινωνησω με το πειπαλ να ακυρωσω τη πληρωμη (ειναι λιγοτερο απο 45 μερεσ)

Εχω παραγγειλει και απο φοκαλ πραις

Ειναι και αυτοι σκαρτοι??

Πως γινεται αυτο που ειπες να βρω το τρακιν ναμπρ απο το σαιτ τους???

Θνκς

Βρηκα ενα ιμειλ σχετικα με τη παραγγελια μου και γραφει shipped.

Όπως αναφέρω και στο αντίστοιχο θέμα του ebay μετά το καλοκαίρι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση αποστολών από Κίνα και δεν ξέρω γιατί,,, Έχω παραγγείλει καμιά 10ρια πράγματα από Κίνα και δεν έχει έρθει τίποτα! Τα 2 με tracking number δείχνουν ότι έφυγαν από Κίνα 1/9/2013 αλλά ποτέ δεν μπήκαν Ελλάδα...ακόμα!

Μαζι με ολα ταλλα τα λεβεντοπεδα αυτα δεν μου στειλαν ουτε τρακιν ουτε τιποτα

Καλά, εσύ δεν έγραψες στην αρχική δημοσίευση:

Ερωτησα τον αποστολεα και μου ειπαν οτι το στειλαν κανονικα και μου δωσαν και τον σχετικο αριθμο.

;

Ή έχεις συγχύσει πράγματα και γεγονότα ή μας δουλεύεις. Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθάρισε λίγο τα πράγματα και ξαναγράψε συγκροτημένα. Μέχρι τότε, συγνώμη αλλά εγώ δε πρόκειται να ασχοληθώ άλλο.

Και μία τελευταία συμβουλή: για να αποφύγεις τέτοια σύγχυση στο μέλλον, μιας και φαίνεται να σε μπερδεύουν διαδικασίες online παραγγελιών από το εξωτερικό, tracking numbers κλπ (δε ξέρω αν είναι λόγω ανεπάρκειας αγγλικών ή για άλλο λόγο) θα είναι καλύτερα για εσένα να ψωνίζεις από Ελληνικές επιχειρήσεις για να έχεις μία μεγαλύτερη διασφάλιση. Και να μη φοβάσε ότι θα χάσεις τα χρήματα σου ή να μη τα χάνεις τελικά από λάθος ενέργειες που κάνεις.

Εδώ έκανες πολλαπλά λάθη:

1. ψώνισες από την άλλη άκρη του κόσμου χωρίς να ελέγξεις την αξιοπιστία του καταστήματος,

2. ψώνισες πολλά πράγματα χωρίς να περιμένεις να δεις αν η πρώτη σου παραγγελία εκτελέστηκε, σε τι κατάσταση ήλθαν τα πράγματα που αγόρασες,

3. άργησες να δράσεις (Paypal), ουσιαστικά απεμπολώντας το μοναδικό σου όπλο για προστασία από fraud. Τώρα μόνο να ελπίζεις μπορείς.

Ε, είναι κρίμα να την ξαναπατήσεις.

Παίδες όντως υπάρχει καθυστέρηση από Κίνα. Περιμένω και γω πράγματα κοντά στις 25 μέρες τώρα...Κάτι έχει πάρει το μάτι μου ότι για έξτρα ασφάλεια τα περνάνε από xray πλέον και για αυτό υπάρχει και η καθυστέρηση. Άντε να δούμε πότε θα ρθούνε...Να χετε το νου σας στα πακέτα που περιμένετε να μην ξεπερνάνε τις 45 μέρες από την ημέρα πληρωμής (μέσω paypal). Εγώ προσωπικά στις 30 μέρες επικοινωνώ με τον πωλητή...

Μια ανοητη εντολη για τις μπαταριες λιθιου ειναι το προβλημα για αυτο αργουν τα παντα απο κινα ,οσοι περιμενετε πραγματα απο κινα μην ξεχνατε το 45ημερο του paypal.

Δεν εχει σημασια ποιος φταιει που δεν περνετε στα χερια σας αυτο που παραγγειλατε σε καθε περιπτοση κανετε dispute πριν ληξει η προστασια του paypal.

Γενικά καθυστερούν πολύ από Κίνα, αλλά αν δε σου έχουν δώσει tracking number δε μου φαίνεται πολύ καλή η όλη υπόθεση. Αξίζει τον κόπο όλη αυτή η ταλαιπωρία ειδικά τώρα που μπορείς να πάρεις τάμπλετ σε καλές τιμές από Ελλάδα? Με τίποτα δε θα το εμπιστευόμουνα αυτό το πράγμα, δεν ξέρω γιατί όλοι πάνε να πάρουν από Κίνα, και να χεις και το άγχος μην πάθει τίποτα και άντε να βγάλεις άκρη μετά. 

Γιατί δυστυχώς από Κίνα συνεχίζεις να παίρνεις πολύ πιο φθηνά, αν μιλάμε για την κατηγορία μέχρι 100-150 ευρώ... Αυτά που αναφέρεις εδώ ως φθηνά είναι και αυτά προφανώς κινέζικα, με τα  περισσότερα να αναφέρονται σε tablets με μέτρια οθόνη, μονοπύρηνο επεξεργαστή και 512 μνήμη. Με τα ίδια λεφτά στην Κίνα υπάρχουν πολύ πιο ποιοτικές λύσεις πχ ainol με 2/4 πύρηνο επεξεργαστή , καλή οθόνη και το σημαντικότερο με 1gb μνήμη... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...