ilias_97 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εγω τον εχω συνδεδεμενο σε sata 3 και βλεπω αρετα μεγαλες διαφορες με αυτον του kavroulis (και εγω εχω samsung 840 evo 120gb). Παιζει να με κοροιδεψαν και να μου εδωσαν sata 2 καλωδιο αντι για sata 3; Και πως μπορω να το καταλαβω; 'Ακυρο δεν είχα ενεργοποιήσει το rapid mode...
giorgos1966 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Βρε παιδια τι γινετε εδω;Ειδα το απο πανω post για την ενεργοποιηση του rapid mode....το ενεργοποιησα κ εγω μετα απο 5 μερες που τον εβαλα, κ με sata ΙΙ και ιδου το αποτελεσμα....Απο οτι βλεπετε τωρα,πριν ηταν σχεδον στο μισο... Παντως μια παρακληση στους modatores:Φτιαξτε βρε παιδια εναν ολοκληρωμενο οδηγο για τους ssd(samsung) k οποιον αλλον νομιζετε οτι εχει ποιο πολυ απήχηση,με το πως τον κανουμε εγκατασταση κ μετα τι ρυθμισεις πρεπει να γινονται μεσα και απο τα προγραματα τους εκτος βεβαια απο το bios! Aναλυτικα,με φωτογραφιες εαν ειναι δυνατον,ωστε να μην ψαχνομαστε συνεχεια κ κουραζουμε με ερωτησεις.Να εγω ας πουμε δεν ηξερα οτι θελει κ το rapid mode enable.....Κοιμομουνα τον υπνο του δικαιου!Ευχαριστω. ">http://
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα