Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! Αποφασισα βραδιατικο να βαλω τον 840 evo που σημερα παρελαβα στο λαπτοπ μου. Εχω ενα acer aspire 5750g . Τον βαζω παω να βαλω τα wibdow με το acer recovery που το ειχα γραψει σε δισκακια εκανα boot απο το dvd και ολα καλα επιλεξα το σκληρο μ ειπε οτι εκανε διαμορφωση και τωρα κανει εκτατασταση!

Επρεπε να ειχα βαλει πιο πριν τιποτα driver;; μεχρι στιγμης ειμαι στο δευτερο. Δισκακι και αντιγραφει κανονικα! Στο τελος πρεπει να του βαλω driver απο το cd one stop install navigation manual k software;;

Σας ευχαριστω παιδια! Απλα προσπαθω να κρατησω ζωντανο το κλιμα του insomnia :P με τις αυπνιες! !

Παιδια να ρωτησω και κατι αλλο εγω δεν εβαλα τον ssd σε AHCI. απο τ βιος πειραζει ; μηπως μπηκε αυτοματα επισεις ειναι ο μοναδικος σκληρος στο λαπτοπ

Δημοσ.

καλημερα. αν θυμαμαι καλα απο forums που διαβασα πρεπει να βαλεις στο bios το AHCI.

ποιον 840 εβαλες, ποσο τον αγορασες και απο που;πες μας τις εντυπωσεις σου απο τον SSD και αν εγινε σωστα η εγκατασταση.

Δημοσ.

Βάλε κανονικα τα windows πέρνα drivers αν χρειάζεται και οπου χρειάζεται , μετα πας κανει αυτο εδω για το AHCI στα windows http://www.sevenforums.com/tutorials/61869-ahci-enable-windows-7-vista.html , και στο restart μπαίνεις στο bios και το βάζεις και εκει AHCI

Δημοσ.

Παιδια ηταν απο μονο του ahci ! Σε λιγο θα παραθεσω κατι εικονες απο τα bencnmark για να δειτε!

Τον πηρα απο e shop. 97 ευρο και μεχτι στιγμης ολα πηγαν τελεια! Μενει να του βαλω τα dtiver του σκληρου που και χωρις αυτα μπαλα παει :P

Δηλαδη μπηκα στο bios και η επιλογη ahci επιλεγμενη εκει π ελεγε sata! Εναντι μιας αλλης π εγραφε ide νομιζω! Αρα δεν κανω κατι! Περαν τ drivers!

Λοιπον εχω αυτα τα αποτελεσματα πριν βαλω τα drivers του σκληρου ολα τα αλλα ειναι οκ!

m65t.jpg

λοιπον κρατηθείτε! μετα απο driver και samsung magician! enable rapid mode!

uf3q.jpg

και αυτο εδω !0wul.jpg

τι λετε?

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παιδια! Νομιζω οτι οποιος νπορει να βαλει ssd αξιζει! Το μονο μειον ειναι τ gb και η τιμη σε λιγα χρονια ελπιζω να πεσουν οι τιμες οπως τους hdd και να εχουν και κανα tera

Δημοσ.

">http://pk1t.jpg

Σε μενα απο οτι βλεπω κατι δεν παει καλα....Το μονο που εκανα οταν τον εβαλα χθες ηταν να μπω στο bios k να βαλω AHCI.

Δημοσ.

">http://pk1t.jpg

Σε μενα απο οτι βλεπω κατι δεν παει καλα....Το μονο που εκανα οταν τον εβαλα χθες ηταν να μπω στο bios k να βαλω AHCI.

σ απαντησα σε pm

Δημοσ.

ασχετο

αν πατησεις εκει που λεει file θα σου βγαλει την επιλογη screenshot ..

Φιλε μου ξερεις απο το magician πως δουλευει,τι ρυθμισεις να κανω;Κατι δεν παει καλα.

Δημοσ.

ολα καλα πανε φιλε μου για σατα 2 μια χαρα ειναι τα νουμερα σου μην περιμενεις να δεις τα νουμερα του καρβουλι τον εχει σε σατα 3 αυτος ..

Δημοσ.

ολα καλα πανε φιλε μου για σατα 2 μια χαρα ειναι τα νουμερα σου μην περιμενεις να δεις τα νουμερα του καρβουλι τον εχει σε σατα 3 αυτος ..

Ευχαριστω με καθυσηχασες.Αντε μην μου την βιδωσει κ παρω καμμια μητρικη με sata III.Αλλα δεν ξερω εαν αξιζει ο κοπος κ λεφτα. B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...