Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sdtv.jpg

Η κοινότητα των φίλων την δορυφορικής πενθεί, καθώς έχασε εντελώς ξαφνικά έναν δικό της άνθρωπο.
Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Μοσχίδης, ο ιδρυτής του SDTV.gr, ενός forum/portal

που ξεκίνησε ο ίδιος από χόμπι πριν 11 χρόνια, στις 02/09/2002.

Όλοι εμείς που τον γνωρίζαμε, όλοι εμείς που είμαστε Moderator στην ομάδα του στο SDTV,

δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως δεν θα είναι πια μαζί μας.

Καλό σου ταξίδι "αρχηγέ"!

Ναι... "αρχηγέ"... έτσι σε λέγαμε όλοι εμείς που μας έδωσες την χαρά πριν πολλά χρόνια

να μας βάλεις μέσα στην ομάδα σου... στο SDTV.gr και να μας έχεις σαν παιδιά σου!

9 χρόνια ήμουν μαζί σου, μαζί με όλα τα άλλα παιδιά της κοινότητας των δορυφορομανών.

Στο SDTV ξεκίνησα να ασχολούμαι με το χόμπι μας και (κυρίως) εκεί συνέχισα να βοηθάω τους άλλους

με όλα αυτά που έμαθα. Μας έδωσες την ελευθερία να κινούμαστε

και πάντα μέσω της καλής σου καρδιάς μας έμαθες τι σημαίνει να δουλεύουμε ομαδικά.

Είχες πάντα τον τρόπο σου και έλεγες πάντα έναν καλό λόγο για όλους ανεξαιρέτως.
Χάσαμε έναν μεγάλο γνώστη-χομπίστα και με το "μεγάλο" δεν εννοώ φυσικά σε ηλικία.

Τα συλλυπητήρια μου σε όλους τους δικούς του ανθρώπους... και σε όλη την παρέα της κοινότητας.

Καλό σου ταξίδι Γιώργο!

Σάκης [sakis.kom]

Επεξ/σία από sakis.kom
Δημοσ.

:o και οταν ειδα τον τιτλο του θρεντ στα καινουρια θεματα ειπα..κατι μου θυμιζει αυτο το ονομα και μπηκα να διαβασω! :/

μπαινω στο φορουμ και με ειχε βοηθησει παλιοτερα σε κατι δορυφορικα θεματακια!

καλο του ταξιδι!

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως με τον Σάκη. Και εγώ είμαι 6 χρόνια με τη παρέα και τον αρχηγό μας.

Καλό σου ταξίδι Αρχηγέ :(

• Like 1
Δημοσ.

αν και δεν τον ηξερα.κρινοντας απο τα λογια και την δουλεια που εχει γινει στο site πρεπει να ηταν απιστευτος.

Το site ειναι εκτος για αυτο το λογο?

• Like 2
Δημοσ.

Το site είχε ένα θέμα με την εταιρία που κάνει το host, η οποία θέλησε να κάνει αναβάθμιση και της έκατσε στραβή.

Το πρόβλημα έτυχε κατά περίεργη σύμπτωση να είναι αυτές τις μέρες!

Το site ήδη έχει ανέβει, με παλιότερο όμως backup, και σε 2-3 ημέρες θεού θέλοντος θα είναι όλα οκ!

sakis.kom / SDTV.gr Mod

Δημοσ.

Εκ μέρους του SDTV, σας ευχαριστούμε όλους ανεξαιρέτως για τα συλλυπητήρια.

Να είστε πάντα καλά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...