Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω τον υπολογιστη της υπογραφης μου... η μονη αλλαγη που θα γινει είναι η αλλαγη του τροφοδοτικου σε αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.700874

μιας και αρχισα λεω να αλλαξω και κατι αλλο.... λετε να αλλαξω motherboard? η να προσθέσω έναν ssd?

Δημοσ.

ε μια χαρα δεν την λες αλλα μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου.σιγα.δεν θα δεις καμια διαφορα εαν αλλαξεις μητρικη σε συγκριση με το να παρεις ssd.βεβαια θα δουλευει σε sata 2 αλλα μικρο το κακο.

Δημοσ.

ε μια χαρα δεν την λες αλλα μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου.σιγα.δεν θα δεις καμια διαφορα εαν αλλαξεις μητρικη σε συγκριση με το να παρεις ssd.βεβαια θα δουλευει σε sata 2 αλλα μικρο το κακο.

μαλιστα τι προτείνεις? 80-90 περιπου... τον θέλω για το boot και αντε να βάλω και κανενα παιχνιδάκι μέσα ... τα υπολοιπα μάζι με τα υπόλοιπα παιχνίδια στον hdd

Δημοσ.

Vertex 450 ή Samsung 840 EVO. 120 vs 128 gb και σε sata2 δε θα δεις διαφορες μεταξυ τους σε καθημερινη χρηση. Απο skroutzομαγαζα ιδια τιμη εχουν.

Ο Vertex 450 στο eshop που κοιτας εχει 20 ευρω παραπανω..Δεν αξιζει πιστευω απο εκει...Τι λες? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...