calico Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω ενα laptop hp pavilion dm4 και εχω προβλημα με τον σκληρο δισκο . Πρεπει να αλλαξω δισκο και αν ναι , Ποιος hhd αξιζει. Περιπου 1 Tb.
MauMaus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 καντου καμμια ανασυγκροτηση , κρατα τα αρχεια που σε ενδιαφερουν σε εναν αλλο σκληρο και δουλεψε τον κανονικα αυτον μη χαλας τα λεφτα σου .. επισης τσεκαρε την υγεια του και με το Hard Disk Sentinel ..
calico Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω για την απαντηση. Οριστε και η υγεια του δισκου
MauMaus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 τιποτα φιλε ! μια χαρα ειναι ο δισκος σου , να ξερεις πως και με 100% υγεια μπορει να τα παιξει ενας δισκος χωρις λογο ! συνεχισε με αυτον κανονικα .. αν καποια στιγμη στο μελλον χρειαστει να πας σε αλλαγη κοιτα για ssd .
calico Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ , θα μεινω με αυτον. Ευχαριστω για το ενδιαφερον 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ , θα μεινω με αυτον. Ευχαριστω για το ενδιαφερον Αν πέσει και πιο κάτω το health του σκληρού κάνε του ένα low level format και θα είσαι κομπλέ. Φρόντισε πρώτα όμως να πάρεις αντίγραφα απο τα αρχεία που θες γιατί θα τα χάσεις όλα και δεν θα μπορείς να τα ανακτήσεις.
calico Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το εχω υποψην μου. Παντως πριν κανα 15ημερο του εκανα format
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το εχω υποψην μου. Παντως πριν κανα 15ημερο του εκανα format Είναι άλλου είδους φορμάτ αυτό που σου λέω. Ψάξε και θα καταλάβεις τι είναι και τι κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα