Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

σχεδον πριν 3 χρονια ειχα αγορασει την asus crosshair iv formula,η οποια παρουσιασε προβλημα πριν λιγο καιρο. Το προβλημα ειναι οτι οι υποδοχες για τις ram(dimms) δεν λειτουργουν ολες,για την ακριβεια λειτουργουν μονο οι πρωτες 2 υποδοχες(Α1 και Α2) . Πιθανοτατα το προβλημα υπαρχει απο την μερα που αγοραστηκε η μητρικη απλα το καταλαβα πριν ενα 6μηνο. Επειδη δεν ειχα χρονο,πηγα την μητρικη στο καταστημα πριν 1μηνα και λιγο παραπανω(η εγγυηση δεν εχει ληξει ακομη). 

Επειδη λοιπον περασε πανω απο μηνας και δεν ειχα κανενα νεο πηγα ξανα απο το καταστημα για να ρωτησω τι γινεται. Μου απαντησαν οτι δν υπαρχει διαθεσιμη τωρα πια η συγκεκριμενη μητρικη και οτι εστειλαν τη δικη μου στην asus για να την "φτιαξει".

Η ερωτηση που θελω να σας κανω ειναι σχετικα με την εγγυηση τι γινεται... 

Πρωτον, δεν ειναι υποχρεωμενο το καταστημα να μου πει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη η μητρικη και αν θελω να γινει πιστωση στην τιμη που την αγορασα?

και δευτερον,δεν πρεπει η asus να μου στειλει καινουρια και να εχω παλι 3 χρονια εγγυηση?

Θεωρω χαζαμαρα να μου φτιαξουν αυτη και να την στειλουν πισω,μπορει να λεω χαζαμαρες,αλλα εγω νιωθω οτι με κοροιδευουν με αυτον τον τροπο. 

Και κατι τελευταιο,καηκε και ο σκληρος δισκος ssd(corsair) ,ουτε αυτος εκλεισε 3 χρονια απο την αγορα και γνωριζω οτι ολοι  οι corsair δισκοι εχουν 3 χρονια εγγυηση . Το καταστημα μου λεει οτι δινει τους δισκους με 2 χρονια. Γινεται κατι τετοιο?

Δεν ξερω παιδες αν εγω ειμαι περιεργος και τα βλεπω παραξενα,αλλα αυτες οι συμπεριφορες ειναι απαραδεκτες.

Συγνωμη αν σας κουρασα.Οποιος γνωριζει τι δικαιωματα εχω με τις εγγυησεις,αν μπορει ας διαθεσει λιγα λεπτα να μου πει. 

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το μονο που μπορω να σου πω εχοντας προσφατα στειλει στο καταστημα μια asus Μητρικη για εγγυηση (και την εστειλαν στην asus και την δικη μου) ειναι οτι μου ηρθε μια καινουργια μητρικη πισω (ειχε σταματησει να πουλιεται το μοντελο).για παραπανω εγγυηση δεν ρωτησα ο βλακας αλλα εαν σου ερθει καινουργια ιδια με την δικη σου μητρικη πισω,λογικο να την δεχτεις.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Θεωρω οτι επρεπε να με ενημερωσουν για την διαδικασια και να μην με αφησουν να περιμενω τοσο καιρο. Ηδη εχει περασει πανω απο μηνας.

Εαν στειλουν την ιδια φυσικα και θα την δεχτω, αν παλι μου πασαρουν μια αλλη τοτε θα ζητησω πιστωση.

Ποσο καιρο εκαναν να σου φερουν νεα μητρικη?

Με τον σκληρο παιζει να ισχυει ή μου λενε χαζαμαρες?

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Για τον σκληρο το μονο που μπορω να σου προτεινω ειναι οτι επειδη η corsair εχει αριστο support,εαν δεν βγαλεις ακρη με το καταστημα,στειλε τους mail και πες τους τι εχει γινει (να πεις και ποιο ειναι το μαγαζι και σε αυτους και σε εμας).

οσον αφορα τον χρονο που πηρε το θεμα της μητρικης,πρεπει να ειχα ξεπερασει και εγω τον μηνα κατα καποιες μερες.

που να δεις τι τραβαω τωρα για την καρτα γραφικων μου.....αλλη μαρκα,ιδιο μαγαζι.

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να μην εχει η asus την ιδια μητρικη για αντικατασταση?

Δημοσ.

Ωραια. Η νεα που σου εστειλαν ηταν κανονικα με το κουτι? Ρωταω πολλα γτ δεν τους εμπιστεύομαι καθολου στο καταστημα και σκεφτομαι μη φερουν καμια αλλη μεταχειρισμενη και κρατησουν αυτοι την καινουρια...

Δημοσ.

Ναι κανονικα στο κουτι της.βεβαια και εγω στο κουτι της την ειχα επιστρεψει.μπορει να ηταν και το δικο μου κουτι,δεν θυμαμαι.

εαν ειναι χρησιμποποιημενη,θα το καταλαβεις πιστευω.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια φιλε μου.

Τωρα μενει να ευχομαι να μην εχει κανενα τετοιο κομματι η εταιρια χαχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...