madkid Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 καλημέρα! ενδιαφέρομαι να κάνω κάτι με τον ήχο διότι έχω βαρεθεί να ακούω τον ήχο της τηλεόρασης!! μου προτεινετε ηχεια για ps3 η ακουστικά? αμα βρειτε κατι καλο στο πλαισιο πειτε μου.. και επισης ηθελα να ρωτησω,η web camera που χρησιμευει για το ps3? ευχαριστω πολυ αδερφια μου για τον χρονο σας
evoracing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ κατατοπιστικός τίτλος... Άλλαξε τον..Νομίζω ηχεία, τα ακουστικά μετά από ώρα σε κουράζουν...
madkid Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ κατατοπιστικός τίτλος... Άλλαξε τον.. Νομίζω ηχεία, τα ακουστικά μετά από ώρα σε κουράζουν... που μπορω να βρω ηχεια? διαβαζα οτι μονο με σκαρτ δουλεουν!! για την camera δεν απαντησες 1
evoracing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω από PS3 απλά σου μιλάω από την προσωπική εμπειρία οπότε για την κάμερα δεν ξέρω να σου απαντήσω. Ποιο πολύ σου έγραψα για τον τίτλο απλά το συνέχισα για να μην είμαι off topic...
Προτεινόμενες αναρτήσεις