Προς το περιεχόμενο

Valve, ανακοίνωση Νο3: Steam Controller

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το θεμα ειναι πως μετραει το steam τον κοσμο που εχει, δηλαδη εγω εχω 50 accounts, μετραει 50 ατομα ? Ο καθενας οτι δηλωσει εχει και ολοι προσπαθουν να πεισουν τους υπολοιπους οτι εχουν κοσμο.Οσο κοσμο και να εχεις, δεν σε ακολουθουν οτι και να κανεις, ο κοσμος μπαινει στο steam για να παιξει games, δεν μπαινει για να αγορασει λειτουργικο / controller κτλ.

Εντάξει, τώρα τι να πρωτοσχολιάσεις από το παραπάνω.

Φυσικά και η Valve όπως και κάθε άλλη εταιρεία στο χώρο έχει στη διάθεσή της στατιστικά και πληροφορίες πολύ πιο αναλυτικές και ακριβείς από την καταμέτρηση των accounts που υπάρχουν στο σύστημα (πχ inactive accounts, accounts χωρίς αγορές). Πραγματικά πιστεύεις ότι αυτό γίνεται; :D

Η Valve αποφάσισε να ανοιχτεί στην αγορά. Καλώς ή κακώς (για αυτούς και για εμάς), θα δείξει.

Για μένα, μακάρι βασικά να μην πατώσει τουλάχιστον το άνοιγμα προς το Linux, γιατί είναι πολύ ευνοϊκή κίνηση για το ανοιχτό λειτουργικό σύστημα.

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει, τώρα τι να πρωτοσχολιάσεις από το παραπάνω.

Φυσικά και η Valve όπως και κάθε άλλη εταιρεία στο χώρο έχει στη διάθεσή της στατιστικά και πληροφορίες πολύ πιο αναλυτικές και ακριβείς από την καταμέτρηση των accounts που υπάρχουν στο σύστημα (πχ inactive accounts, accounts χωρίς αγορές). Πραγματικά πιστεύεις ότι αυτό γίνεται; :D

Η Valve αποφάσισε να ανοιχτεί στην αγορά. Καλώς ή κακώς (για αυτούς και για εμάς), θα δείξει.

Για μένα, μακάρι βασικά να μην πατώσει τουλάχιστον το άνοιγμα προς το Linux, γιατί είναι πολύ ευνοϊκή κίνηση για το ανοιχτό λειτουργικό σύστημα.

Βρε η valve ξερει, το θεμα ειναι τι λεει στους απεξω.

Linux ? Drivers ?

Δημοσ.

Βρε η valve ξερει, το θεμα ειναι τι λεει στους απεξω.

Linux ? Drivers ?

από το blog της nvidia, σχετικα με το steam. Ανοίξτε λιγάκι το μυαλό σας  και κάντε και καμιά αναζήτηση να δείτε ποιες είναι οι εξελίξεις στον χώρο.

Engineers from Valve and NVIDIA have spent a lot of time collaborating on a common goal for SteamOS: to deliver an open-platform gaming experience with superior performance and uncompromising visuals directly on the big screen.

NVIDIA engineers embedded at Valve collaborated on improving driver performance for OpenGL;  optimizing performance on NVIDIA GPUs; and helping to port Valve’s award-winning content library to SteamOS; and tuning SteamOS to lower latency, or lag, between the controller and onscreen action.

• Like 3
Δημοσ.

από το blog της nvidia, σχετικα με το steam. Ανοίξτε λιγάκι το μυαλό σας  και κάντε και καμιά αναζήτηση να δείτε ποιες είναι οι εξελίξεις στον χώρο.

Εσυ βγαλε τις παρωπιδες, amd drivers ? Drivers συσκευων κλπ?

Μιλατε σαν να αγορασατε χθες pc, μπες στα forums του ubuntu, να δεις προβληματα αλυτα σε θεματα drivers.

Δημοσ.

Εσυ βγαλε τις παρωπιδες, amd drivers ? Drivers συσκευων κλπ?

Μιλατε σαν να αγορασατε χθες pc, μπες στα forums του ubuntu, να δεις προβληματα αλυτα σε θεματα drivers.

το θεμα ειναι τα steam machines και κοντρολερ οχι Linux troubleshooting. Λες να μην εχουν λυσει τα προβληματα με τα drivers πριν δωσουν επισημη εγκριση σε μηχανηματα; Οσον αφορα την εγκατασταση του steam os σε δικο σου hardware ειναι αλλο θεμα και σίγουρα δεν θα είναι χωρις προβλήματα.

Δημοσ.

εμ, δεν ξερω, εχω 43 official στο 360, και 14 στο πισι. Ειναι πολλά; :/

Πούλα ότι έχει σχέση με την MS ακόμα και το avatar σου κάτι θα πιάσει! Με τόσο Fanboyσμο με την MS που έχεις σίγουρα θα προωθήσεις πολλά καλούδια της MS σε κανένα πλυμένο εγκέφαλο εδώ μέσα από τα posts σου.

Υ.Γ. Φαντάσου ότι δεν είχα εμπάθεια με την MS αλλά εσύ μου την δημιούργησες. Ότι και να σχολιάσεις δεν με νοιάζει, θα σε αφήσω να έχεις τον τελευταίο λόγο, κανε με ρόμπα, κανε με ότι θες.... αλλά ΟΧΙ άλλη MS,

Δημοσ.

Για όσους νομίζουν ότι τα controllers δεν είναι για FPS, ας δουν λίγο τους καμμένους του Halo στο Xbox που παίζουν με τέρμα sensitivity και ρίχνουν ξεγυρισμένα headshots..

Και μένα με βολεύει πιο πολύ το ποντίκι αλλά μάλλον όλα είναι στη συνήθεια.

Έχει και ανθρώπους που παίζουν με τα δάχτυλα των ποδιών τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο.

Και ακριβώς το άτομο το οποίο κάνει με άνεση headshots με αναλογικούς, με αυτό το χειριστήριο λογικά θα κάνει παπάδες.

9,5 στα 10 παιχνίδια τα παίζω με gamepad (ακόμα και παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν gamepad)  και δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθω ότι συμβιβάζομαι με κατώτερο χειρισμό για μεγαλύτερη άνεση.

Να φανταστείς παίζω το Skyrim στο PC με gamepad και είμαι archer.

Δημοσ.

εμ, δεν ξερω, εχω 43 official στο 360, και 14 στο πισι. Ειναι πολλά; :/

Όχι αρκετά για να διαλύσεις τον αντίχειρα σου από την κακή του εργονομία

Πολύ καλύτερο χειριστήριο και μάλλον το καλύτερο γενικά έχει το Wii, κρίμα που δεν είναι συμβατό με pc

• Like 1
Δημοσ.

Πούλα ότι έχει σχέση με την MS ακόμα και το avatar σου κάτι θα πιάσει! Με τόσο Fanboyσμο με την MS που έχεις σίγουρα θα προωθήσεις πολλά καλούδια της MS σε κανένα πλυμένο εγκέφαλο εδώ μέσα από τα posts σου.

Υ.Γ. Φαντάσου ότι δεν είχα εμπάθεια με την MS αλλά εσύ μου την δημιούργησες. Ότι και να σχολιάσεις δεν με νοιάζει, θα σε αφήσω να έχεις τον τελευταίο λόγο, κανε με ρόμπα, κανε με ότι θες.... αλλά ΟΧΙ άλλη MS,

Δεν με νοιάζει ρε φίλε. Ειναι τόσο απλό. Εγω κάνω την δουλεια μου με αυτα που με,βολεύουν. Και απλανδεν γουσταρω να κρύβομαι όπως εσείς, ναι γουσταρω τα περισσότερα προϊόντα της MS, δεν μου αρέσει το android, και σιχαίνομαι το χειριστήριο του PS. Αυτος,ειμαι. Αν δεν σου αρέσω μην απαντας σε αυτα που γραφω. Και δεν είμαι φανμποι γιατι αν ήμουν θα έβγαζα το HTC one άθλιο και ασχημο αλλα,δεν,ειναι. Η θα έλεγα το ios7 μουφα αλλα δεν είναι (αν εξερεσεις τα νέα εικονίδια) η θα έλεγα πως το Bing στην Ελλάδα ειναι καλύτερο απο το Google αλλα δεν είναι. Καλα θα κανεις να σπαταλάς τον χρόνο σου σε κάτι σχετικό με το θέμα την επόμενη φορά. Peace.

Όχι αρκετά για να διαλύσεις τον αντίχειρα σου από την κακή του εργονομία

Πολύ καλύτερο χειριστήριο και μάλλον το καλύτερο γενικά έχει το Wii, κρίμα που δεν είναι συμβατό με pc

Aν τρολαρεις έπιασε.

αν ΟΧΙ, τότε τι να πω. Ακομα και οι psfanboys κολλητοί μου μόλις το συνηθισαν δεν τους αρεσε το dualshock. Γουστα ειναι αυτα. Αυτο σχετικά με το Wii δεν το,σχολιάζω καν.

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει *ρε φίλε. Ειναι τόσο απλό. Εγω κάνω την δουλεια μου με αυτα που με,βολεύουν. Και απλανδεν γουσταρω να κρύβομαι όπως εσείς, ναι γουσταρω τα περισσότερα προϊόντα της MS, δεν μου αρέσει το android, και σιχαίνομαι το χειριστήριο του PS. Αυτος,ειμαι. Αν δεν σου αρέσω μην απαντας σε αυτα που γραφω. **Και δεν είμαι φανμποι γιατι αν ήμουν θα έβγαζα το HTC one άθλιο και ασχημο αλλα,δεν,ειναι. Η θα έλεγα το ios7 μουφα αλλα δεν είναι (αν εξερεσεις τα νέα εικονίδια) η θα έλεγα πως το Bing στην Ελλάδα ειναι καλύτερο απο το Google αλλα δεν είναι. Καλα θα κανεις να ***σπαταλάς τον χρόνο σου σε κάτι σχετικό με το θέμα την επόμενη φορά. ****Peace.

Aν τρολαρεις έπιασε.

αν ΟΧΙ, τότε τι να πω. Ακομα και οι psfanboys κολλητοί μου μόλις το συνηθισαν δεν τους αρεσε το dualshock. Γουστα ειναι αυτα. Αυτο σχετικά με το Wii δεν το,σχολιάζω καν.

*ΔΕΝ είμαι φίλος σου.

**Δεν με πείθεις...

***Εδώ θα συμφωνήσω. Δεν σπαταλάω άλλο χρόνο... γιατί όπως είπα δεν με πείθεις

****Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σε "πολεμάω"; Μάλλον είσαι μόνος σου σε αυτή την "μάχη".

Δημοσ.

Aν τρολαρεις έπιασε.

δε χρειάζεται να σχολιάσεις, απλά παραθέτω γεγονότα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...