chek2fire Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ καλό μου φαίνεται και αρκετά καινοτόμο σαν ιδέα και σαν υλοποίηση. Νομίζω είχαμε μείνει πάνω από μια δεκαετία με τον ίδιο σχεδιασμό σε gamepad και η valve τα προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Δεν γνωρίζω αν πετύχει το συγκεκριμένο αλλά τόσο καινοτόμες ιδέες λειτουργούν σαν να ανοίγουν τις πύλες για να ακολουθήσουν και άλλοι. 2
dimosxania Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ακολουθουν οι νεοι την valve?πλακα κανουμε τωρα.καθε νεος ο οποιος παιζει γκεημς ΣΙΓΟΥΡΑ εχει στο πισι του το steam και σιγουρα ξερει ποιος ειναι ο Gabe.μπορει παλι να ειμαι μονο εγω ετσι 2
ektor7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν ακολουθουν οι νεοι την valve?πλακα κανουμε τωρα.καθε νεος ο οποιος παιζει γκεημς ΣΙΓΟΥΡΑ εχει στο πισι του το steam και σιγουρα ξερει ποιος ειναι ο Gabe.μπορει παλι να ειμαι μονο εγω ετσι Οταν λεει "θα ακολουθησουν και αλλοι",εννοεί τις εταιριες που κατασκευαζουν gamepads και οχι τους users!Και πιστεψε με εταιριες οπως η logictech,ms(για το pc),razer δε θα δυστασουν να το δοκιμασουν και ας παει απατο! Edit: Γραψε ακυρο.Νομισα οτι απαντουσες στο chek2fire,ενώ απευθηνοσουν στον Petert! Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2013 από ektor7
Petert Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ακολουθουν οι νεοι την valve?πλακα κανουμε τωρα.καθε νεος ο οποιος παιζει γκεημς ΣΙΓΟΥΡΑ εχει στο πισι του το steam και σιγουρα ξερει ποιος ειναι ο Gabe.μπορει παλι να ειμαι μονο εγω ετσι Ναι μπορει να εχει steam για καποιο game του 1 ευρω ή free, δεν τους ενδιαφερει το steam, κανε μονος σου μια ερευνα αγορας να δεις
KilliK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 εμένα μου φαίνεται ίσως το πιο εργονομικό μετά του xbox360 του xbox2 ηταν εργονομικο; απο ποτε; 1
kxs14 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδή μπαίνω να διαβάσω ένα αρθρο και με τα σχόλιά σας απελπίζομαι.... Το χειρίστήριο είναι ακόμη για δοκιμή, και μάλιστα θα δοθεί με την κονσόλα σε casual gamers σαν εμενα και εσας για να πούμε αν όντως έιναι οκ για να βγει για μαζική παραγωγή και όχι σε κάποιοο κλειστό εργαστήριο σε άτομα άσχετα με το casual gaming, κάτι που αν βάλετε το νιονιό σας να λειτουργήσει θα δείτε ότι έιναι υπε΄ρ της ευχρηστίας και της άνεσης του χρήστη... ... Μου αρέσει γιατί βγάζετε ετοιμυγορία χωρίς να μελετήσετε καν τα στοιχεία.... Πραγματικά δεν ξέρω αν θα πρεπει να βάλω τα γέλια με την ημιμάθειά σας ή τα κλάματα για΄τι πραγματικα αυτό είναι κάτι που σας ακολουθεί σε όλες σας τις επιλογές φαντάζομαι στην ζωή σας.. Στο θέμα μας επι της κονσόλας , μόνο και μόνο που καινοτομέι και τολμά να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο , το οποίο ναι μεν ξενίζει αλλά μμπορεί να αποδειχθεί μια καλή πρόταση όταν δοκιμαστεί αξίζουν πολλ΄αμπράβο στην Valve!!! 14
Petert Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 @kxs14 Με αυτο το πραγμα δεν μπορεις να παιξεις, ειναι η πραγματικοτητα, να ειμαστε ρεαλιστες. joystick --> ps χειριστηριο, αυτα μας εδωσαν, αυτα μαθαμε. 1
Plug Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Επιτέλους μια αλλαγή στα χειριστήρια! Νομίζω ότι οι κονσολαδες θα το λατρέψουν κ οι υπόλοιπες εταιρείες, θα σπεύσουν να το υιοθετήσουν, ελπίζω μόνο να μην έχει πατενταριστει... Το ξέρω ότι γράφω λες κ τρολλαρω αλλά πραγματικά πιστεύω ότι είναι το αμέσως καλύτερο πράμα, από το ποντίκι(το οποίο λειτουργεί ως προέκταση του χεριού και άρα θα αντικατασταθει μόνο από αυτό). Επίσης στις φωτογραφίες του ινσομνια, φαντάζει γκουμουτσα ενώ στην επίσημη σελίδα, φαίνεται μια χαρά!! 2
ektor7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 @kxs14 Με αυτο το πραγμα δεν μπορεις να παιξεις, ειναι η πραγματικοτητα, να ειμαστε ρεαλιστες. joystick --> ps χειριστηριο, αυτα μας εδωσαν, αυτα μαθαμε. Μπορει να εχεις και δικαιο,μπορει ομως η εξεληξη του,ειτε απο την valve,ειτε απο καποια αλλη εταιρια(πχ logictech) να αποτελεσει μια πολυ πιο εργονομικη συσκευη,απ'οτι εχουμε συνηθίσει μεχρι τωρα!Αν δε δοκιμασουμε κατι καινουριο,δε προκειται να παμε πουθενα,ουτε εμεις ουτε το gaming,ουτε η τεχνολογια γενικα! 2
kxs14 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 @kxs14 Με αυτο το πραγμα δεν μπορεις να παιξεις, ειναι η πραγματικοτητα, να ειμαστε ρεαλιστες. joystick --> ps χειριστηριο, αυτα μας εδωσαν, αυτα μαθαμε. δεν το δοκίμασες όπως ούτε και εγω οπότε ας μην προδικάζουμε! , ετσι οπως το βλέπω μου θυμίζει airmouse./gamepad.. εχεις δουλέψει με air mouse? προσωπικά έχω δοκιμάσει να δουλέψω και το μόνο μου παράπονο έιναι ότι δεν καθόταν καλά στο χέρι μου... αν αυτό κάθεται και μου προσφέρει την ιδια ή και καλύτερη ευχρηστία τότε θα έιναι μακράν ότι πιο καινοτόμο και ριζοσπαστικό βγηκε εδω και πολλά χρόνια.! όπως προείπα έιναι ακόμη δοκιμαστικά μοντέλα..κάτι που ανάλογα με το feedback (υποχρεωτικό για να μπορεσεις να παρεις την κονσόλα ) θα μπορεί να διορθωθεί/τελειωποιηθει...!!!!!
Petert Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορει να εχεις και δικαιο,μπορει ομως η εξεληξη του,ειτε απο την valve,ειτε απο καποια αλλη εταιρια(πχ logictech) να αποτελεσει μια πολυ πιο εργονομικη συσκευη,απ'οτι εχουμε συνηθίσει μεχρι τωρα! Αν δε δοκιμασουμε κατι καινουριο,δε προκειται να παμε πουθενα,ουτε εμεις ουτε το gaming,ουτε η τεχνολογια γενικα! Στατιστικα δεν εχει καμια πιθανοτητα... Που θελεις να πας ? Αφου κανεις μια χαρα την δουλεια σου.
ektor7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Στατιστικα δεν εχει καμια πιθανοτητα... Που θελεις να πας ? Αφου κανεις μια χαρα την δουλεια σου. Δε τη κανεις!Στα fps παιχνιδια εχεις τεραστιο θεμα με τις υπαρχοντες υλοποιησεις!Αλλα και να βολευομαι οπως ειναι τωρα,αυτο που σκέφτομαι παντα ειναι το "θα μπορουσε να ηταν και καλυτερα" και αυτο ειναι ο κινητηριος μοχλος για εξελιξη και η εξεληξη ειναι αυτο που χαρακτηριζει ολο το νοημα της υπαρξης της τεχνολογια και της ζωης γενικα! 1
Petert Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δε τη κανεις!Στα fps παιχνιδια εχεις τεραστιο θεμα με τις υπαρχοντες υλοποιησεις! Αλλα και να βολευομαι οπως ειναι τωρα,αυτο που σκέφτομαι παντα ειναι το "θα μπορουσε να ηταν και καλυτερα" και αυτο ειναι ο κινητηριος μοχλος για εξελιξη και η εξεληξη ειναι αυτο που χαρακτηριζει ολο το νοημα της υπαρξης της τεχνολογια και της ζωης γενικα! Τα fps τα παιζεις με ποντικι-πληκτρολογιο, δεν χρειαζεσαι controller.
ektor7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Τα fps τα παιζεις με ποντικι-πληκτρολογιο, δεν χρειαζεσαι controller.Θελω να μπορω να τα κανω και με τα δυο,εξισου καλα!Εχω να χασω κατι αν μου δωσουν και τις δυο επιλογες? 1
Petert Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Θελω να μπορω να τα κανω και με τα δυο,εξισου καλα! Εχω να χασω κατι αν μου δωσουν και τις δυο επιλογες? Υπαρχει ενα προβλημα, εχεις ηδη μαθει να παιζεις με πληκτρολογιο-ποντικι και πολυ δυσκολα θα σε κερδισει αλλη συσκευη (για fps). Αυτο συμβαινει και με το ποντικι (γενικα), χρονια προσπαθουν κανεις δεν εχει καταφερει να το αντικαταστησει. Δες με τα tablet, οταν κυκλοφορησαν ελεγαν οτι παει το πληκτρολογιο, και τωρα βγαζουν "tablet με πληκτρολογιο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα