Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.plaisio.gr/Campaign/20130927-weekend-offer-samsung-tv.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20130927-weekend-offer-samsung-tv&NewsLetterActivate=E326B1F49FE477F18AC6001CC494BA80

Η τιμή λέει στο newsletter που μου ήρθε ότι ειναι μόνο για μέλη.

Στο skroutz ξεκινάει από 306 ευρώ (για αθηνα-σαλονικα...αλλες περιοχες επιβαρυνονται με εξοδα μεταφορας και αρα αυξημενη τιμη).

Ps. Ελπίζω το λινκ να δουλεύει, γιατι το βάζω από κινητό. Αν όχι, πείτε το και θα το ξαναβαλω αργότερα από υπολογιστή.

Update: Πριν λιγο την εβαλε και το Public στα 288.99:

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/samsung-ue32f5000-32/prod4060051pp/

Επεξ/σία από Alxnks
  • Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μια χαρά προσφορά είναι. Δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον που την ήθελε να γλυτώσει 17€. 

Επειδή κάποιοι ήδη θα ξεκινάνε το quote με την ποσοστιαία μείωση, ας μην την αγοράσουν.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Μια χαρά προσφορά είναι. Δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον που την ήθελε να γλυτώσει 17€. </p>

<p>Επειδή κάποιοι ήδη θα ξεκινάνε το quote με την ποσοστιαία μείωση, ας μην την αγοράσουν.</p>

Φυσικα και δεν ειναι προσφορα.
Δημοσ.

Φυσικά και ειναι. Πρώτον θα αφορά προϊόν επίσημης εισαγωγής και κυριότερα μπορεί να την παραλάβει κάποιος δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Απορώ πως το ξέχασαν αυτό εκείνοι που μετράνε και το τελευταίο ευρώ και μιλούν για 17 μόνο. Τα έξοδα αποστολής που δεν υπάρχουν, τα υπολογισατε η Ελλάδα ειναι μόνο Αθήνα και Σαλονικα παλικάρια?

• Like 4
Δημοσ.

Φυσικά και ειναι. Πρώτον θα αφορά προϊόν επίσημης εισαγωγής και κυριότερα μπορεί να την παραλάβει κάποιος δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Απορώ πως το ξέχασαν αυτό εκείνοι που μετράνε και το τελευταίο ευρώ και μιλούν για 17 μόνο. Τα έξοδα αποστολής που δεν υπάρχουν, τα υπολογισατε η Ελλάδα ειναι μόνο Αθήνα και Σαλονικα παλικάρια?

Δλδ αν μενει καποιος στην Ουγκαντα θα το κοιταξει ετσι ? Οχι, θα κοιταξει τι μπορει να παρει ΕΚΕΙ που βρισκεται. Οποτε για Αθηνα, Θεσσαλονικη και γενικα οπουδηποτε εχει Πλαισιο και αρα καποιος μπορει να παει να την παρει ε 17ε δεν ειναι προσφορα. Να ελεγες κανα 50αρι ναι θα ελεγα οκ ξεστοκαρουν αλλα 17ε ? Δλδ μου κανουν δωρο 4 πακετα τσιγαρα ? :)

• Like 1
Δημοσ.

Δλδ αν μενει καποιος στην Ουγκαντα θα το κοιταξει ετσι ? Οχι, θα κοιταξει τι μπορει να παρει ΕΚΕΙ που βρισκεται. Οποτε για Αθηνα, Θεσσαλονικη και γενικα οπουδηποτε εχει Πλαισιο και αρα καποιος μπορει να παει να την παρει ε 17ε δεν ειναι προσφορα. Να ελεγες κανα 50αρι ναι θα ελεγα οκ ξεστοκαρουν αλλα 17ε ? Δλδ μου κανουν δωρο 4 πακετα τσιγαρα ? :)

αρα ελλαδα ισον αθηνα και σαλονικα ε; nice, κι εγω πειραια μενω, αλλα δεν σνομπαρω ετσι την υπολοιπη ελλαδα.

γιατι δεν την εχω δει σε πολλα αλλα σκρουτζομαγαζα φθηνα σε αλλες περιοχες. εσυ;

bytheway...μονο αθηνα σαλονικα εχει πλαισιο; lets see... http://corporate.plaisio.gr/CorporateShops.aspx?id=Shops.Main χμμ...μαλλον οχι. επισης...μηπως το πλαισιο κανει και πανελλαδικη παροδοση δωρεαν; χμμμ..ναι! για ρωτα απο κανα φθηνο σκρουτζομαγαζο να στη στειλει στο ταδε ξεχασμενο μερος να δουμε ποσα θα σου πει για μεταφορικα να γελασουμε! θα ειναι ακομα λες μονο 17 τα ευρω της διαφορας;

επισης...διαθεσιμοτητα κοιταμε καθολου;

γιατι οταν εψαχνα εγω μια 32f6100 και μια 32f5000, η 32f5000 ηταν σε ελλειψη στα φθηνα. μαλιστα πριν 4 μολις μερες με πηραν τηλεφωνο απο ενα οτι μολις παρελαβαν (τους ειχα μιλησει πριν ενα μηνα και ΘΑ την εφερναν σε 2-3 μερες). αλλα ελα μωρε, ας περιμενει και καποιος κανα μηνα, τι εγινε. γιατι να την παρει απο το πλαισιο, αμεσα διαθεσιμη, στην πορτα του δωρεαν, με 17 ευρω λιγοτερο;

Ps. οποιος πιστευει οτι μπορει να διαθεσει το συγκεκριμενο προιον φθηνοτερα, υπαρχει λυση. ανοιγει δικο του καταστημα, την βαζει ακομα φθηνοτερα και πρωτος εγω θα ερθω να παρω μια για καβατζα και πιστευω και πολυς κοσμος ακομα! ιδου επιχειρηματικο πεδιον δοξης λαμπρον! 

• Like 2
Δημοσ.

Δλδ μου κανουν δωρο 4 πακετα τσιγαρα ? :)

17 λίτρα κοκα κόλα

9 λίτρα βενζίνη

1 ημερομίσθιο (δυστυχώς)

Μηνιαία κάρτα λεωφορείων

17 λίτρα γάλα

20 κιλά μακαρόνια

...

Αν σου τρέχουν τα ευρώ από τα μπατζάκια κακώς σπαταλάω τον χρόνο σου.

• Like 6
Δημοσ.

Με την λογικη αυτη που εχετε μερικοι ακομη κι ενα ευρω να ειχε χαμηλοτερη τιμη θα ηταν προσφορα.....με το ενα ευρω θα παρουμε το ψωμι αυριο για να εχουμε να φαμε και να δουμε στην καινουρια 32αρα τις επαναληψεις της Ελληνικης τηλεορασης.lol troll και να μας φυλαει ο θεος για οτι αλλο θα δουμε θ'ακουσουμε και θα διαβασουμε.

Γελαει ο συμπανανας.

• Like 1
Δημοσ.

Με την λογικη αυτη που εχετε μερικοι ακομη κι ενα ευρω να ειχε χαμηλοτερη τιμη θα ηταν προσφορα.....με το ενα ευρω θα παρουμε το ψωμι αυριο για να εχουμε να φαμε και να δουμε στην καινουρια 32αρα τις επαναληψεις της Ελληνικης τηλεορασης.lol troll και να μας φυλαει ο θεος για οτι αλλο θα δουμε θ'ακουσουμε και θα διαβασουμε.

Γελαει ο συμπανανας.

Την επόμενη φορά που θα πας στο super market και θα δεις τα μακαρόνια 20 σεντς φτηνότερα πάρε 15 κιλά. Αλλά τα 17€ της τηλεόρασης είναι λίγα.

ΟΚ.

Δημοσ.

και να λεγε κανεις οτι το εκανα spam με pm και τους εβαλα και κανα μαχαιρι στο λαιμο να πανε να την παρουν!

ειπαμε παλικαρια, ελλαδα ΔΕΝ ειναι μονο το σπιτι σας (γιατι τετοια επιμονη με κανει να θεωρησω οτι τοσο στενα ειναι τα ορια που θετετε), ειναι και λιγο παραεξω.

και ξαναλεω...προκαλω τον οποιοδηποτε να παρει αυριο τηλεφωνο στα φθηνα σκρουτζομαγαζα και να ζητησει αποστολη σε καποιο απομακρο σημειο, νησι κτλ και μετα να ποσταρει εδω την τελικη τιμη. και αν η τελικη αυτη τιμη εξακολουθει να ειναι με διαφορα 17 ευρω, θα ζητησω να διαγραφει το θρεντ. παει; για να σας δω.

Δημοσ.

Οχι βρε φιλε δεν εχει κανείς τίποτα μαζι σου που το ανέβασες.. απλα δεν μας αρέσει το Πλαίσιο να απευθύνεται σε M@l@κες η μάλλον βαρεθήκαμε,κουραστικαμε,και δεν θελουμε αλλο "καλημέρα σας" - "εξυπηρετηθήκατε" ?

Εβαλε και ενα LG προχτες "προσφορά" στην τιμή που  ειχε στο σκρουτζ εδώ και εξι μήνες..

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...