Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες..!

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον το αμαξι πρεπει να εχει Ρουμανικη ασφαλεια για να περασει τα συνορα και πρασινη καρτα. Στην Πρασινη καρτα αναγραφεται το ονομα του ιδιοκτητη αλλα πρεπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να αναγραφεται και το ονομα του οδηγου την στιγμη που περναει τα συνορα. Αφου εσυ δεν εχεις διπλωμα τοτε δεν μπορεις να εισαι στην πρασινη καρτα. Η πρασινη καρτα ειναι που ελεγχουν, οταν ελεγχουν για ενα αμαξι με πινακιδες διαφορετικες απο την χωρα που εισερχεται.

Απο εκει και περα και εγω οπως και οι αλλοι θα σου πω πως η θεση σου ειναι στην "μπουζου" και οχι στον δρομο εστω και αν η αφελεια που κουβαλας στο κεφαλι σε κανει να νομιζεις οτι εισαι υπερανθρωπος. Σου το λενε αυτο οχι κωλογεροι αλλα ατομα που και καλυτεροι οδηγοι απο εσενα ειναι, και ποιο εμπειροι αλλα δεν επελεξαν να κανουν του κεφαλιου τους.

Μολις εχθες με σταματησαν για ελεγχο 12 το βραδυ. Διπλωμα-ασφαλεια-ταυτοτητα-αδεια κυκλοφωριας. Σου ευχομαι να σε πετυχουν και εσενα και μετα τα πραγματα θα βρουν τον δρομο τους.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπον το αμαξι πρεπει να εχει Ρουμανικη ασφαλεια για να περασει τα συνορα και πρασινη καρτα. Στην Πρασινη καρτα αναγραφεται το ονομα του ιδιοκτητη αλλα πρεπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να αναγραφεται και το ονομα του οδηγου την στιγμη που περναει τα συνορα. Αφου εσυ δεν εχεις διπλωμα τοτε δεν μπορεις να εισαι στην πρασινη καρτα. Η πρασινη καρτα ειναι που ελεγχουν, οταν ελεγχουν για ενα αμαξι με πινακιδες διαφορετικες απο την χωρα που εισερχεται.

Απο εκει και περα και εγω οπως και οι αλλοι θα σου πω πως η θεση σου ειναι στην "μπουζου" και οχι στον δρομο εστω και αν η αφελεια που κουβαλας στο κεφαλι σε κανει να νομιζεις οτι εισαι υπερανθρωπος. Σου το λενε αυτο οχι κωλογεροι αλλα ατομα που και καλυτεροι οδηγοι απο εσενα ειναι, και ποιο εμπειροι αλλα δεν επελεξαν να κανουν του κεφαλιου τους.

Μολις εχθες με σταματησαν για ελεγχο 12 το βραδυ. Διπλωμα-ασφαλεια-ταυτοτητα-αδεια κυκλοφωριας. Σου ευχομαι να σε πετυχουν και εσενα και μετα τα πραγματα θα βρουν τον δρομο τους.....

Μήπως παρακαλάς να τρακάρω κιόλας? είπαμε ρε παιδιά ταξίδι όχι αγώνας. Εδώ κυκλοφορούν τόσα άτομα που δεν ξέρουν ούτε πως να αλλάζουν ταχύτητα. Μπορεί να μην έχω εμπειρία σαν την δική σας αλλά τουλάχιστον ξέρω να οδηγάω σωστά. Αυτόν τον δρόμο τον έχω κάνει πάνω από 5 φορές συνοδηγός και ξέρω πάνω κάτω πως είναι. Άμα θες να παίξεις επικίνδυνα κάνεις ότι κάνουν, δλδ προσπεράσεις συνέχεια και ας έρχεται αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα (ναι έτσι οδηγάνε οι Βούλγαροι) αλλά έτσι παίζεις την ζωή σου. Άμα θες να είσαι οκ πας στην λωρίδα σου χωρίς να τρέχεις και δεν έχεις κανένα θέμα. Στο κάτω κάτω είναι απλή πορεία και όχι αγώνας δρόμου.

Όσο για την αστυνομία, θα με σταματήσει ναι! γιατί εκεί στην Βουλγαρία οι μπάτσοι κρύβονται και μόλις δουν ξένες πινακήδες σε σταματάνε και ας μην έχεις κάνει κάτι (σε όλα νόμιμος) άμα δεν τους δώσεις λεφτά δεν φεύγεις από εκεί (και ναι έτσι είναι, γίνετε κάθε φορά). Για αυτό σας ρωτάω τι χρειάζομαι για να είμαι νόμιμος και να μην έχω κάποιο θέμα και εσείς με έχετε φάει να μου εξηγήσετε ότι θα σκοτωθώ άμα βάλω νεκρά σε ευθεία. ΟΚ το κατάλαβα από εδώ και πέρα όχι νεκρές σε ευθείες (ναι είπα κατηφόρα για να αποφύγω χαζά σχόλια και όχι δεν το περίμενα αυτό). Λέτε και εγώ θέλω να πάρω ανθρώπους στον λαιμό μου.

Άμα φοβάστε να βγείτε έξω από την Ελλάδα με αυτοκίνητο για τον λόγο ότι θα τρακάρετε, ε τότε καθίστε εδώ. Εγώ τα έχω δει πως είναι, ξέρω τα αντανακλαστικά μου και δεν φοβάμαι. Ο φόβος είναι το τελευταίο πράγμα που νοιώθω.

Ευχαριστώ όσους μου έδωσαν απάντηση για τα χαρτιά και τι πρέπει να κάνω.

• Like 1

Άμα θες να παίξεις επικίνδυνα κάνεις ότι κάνουν, δλδ προσπεράσεις συνέχεια και ας έρχεται αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα (ναι έτσι οδηγάνε οι Βούλγαροι) αλλά έτσι παίζεις την ζωή σου. Άμα θες να είσαι οκ πας στην λωρίδα σου χωρίς να τρέχεις και δεν έχεις κανένα θέμα.

Sorry, αλλά πως γίνεται να κινδυνεύεις αν κάνεις ο ίδιος μαλακίες στο δρόμο, αλλά να μην κινδυνεύεις όταν κάνουν οι άλλοι οδηγοί τις ίδιες ακριβώς μαλακίες?

Sorry, αλλά πως γίνεται να κινδυνεύεις αν κάνεις ο ίδιος μαλακίες στο δρόμο, αλλά να μην κινδυνεύεις όταν κάνουν οι άλλοι οδηγοί τις ίδιες ακριβώς μαλακίες?

Τι μλκιες θα κάνει?

Άμα θες να παίξεις επικίνδυνα κάνεις ότι κάνουν, δλδ προσπεράσεις συνέχεια και ας έρχεται αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα (ναι έτσι οδηγάνε οι Βούλγαροι) αλλά έτσι παίζεις την ζωή σου. Άμα θες να είσαι οκ πας στην λωρίδα σου χωρίς να τρέχεις και δεν έχεις κανένα θέμα.

Τα ξέρω γι' αυτό τα λέω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...