Antwni Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Yeap. Με ταχύτητα μέσα είσαι πιο ασφαλής evo. Κάτι τέτοιες ταρζανιές κάνει ο πατέρας μου σε ένα παλιό αυτοκίνητο που καίει super αλλά όχι σε εθνικούς δρόμους-αυτοκινητοδρόμους και σε δρόμους γενικότερα που έχει πολλά αυτοκίνητα.Μόνο σε αγροτικούς δρόμους.Σε επαρχία πάντα 1
mphxths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 μια λες ξερεις να οδηγας καλα..μια λες οτι δεν εισαι εμπειρος..αλλα ξερεις να οδηγας με ασφαλεια και σιγουρια...γουατ δε φακ συμβαινει τελικα...?? 80χλμ και νεκρα?προτιμοτερο ειναι να βαλεις cruise control παρα αυτο... οπως ειπανε χανεις την ενεργητικη ασφαλεια..δεν μπορεις να κουμανταρεις το αμαξι οπως οταν εχεις σχεση στο κιβωτιο Σε λιγο θα μας πεις οτι θα βαλεις νεκρα και θα πας στο πισω καθισμα να κοιμηθεις Μαλλον δεν ψηνεται να το δει το αμαξι της η γιαγια ιδιαιτερα ε? ΥΓ: νεκρα βαζω μονο σε φαναρια...αντε και στις αρχες καμμιας κατηφορας..για να βαλω κατευθειαν 2α...γιατι με την 1η θα κλωτσησει απο τις στροφες που θα παρει γρηγορα απο την κατηφορα..πουθενα αλλου 2
Tenshi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά,τώρα που μου ήρθε,όταν ο evoracing φτάσει στο πρώτο roundabout/κυκλικό κόμβο,θα γίνει τις κολάσεως! tip:Εχει να κάνει με την προτεραιότητα και μαντέψτε σε ποια χώρα είναι ανάποδα... 1
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 μια λες ξερεις να οδηγας καλα..μια λες οτι δεν εισαι εμπειρος..αλλα ξερεις να οδηγας με ασφαλεια και σιγουρια...γουατ δε φακ συμβαινει τελικα...?? 80χλμ και νεκρα?προτιμοτερο ειναι να βαλεις cruise control παρα αυτο... οπως ειπανε χανεις την ενεργητικη ασφαλεια..δεν μπορεις να κουμανταρεις το αμαξι οπως οταν εχεις σχεση στο κιβωτιο Σε λιγο θα μας πεις οτι θα βαλεις νεκρα και θα πας στο πισω καθισμα να κοιμηθεις Μαλλον δεν ψηνεται να το δει το αμαξι της η γιαγια ιδιαιτερα ε? Την εμπειρία την αποκτάς με τα χρόνια... 3 χρόνια δεν είναι και πολλά αλλά κάποια πράγματα τα ξέρεις. Σιγουριά και ασφάλεια = όχι "μαγκιές" φυσικά, κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας, διατηρούμε το όριο ταχύτητας (και -15km γιατί οι μπάτσοι στην Βουλγαρία είναι "ζητιάνοι") και πολλά άλλα.! Ε! όχι και έτσι! Βασικά,τώρα που μου ήρθε,όταν ο evoracing φτάσει στο πρώτο roundabout/κυκλικό κόμβο,θα γίνει τις κολάσεως! tip:Εχει να κάνει με την προτεραιότητα και μαντέψτε σε ποια χώρα το κάνουν ανάποδα... Φίλε ξέρεις να μου απαντήσεις στο 1-2? αν ναι απλά απάντα και άσε την ειρωνεία και την κοροϊδία... Ξέρω πως είναι στην Ρουμανία και όσο για την Βουλγαρία όλα είναι μια ευθεία.! καλά μετά Ελλάδα έχουμε την άψογη εθνική (άψογη προς τα πάνω γιατί μετά την Λαμία τα χαλάει λίγο). Είπαμε ρε φίλε με προσοχή.! Αφού δεν με ξέρεις πως οδηγάω απλά μην κολλάς εκεί.!
Tenshi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλε ξέρεις να μου απαντήσεις στο 1-2? αν ναι απλά απάντα και άσε την ειρωνεία και την κοροϊδία... Ξέρω πως είναι στην Ρουμανία και όσο για την Βουλγαρία όλα είναι μια ευθεία.! καλά μετά Ελλάδα έχουμε την άψογη εθνική (άψογη προς τα πάνω γιατί μετά την Λαμία τα χαλάει λίγο). Είπαμε ρε φίλε με προσοχή.! Αφού δεν με ξέρεις πως οδηγάω απλά μην κολλάς εκεί.! Έλαβες την απάντησή σου μια σελίδα πρίν, Απο εκεί και πέρα,να ζητήσεις πληρεξούσιο απο την γιαγιά για να μήν έχεις θέμα στα σύνορα και μπορείς (φαντάζομαι) να καταθέσεις πινακίδες στο εδώ προξενιό σε περίπτωση που θές να βάλεις Ελληνικές.
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Οκ σε ευχαριστώ πολύ... Δεν το είχα δει.</p> Αα! Και κάτι αλλο αυτο το χαρτί πρέπει να το κανω και μετάφραση για τα ελληνικά σύνορα;;<br><br>
mphxths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 εγω να σε συμβουλεψω..να μην εισαι φαγωμενος οταν θα οδηγας 2-3 φορες που την ειχα πατωσει μεσημεριατικα..μετα δεν μπορουσα να κρατησω τα ματια μου ανοιχτα ειδικα σε ευθειες..που ειναι..βαρετα....
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 εγω να σε συμβουλεψω..να μην εισαι φαγωμενος οταν θα οδηγας 2-3 φορες που την ειχα πατωσει μεσημεριατικα..μετα δεν μπορουσα να κρατησω τα ματια μου ανοιχτα ειδικα σε ευθειες..που ειναι..βαρετα.... Μπα δεν έχω τέτοιο θέμα... Σε ταξίδια έτσι και αλλιώς ύπνος δεν με παίρνει και με πουλμαν όταν πάω δεν κοιμάμαι 24h+
mphxths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 οταν φας...και λεω..ΦΑΣ..οχι τσιμπησεις....τοτε επειδη ο οργανισμος κατεβαζει ολο το αιμα στο στομαχι για την πεψη...πεφτει η νταγκλα συννεφο. Αποδεδειγμενα. Εχω κανει διαδρομη χωρις να φαω στο ενδιαμεσο...και δεν εκλεινε το ματι μου ουτε για αστειο. Εκανα την ιδια διαδρομη αλλα να χω φαει του σκασμου στο ενδιαμεσο...και τον επαιρνα για δευτερολεπτα επι μονιμου βασεως με 100+ χλμ/ω απο τυχη υπαρχω λεμε αν λες τωρα οτι εκει απο οπου θα παρεις το αμαξι παιζουν τρελες ευθειες...μεινε νηστικος Τεσπα ο,τι και να κανεις...προσοχη στους δρομους...
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 οταν φας...και λεω..ΦΑΣ..οχι τσιμπησεις....τοτε επειδη ο οργανισμος κατεβαζει ολο το αιμα στο στομαχι για την πεψη...πεφτει η νταγκλα συννεφο. Αποδεδειγμενα. Εχω κανει διαδρομη χωρις να φαω στο ενδιαμεσο...και δεν εκλεινε το ματι μου ουτε για αστειο. Εκανα την ιδια διαδρομη αλλα να χω φαει του σκασμου στο ενδιαμεσο...και τον επαιρνα για δευτερολεπτα επι μονιμου βασεως με 100+ χλμ/ω απο τυχη υπαρχω λεμε αν λες τωρα οτι εκει απο οπου θα παρεις το αμαξι παιζουν τρελες ευθειες...μεινε νηστικος Τεσπα ο,τι και να κανεις...προσοχη στους δρομους... Καλά φαγητό τώρα σε ταξίδι τι να είναι? κανένα τοστάκι... Δεν θα στήσουμε σούβλα στην μέση του δρόμου Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! αυτό εννοείτε!
kage Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 1.πρεπει να μπεις στην ασφαλεια του αυτοκ.αν εισαι νεος οδηγος.και ρωτα και για τα υπολοιπα 2.το αυτοκ.θα το παρεις στο ονομα σου εδω ή εκει? ή θες σε φαση να το οδηγεις ελλαδα ή βουλγαρια με ξενες πινακιδες?απ οτι καταλαβαινω εχεις και περιουσια κτλ σε ρουμανια ή βουλγαρια?αρα εισαι σχεδον νομιμος. 3.κανεις καταθεση πινακιδων εκει και στο τελωνειο σου δεινουν δοκ για μερικες μερες μεχρι να κανεις την διαδικασια ταξινομησης-εκτελωνισμου κτλ.αναλογα με το euro(καυσαερια) του αυτοκ.αξιζει ή οχι να το εκτελωνισεις. προτεινω εφοσον εχειs περιουσια αδεια παραμονης ή διαβατηριο ή κατι τετοιο σε βουλγαρια να το κρατησεις με τις πινακιδες+ασφαλεια της ξενης χωρας. 4.τι ρατσισμου λες ρε παληκαρι χιλιαδες αυτοκινητα ειναι μεσω βουλγαριας(ε.ε.) για να αποφυγουν φορους ασφαλειες κτλ. υ.γ. σε 3 χρονια δεν το μετακινουσε κανεις ή εχει και καμμια 50.000κμ?
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Το αυτοκίνητο λογικά θα μπει στο όνομα της μάνας μου γιατί δεν έχω δουλέψει (με ένσημα) οπότε... Αυτό που θέλω είναι να το φέρω Ελλάδα και από εκεί και πέρα θα δω αν θα αλλάξω πινακίδες. Μην κολλάτε με την Βουλγαρία, δεν έχω καμία σχέση απλά θα περάσω για να έρθω εδώ.Καλά μην το λες έχω δει να σπάνε αμάξι επειδή είχε αλβανικές πινακίδες... Όχι το αυτοκίνητο το χρησιμοποιούν, πρέπει να έχει κάνει καμιά 20.000km. Αλλά όπως είπα κάνει κανονικά τα service του και τους ελέγχους του (είχε και 5 χρόνια δωρεάν service)
Timour21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Το αυτοκίνητο λογικά θα μπει στο όνομα της μάνας μου γιατί δεν έχω δουλέψει (με ένσημα) οπότε... Αυτό που θέλω είναι να το φέρω Ελλάδα και από εκεί και πέρα θα δω αν θα αλλάξω πινακίδες. Μην κολλάτε με την Βουλγαρία, δεν έχω καμία σχέση απλά θα περάσω για να έρθω εδώ. Για να μπει αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες στην Ελλάδα, οδηγός πρέπει να είναι ΜΟΝΟ ο κάτοχός του. Αν πχ είναι στο όνομά σου το αμάξι (και έχει ξένες πινακίδες) και το δώσεις στον αδερφό σου ή στον πατέρα σου πχ, και τον σταματήσουν , αυτό συνεπάγεται με άμεση κατάσχεση. Απο εκεί και πέρα, αν θες να είσαι πέρα για πέρα νόμιμος, (γιατί για να διατηρήσεις αμάξι με ξένες πινακίδες στην Ελλάδα - πάντα μέχρι 6 μήνες το ανώτερο- πρέπει όχι μόνο να δηλώνεις κάτοικος του εξωτερικού, αλλά και να δουλεύεις στην χώρα που έχεις τις πινακίδες), το δηλώνεις όταν θα μπεις στα σύνορα στο τελωνείο, και εκεί σου βγάζουν προσωρινές πινακίδες, μέχρι να το εκτελωνίσεις και να του φορέσεις ελληνικές. Όσο για την νεκρά στην κατηφόρα, θα επιμείνω και γω, για να μην νομίζεις οτι σου κάνουν οι άλλοι πλάκα. Και επικίνδυνος γίνεσαι, και καις και παραπάνω καύσιμα. Θα στο επιβεβαιώσει αυτό ακόμα και ο χειρότερος μηχανικός του πλανήτη.
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Άρα οι πινακίδες πρέπει να αλλαχτούν. Οκ ευχαριστώ πολύ απλά εμένα με ενδιέφερε να μάθω τι χρειάζομαι για να μην έχω πρόβλημα στα σύνορα.
Porg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αν τα βάλεις κάτω και τα υπολογίσεις στη τελική θα σε συμφέρει να πουλήσεις το αμάξι εκεί και να πάρεις ένα απο εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα