evoracing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα... Η γιαγιά μου (Μαμά της μαμάς μου) στην Ρουμανία κέρδισε ένα Renault Megane Sedan το οποίο φοράει Ρουμάνικες πινακίδες. Μου είπε να πάω να το πάρω αλλά! το θέμα είναι το εξής:1) Στα σύνορα δεν θα έχω θέμα επειδή δεν είναι στο όνομά μου το αμάξι?2) Όταν το φέρω μπορώ να βάλω ελληνικές πινακίδες? (αλλά νομίζω ότι δεν με συμφέρει...) απλά για θέμα δικό μου (και θέμα ρατσισμού μέσα)... 3) Δίπλωμα δεν έχω ακόμα αλλά μέχρι Δεκέμβρη θα έχω. Θα υπάρχει κάποιο θέμα πάλι με τα σύνορα που είμαι "νέος" οδηγός?4) Άμα το ξέρει κάποιος σαν αμάξι, πόσο θα μου πάει περίπου για 1200km? με οικονομική οδήγηση φυσικά (νεκρά σε κατηφόρες και τα σχετικά)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μήν τολμήσεις και διανοηθείς να φέρεις το αμάξι.Οχι μετά τα ερωτήματα 3 και 4... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Οδηγάω 3 χρόνια... Το θέμα της οδήγησης δεν με αγχώνει γιατί ξέρω να οδηγάω καλά και το λέω συμπεριλαμβάνοντας και τους οδηγούς της Βουλγαρίας (άθλιοι απλά!)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Το ξέρω να οδηγάω καλά έρχεται σε αντίθεση με το νεκρά στις κατηφόρες 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ξερει τι σου λεει ο Tenshi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ναι! ρε φίλε! όταν είσαι σε μεγάλη ευθεία (γεμάτη η Βουλγαρία) και δεν έχει κίνηση δεν θα μας με 5η και γκάζι! θα το αφήσεις να τσουλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό το "ξέρω να οδηγάω" , για κάποιο λόγο μου θύμισε το παράδοξο με τους Κρητικούς. Υπάρχουν οδηγοί με δεκάδες χρόνια εμπειρίας και εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα που δέν θα έλεγαν κάτι ανάλογο, ελαφρά τη καρδία. Είσαι ΑΠΕΙΡΟΣ οδηγός και θέλεις να κάνεις 1000km Υποστηρίζεις οτι θα βάλεις νεκρά(!) σε κατηφόρα(!!) ενώ κινείσαι -φαντάζομαι- σε αυτοκινητόδρομο(!!!) για να κάνεις οικονομία (!!!!) Είσαι μεγάλος ρε! Α)Θα εκτοξεύσεις την κατανάλωση στα ύψη Β)Θα εξανεμίσεις όποια ενεργητική ασφάλεια σου προσφέρει το όχημα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ναι! ρε φίλε! όταν είσαι σε μεγάλη ευθεία (γεμάτη η Βουλγαρία) και δεν έχει κίνηση δεν θα μας με 5η και γκάζι! θα το αφήσεις να τσουλήσει. Κατηφορα <> ευθεια ομως, και νεκρα μονο σε φαναρι και πολυ ειδικες καταστασεις... Δεν θελεις να "ακουμπησεις" ολοκαινουριο αμαξι σε καποιο σημειο αυτων των 1000+ km 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό το "ξέρω να οδηγάω" , για κάποιο λόγο μου θύμισε το παράδοξο με τους Κρητικούς. Υπάρχουν οδηγοί με δεκάδες χρόνια εμπειρίας και εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα που δέν θα έλεγαν κάτι ανάλογο, ελαφρά τη καρδία. Είσαι ΑΠΕΙΡΟΣ οδηγός και θέλεις να κάνεις 1000km Υποστηρίζεις οτι θα βάλεις νεκρά(!) σε κατηφόρα(!!) ενώ κινείσαι -φαντάζομαι- σε αυτοκινητόδρομο(!!!) για να κάνεις οικονομία (!!!!) Δεν αντιλέγω.! δεν είμαι έμπειρος αλλά να οδηγάω με ασφάλεια και σιγουριά ξέρω.! Όχι σε αυτοκινητόδρομο μόνο εδώ Ελλάδα έχει αυτοκινητόδρομο και Ρουμανία. Στην Βουλγαρία είναι μονής λωρίδας και κάπου κάπου 2πλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 We've been trolled... btw,GeorgeMan,μόνο καινούριο δέν είναι το Sedan.Στην καλύτερη του 2009,αφού το συγκεκριμένο μοντέλο δέν κυκλοφορεί πια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 btw,GeorgeMan,μόνο καινούριο δέν είναι το Sedan.Στην καλύτερη του 2009,αφού το συγκεκριμένο μοντέλο δέν κυκλοφορεί πια Oh, παρασυρθηκα απο το "κερδισε"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό το "ξέρω να οδηγάω" , για κάποιο λόγο μου θύμισε το παράδοξο με τους Κρητικούς. Υπάρχουν οδηγοί με δεκάδες χρόνια εμπειρίας και εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα που δέν θα έλεγαν κάτι ανάλογο, ελαφρά τη καρδία. Είσαι ΑΠΕΙΡΟΣ οδηγός και θέλεις να κάνεις 1000km Υποστηρίζεις οτι θα βάλεις νεκρά(!) σε κατηφόρα(!!) ενώ κινείσαι -φαντάζομαι- σε αυτοκινητόδρομο(!!!) για να κάνεις οικονομία (!!!!) Είσαι μεγάλος ρε! Α)Θα εκτοξεύσεις την κατανάλωση στα ύψη Β)Θα εξανεμίσεις όποια ενεργητική ασφάλεια σου προσφέρει το όχημα Για το Α) Γιατί θα εκτοξεύσει την κατανάλωση στα ύψη? Σε όλα τα άλλα μαζί σου είμαι. Απλά τον αποπαίρνεις πολύ Υ.Γ.Αυτό με το νεκρό σε κατηφόρα είναι όντως χοντρό λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι του '09 (έχει κανένα 3 χρόνια που το έχει κερδίσει) αλλά είναι φυλαγμένο σε garage με τις συντηρήσεις του κανονικά...Όχι φίλε δεν τρολλάρω!Ρε σεις άμα σας έλεγα σε ευθεία θα αρχίζατε "και πως θα τσουλάει", απλά δεν περίμενα να γίνει θέμα ενώ εσείς αντί να μου δώσετε απάντηση στο 1-2 πιαστήκατε στα άλλα...Να το πάρουμε αλλιός... Δεν έχω γράψει ποτέ το 3-4 και απλά το 1-2. Αν θέλετε απαντήστε σε αυτά. Στο ταξίδι δεν θα είμαι μόνος μου, θα είναι και άλλος οδηγός βέβαια απλά θα πάρουμε την διαδρομή 50-50... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Για το Α) Γιατί θα εκτοξεύσει την κατανάλωση στα ύψη? Σε όλα τα άλλα μαζί σου είμαι. Απλά τον αποπαίρνεις πολύ Υ.Γ.Αυτό με το νεκρό σε κατηφόρα είναι όντως χοντρό λάθος. Είναι το λεγόμενο cut-off που γίνεται στον κινητήρα.Όταν υπάρχει ελαφρά κλίση στο οδόστρωμα είναι προτιμότερο να έχεις σχέση στο κιβώτιο.Ελέω διατήρησης της κινητικής ενέργειας,ο κινητήρας θα διατηρήσει στροφές με ελάχιστη κατανάλωση. Και σε τελευταία ανάλυση καλύτερα να τον αποπάρω εγώ,παρά η κλούβα επειδή πήρε αμπάριζα κανα sedan γεμάτο παιδάκια. Απο εκεί και πέρα,να ζητήσεις πληρεξούσιο απο την γιαγιά για να μήν έχεις θέμα στα σύνορα και μπορείς (φαντάζομαι) να καταθέσεις πινακίδες στο εδώ προξενιό σε περίπτωση που θές να βάλεις Ελληνικές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι το λεγόμενο cut-off που γίνεται στον κινητήρα.Όταν υπάρχει ελαφρά κλίση στο οδόστρωμα είναι προτιμότερο να έχεις σχέση στο κιβώτιο.Ελέω διατήρησης της κινητικής ενέργειας,ο κινητήρας θα διατηρήσει στροφές με ελάχιστη κατανάλωση. Και σε τελευταία ανάλυση καλύτερα να τον αποπάρω εγώ,παρά η κλούβα επειδή πήρε αμπάριζα κανα sedan γεμάτο παιδάκια. Απο εκεί και πέρα,να ζητήσεις πληρεξούσιο απο την γιαγιά για να μήν έχεις θέμα στα σύνορα και μπορείς (φαντάζομαι) να καταθέσεις πινακίδες στο εδώ προξενιό σε περίπτωση που θές να βάλεις Ελληνικές. Σχέση= ταχύτητα έτσι? και δηλαδή αφήνεις πχ 5η και δεν πατάς τίποτα? έτσι όμως όσο νάνε κόβει. Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι σε μια ευθεία πηγαίνοντας με 80km και αφήσεις νεκρά είναι επικίνδυνο!? Φίλε ηρέμησε λίγο! σου είπα ξέρω να οδηγάω, εξάλλου πορεία έχω δώσει απλά λόγο σχολείου δεν έχω πάει ακόμα για σήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα