panos_saxo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα , μπορει να σας φανει χαζο αυτο που θα ρωτησω , αλλα παρατηρησα πως ενω η τηλεοραση μου ειναι full high definition , στα καναλια που βλεπω πλεον ψηφιακα δειχνει ενα σημα SD δηλαδη οτι παιζουν σε standar definition. πρεπει να κανω εγω κατι , η απλα ετσι ειναι? Η τηλεοραση ειναι η http://www.lg.com/uk/monitors/lg-M2262DP-tv-monitor
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Η τηλεόραση σου υποστηρίζει Full HD αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα βλέπεις Full HD, θα βλέπεις ότι είναι η πηγή αν βλέπεις Blu ray τότε θα είναι Full HD αν βλέπεις ελληνικά κανάλια τότε θα βλέπεις SD. Εννοείται για να δεις Full HD πρέπει να συνδέσεις την τηλεόραση σου με συσκευή που έχει HDMI.
AiWaaa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αμα δεν εκπέμπει απο την πηγή σε hd πως να έχεις εσυ ?
panos_saxo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 εννοεις πως απλα τα ελληνικα καναλια δεν εκπαιμπουν σε full hd για αυτο τα βλεπω σε sd ?
panos_saxo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 καλωωως! αρα χαζη η ερωτηση μου.. Ευχαριστω πολυ για τις πολυ γρηγορες απαντησεις και τους δυο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα