Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα λαπτοπ κοιταμε μονο σε intel,για λογους επιδοσεων και θερμοκρασιας!

Οι i5 & i7,ειναι αρκετα πιο δυνατοι απο οποιοδήποτε amd cpu στα λαπτοπς!

Ποσα διαθετεις και για τι χρηση θες το νεο λαπτοπ,για να σου προτεινουμε τις πιο καλες προτασει που υπαρχουν για τη περίπτωση σου!

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα λαπτοπ κοιταμε μονο σε intel,για λογους επιδοσεων και θερμοκρασιας!

Οι i5 & i7,ειναι αρκετα πιο δυνατοι απο οποιοδήποτε amd cpu στα λαπτοπς!

Ποσα διαθετεις και για τι χρηση θες το νεο λαπτοπ,για να σου προτεινουμε τις πιο καλες προτασει που υπαρχουν για τη περίπτωση σου!

Σιγουρα δεν το θελω για gamings downloads torrents κλπ γιατι εχω το pc του σπιτιου (Dell studio xps 8100 :D ). Θα το ηθελα για τα μαθηματα μου συγκεκριμενα για το πανεπιστιμειο.

Δημοσ.

Μεχρι ποσα θελεις να δώσεις?

300 με 500 ευρω. ΑΛΛΑ μενω Κυπρο οποτε δεν ξερω κατα ποσο τα ελληνικα sites θα εχουν τα λαπτοπσ τα ιδια και στην Κυπρο.

Δημοσ.

Τελικα το πειρα αυτο: HP Pavilion 17-e050sv και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Ευχαριστω για την βοηθεια ολους-ες σας.

Δημοσ.

Πιό σάπιο δε μπορούσες να βρείς μάλλον έτσι?

Α όχι, υπάρχουν και διπύρηνα AMD ξέχασα... :lol:

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-3120M-vs-AMD-A4-5000

Την καλημερα μου φιλε μου τι κοντρα ειναι αυτη που εχετε με τους επεξεραστες AMD δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα. Εγω ειχα ενα επεξεραστη AMD σε επιτραπεζιο υπολογιστη και μου δουλευε μια χαρα μαλιστα αυτο τον υπολογιστη τον εφτιαξα μονος μου βημα-βημα αλλα τον εδωσε η μανα μου :(

Δημοσ.

Την καλημερα μου φιλε μου τι κοντρα ειναι αυτη που εχετε με τους επεξεραστες AMD δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα. Εγω ειχα ενα επεξεραστη AMD σε επιτραπεζιο υπολογιστη και μου δουλευε μια χαρα μαλιστα αυτο τον υπολογιστη τον εφτιαξα μονος μου βημα-βημα αλλα τον εδωσε η μανα μου :(

Όπως πολύ σωστά προειπώθηκε, άλλο AMD σε Desktop, άλλο σε laptop.

• Like 2
Δημοσ.

Όπως πολύ σωστά προειπώθηκε, άλλο AMD σε Desktop, άλλο σε laptop.

Ναι φιλε μου ομως τι εχουν οι επεξεραστες AMD σε φορητους υπολογιστες ; Οκ ειναι το θεμα με τις θερμοκρασιες κυριος το καλοκαιρι αυτο το γνωριζω ολα τα laptops σχεδον κανουν ενα προβλημα με τις θερμοκρασιες του καλοκαιριου που ειναι υψηλες λογικο αυτο. Ακουσα κατι για τις καρτες γραφικων σε HP Pavilion laptops οτι ηθελε αλλαγμα το chick της κατι τετοιο τελιωσπατον αφου ειχαν επεξεραστη AMD ειχαν προβλημα λογικα ενω οι καρτες γραφικων ATI με amd επεξεραστη ειναι μια χαρα απο οσο ξερω.

Δημοσ.

Για να καταλαβεις τι έγινε!

Εχεις παρει ενα λαπτοπ με επεξεργαστη που εχει την ιδια δυναμη με τον επεξεργαστη του 5χρονου λαπτοπ που ειχες!:P

Intel Pentium T4400=AMD Α4-5000M!

Η μονη διαφορα ειναι οτι θα εχεις πολυ καλυτερη αυτονομια!

Προβλημα με ψηλες θερμοκρασιες με soc(A4-5000) στα 15watt,δε νομιζω να εχεις!

Καλοριζικο οπως και να εχει!

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλαβεις τι έγινε!

Εχεις παρει ενα λαπτοπ με επεξεργαστη που εχει την ιδια δυναμη με τον επεξεργαστη του 5χρονου λαπτοπ που ειχες! :P

Intel Pentium T4400=AMD Α4-5000M!

Η μονη διαφορα ειναι οτι θα εχεις πολυ καλυτερη αυτονομια!

Προβλημα με ψηλες θερμοκρασιες με soc(A4-5000) στα 15watt,δε νομιζω να εχεις!

Καλοριζικο οπως και να εχει!

Τωρα μου εκανες την καρδια περιβολη σε ευχαριστω πολυ :P

Eχει 4 πυρινες και 4 λογικους επεξεραστες απο οσο βλεπω στις πληροφοριες συστηματος οριστε δες και εσυ:

post-242068-0-70107300-1381153203_thumb.jpg

Δημοσ.

Τωρα μου εκανες την καρδια περιβολη σε ευχαριστω πολυ :P

Eχει 4 πυρινες και 4 λογικους επεξεραστες απο οσο βλεπω στις πληροφοριες συστηματος οριστε δες και εσυ:

attachicon.gif1383177_438150406306721_457649381_n.jpg

Δεν ειναι μονο οι πυρινες που παιζουν ρολο,ειναι γενικα η ολη τεχνολογια του cpu!

Γι'αυτο δε κοιτας μονο πυρινες και Ghz!

Να κοιτας τα αποτελεσματα σε καποια σοβαρα benchmarks!

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...