adtakhs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Καλός, τότε το φταίξιμο πάει στην amd που θα μπορούσε να έχει στο βίντεο δυο amd επεξεργαστές τον έναν με και τον άλλον χωρίς igp.Το βίντεο όπως είναι, είναι trash talk έναντι στην intel. (πλέον) Εσύ βλέπεις κάποιο συγκριτικό ? Εσύ όταν βλέπεις δίπλα δίπλα δυο επεξεργαστές να κάνουν την ίδια λειτουργία πως το λες δηλαδή;;; H Αmd με το βίντεο αυτό έδειχνε την δύναμη της APU της με τις τεχνολογίες που υποστήριζε στην εποχή της έναντι του ανταγωνιστή. OPENCL και trinity APU. Η δύναμη λοιπόν της APU ήταν στην IGP και στο opencl . Νομίζω πως το έχει μέσα στο βίντεο και το λέει.
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω πως το έχει μέσα στο βίντεο και το λέει. Το μόνο που λέει σε όλοι την διάρκεια που παίζει η εικόνα είναι ότι η amd έχει την δύναμη που χρειάζεσαι για το ps...δείχνοντας από δίπλα έναν intel.... τι μας λέει αυτό;;; (έναν απλό χρήστη τέλος πάντων) Μετά απλά δείχνει τα setup και αυτήν την εικόνα που αν δεν καταλαβαίνεις τι λέει, το μόνο που καταλαβαίνεις από το βίντεο είναι ότι οι intel είναι μάπα.
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Συγκρίνει έναν μικρό αλλά ακριβότερο i5 εκείνης της σειράς με έναν amd εκείνης της εποχής σε OpenCL.Που το κακό;
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Συγκρίνει έναν μικρό αλλά ακριβότερο i5 εκείνης της σειράς με έναν amd εκείνης της εποχής σε OpenCL.Που το κακό; Το κακό είναι ότι η amd είχε επεξεργαστές εκείνη την εποχή χωρίς opencl,οπότε αν ήθελε απλά να αναδείξει το igp της θα γινόταν η σύγκριση με amd. Το βίντεο έχει τον μόνο σκοπό να βρει με νύχια και με δόντια κάτι που ο amd τους είναι καλύτερος από τους intel και να το δείξει αυτό με όσο ποιο εντυπωσιακό τρόπο.
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δε κατάλαβα.2 επεξεργαστές με igpu συνέκρινε σε συνεπεξεργασία OpenCL.Δεν βρίσκω κάτι το μεμπτό στη σύγκριση.
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 οκ... αν σε σύγκρινε εσένα κάποιος με έναν κινέζο στο ποιος ξέρει καλύτερα κινέζικα φαντάζομαι ούτε και εκεί θα έβρισκες κάτι το μεμπτό έ;
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Intel με igpu-amd με igpu. Τι έπρεπε να συγκρίνει δηλαδή; Αφού μιλάμε για συνεπεξεργασία...
adtakhs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 οκ... αν σε σύγκρινε εσένα κάποιος με έναν κινέζο στο ποιος ξέρει καλύτερα κινέζικα φαντάζομαι ούτε και εκεί θα έβρισκες κάτι το μεμπτό έ; Αν η δουλεια μου ηταν να μαθω Κινεζικα σε ενα παιδακι , μια χαρα συγκριση θα ηταν ... Κινεζικα να υποθεσω = openCL = εφαρμογές που το χρησιμοποιούν. Δηλαδή να μην συγκρίνουμε επεξεργαστές με AVX με επεξεργαστές που δεν εχουν. Να μην συγκρίνουμε κάρτες DX 11 με κάρτες DX10 κ.λ.π.
Nahock Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ούτως η άλλος εγώ δεν τον θέλω τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και όπως φαίνεται θα προχωρήσω με αυτά που έλεγα, μόνο με την ram έχω κολλήσει και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια αλλιώς μάλλον θα πάρω ότι 'ναι.
Zaknafein Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Για RAM σαν χαρακτηριστικά να κοιτάξεις να είναι 1.5v / 1600 MHz DDR3 CL 9 ή 11 από όποια μάρκα εμπιστεύεσαι, λογικά κάπου στα 35-40€ ανά 4GB, εκτός αν βρεις σε προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα