Elenimdr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Πηρα μεταχειρισμένο πληντυριο και στάζει προς το τελος της πλύσης νερά. επισης μου μυρίζει ο κάδος. τι μπορω να κανω; 1
kallair Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Elenimdr είπε Πηρα μεταχειρισμένο πληντυριο και στάζει προς το τελος της πλύσης νερά. επισης μου μυρίζει ο κάδος. τι μπορω να κανω; Να φωναξεις μαστορα.. 1 1
THESPYROS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Πλύσιμο κάδου με χλωρίνη και νερό και έλεγχο σωληνώσεων μπορεί ν έχει προβλημΜ κ το καστιχο της πόρτας έπιασες καθόλου το φίλτρο να τσεκάρεις ;
esertas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Στις 26/2/2014 στις 10:17 ΠΜ, vasoula78 είπε εγω αντιμετωπιζω το εξης προβλημα αφου τελειωσει η πλυση, οχι αμεσως μετα απο καποιες ωρες θα δω καποια νερα τα οποια βγαίνουν απο κάτω. αλλα και να μην λειτουργησει το πλυντηριο, παλι μεσα στην μερα θα δω νερα απο κατω Ίσως στάζει η σωλήνα εισόδου του νερού. Αυτό που έρχεται από τον τοίχο. Στις 26/2/2014 στις 10:17 ΠΜ, vasoula78 είπε εγω αντιμετωπιζω το εξης προβλημα αφου τελειωσει η πλυση, οχι αμεσως μετα απο καποιες ωρες θα δω καποια νερα τα οποια βγαίνουν απο κάτω. αλλα και να μην λειτουργησει το πλυντηριο, παλι μεσα στην μερα θα δω νερα απο κατω Ίσως στάζει η σωλήνα εισόδου του νερού. Αυτό που έρχεται από τον τοίχο. Στις 26/2/2014 στις 10:17 ΠΜ, vasoula78 είπε εγω αντιμετωπιζω το εξης προβλημα αφου τελειωσει η πλυση, οχι αμεσως μετα απο καποιες ωρες θα δω καποια νερα τα οποια βγαίνουν απο κάτω. αλλα και να μην λειτουργησει το πλυντηριο, παλι μεσα στην μερα θα δω νερα απο κατω Ίσως στάζει η σωλήνα εισόδου του νερού. Αυτό που έρχεται από τον τοίχο.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, esertas είπε Ίσως στάζει η σωλήνα εισόδου του νερού. Αυτό που έρχεται από τον τοίχο. Ίσως στάζει η σωλήνα εισόδου του νερού. Αυτό που έρχεται από τον τοίχο. Ίσως στάζει η σωλήνα εισόδου του νερού. Αυτό που έρχεται από τον τοίχο. Ισως μετά απο 5 χρόνια να το έχει φτιάξει,ίσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις