SakafliaC Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δεν αξίζει τότε, τις 4 ώρες μπορεί να τις έχει και τώρα. Ναι πιο πολύ για την εμφάνιση μιλούσα, έτσι κι αλλιώς δε μπορώ να καταλάβω εγώ αν είναι γραμμένες καλά ή όχι. Εσύ mac χρησιμοποιείς τώρα ή win?
haHa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δεν αξίζει τότε, τις 4 ώρες μπορεί να τις έχει και τώρα. Ναι πιο πολύ για την εμφάνιση μιλούσα, έτσι κι αλλιώς δε μπορώ να καταλάβω εγώ αν είναι γραμμένες καλά ή όχι. Εσύ mac χρησιμοποιείς τώρα ή win? Και τα 2
SakafliaC Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Και σε τι θεωρείς ότι είναι καλύτερο το mac? Θέλω να πω με ένα χιλιάρικο που δωσα εγώ τι θα παιρνες?
thexorkistis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Παίζει ρόλο στη ζωή της μπαταρίας να την αφήνω να πέσει ξέρω γω μέχρι το 10% και να το φορτίζω μετά ή ούτε καν? Επίσης υποθετικά μιλώντας πόσο κοστίζει να του αλλάξω μπαταρία και για τι αυτονομία θα μιλάμε με καινούρια? Δεν ξέρω μπορεί απλά να χα βαρεθεί τα windows τότε, μου φαίνονται όλα πιο όμορφα Ρε παιδες, σχετικα με την μπαταρια που λεει κι ο φιλος. Λενε οτι οταν φορτιζει μην το χρησιμοποιεις γιατι δεν γινεται σωστη ή πληρης φορτιση. Ισχυει κατι τετοιο οντως και ποσο το επηρρεαζει ?
haHa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Και σε τι θεωρείς ότι είναι καλύτερο το mac? Θέλω να πω με ένα χιλιάρικο που δωσα εγώ τι θα παιρνες? Οπως σου ειπα, 1000€ θεωρω οτι ειναι πολλα για ενα μηχανημα 3+ετων χωρις εγγυηση, με χαμηλη αυτονομια, τιποτα ιδιαιτερο σε οθονη, μεγαλο βαρος. Θα κοιταγα σε αυτα τα χρηματα καποιο αλλο πιο προσφατο , μεταχειρισμενο μοντελο ή ενα macbook air ή ενα pc laptop με full hd ips οθονη, γρηγοροτερο κ ελαφρυτερο. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2013 από haHa 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα