Προς το περιεχόμενο

Αγορά Macbook Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ, είμαι δουλειά τώρα θα πάω το μεσημέρι σπίτι και θα ποστάρω ;)

Όχι δεν το έχω δυστυχώς. Θα πρεπε να το χε απ αυτόν που το αγόρασα?

Επίσης χρειάζεται κάτι αντίστοιχο του winrar εδώ?

Κατέβασα μια ταινία την παίζει κανονικά ο vlc, αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη με του υπότιτλους.

Είναι σε μορφή rar. Κατεβάζω κλασικά winrar?

Επεξ/σία από SakafliaC
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης παιδιά από κάτω το μηχάνημα ζεματάει το ίδιο και ο φορτιστής όταν φορτίζει.

'Ετσι πρέπει να ναι?

Δεν φημιζονται τα macbook για την καλη θερμικη τους συμπεριφορα..

Ακομα κ οταν κανεις κατι απλο οπως video skype με λιγο browsing , ζεσταινονται πολλες φορες υπερβολικα, ιδιαιτερα τα παλιοτερα μοντελα.

Δεν μπορεις ευκολα να το ακουμπησεις στα ποδια σου.

Δημοσ.

Δεν φημιζονται τα macbook για την καλη θερμικη τους συμπεριφορα..

Ακομα κ οταν κανεις κατι απλο οπως video skype με λιγο browsing , ζεσταινονται πολλες φορες υπερβολικα, ιδιαιτερα τα παλιοτερα μοντελα.

Δεν μπορεις ευκολα να το ακουμπησεις στα ποδια σου.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι haha.

Έβγαλα άκρη και με τους υπότιτλους, όλα κομπλέ μέχρι να βρω κάτι νεότερο :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι haha.

Έβγαλα άκρη και με τους υπότιτλους, όλα κομπλέ μέχρι να βρω κάτι νεότερο :P

Δες και το smcfancontrol για να ανεβασεις απο μονος σου λιγο τις στροφες των ανεμιστηρων, γιατι τα macbook εχουν ως προτεραιοτητα τις χαμηλες στροφες και ειναι ενας απο τους λογους που ανεβαζουν αρκετα θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Όχι δεν το έχω δυστυχώς. Θα πρεπε να το χε απ αυτόν που το αγόρασα?

Λογικά ναι, μιας και πρόκειται για δωρεάν συνοδευτική σουίτα σε καινούρια μηχανήματα. Προφανώς παρέλειψε να την κατεβάσει, οπότε από πλευράς σου δεννομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι, πλην της αγοράς από το App Store.

Δημοσ.

Λογικά ναι, μιας και πρόκειται για δωρεάν συνοδευτική σουίτα σε καινούρια μηχανήματα. Προφανώς παρέλειψε να την κατεβάσει, οπότε από πλευράς σου δεννομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι, πλην της αγοράς από το App Store.

Γιατί δε μπορώ να την κατεβάσω εγώ εφ όσον είναι δωρεάν? Αυτός πώς θα το έκανε?

Θες να μου πεις και λίγο τι περιέχει η σουίτα αυτή?

Δημοσ.

Γιατί είναι δωρεάν μόνο όταν συνοδεύει καινούρια μηχανήματα και σε κάθε περίπτωση εμφανίζεται στις αγορές του πρώτου ιδιοκτήτη στο App Store.

Για το τι περιλαμβάνει δες εδώ

Δημοσ.

Μεταξυ μας , αν σε καιει να κατεβασεις την σουιτα, μπορεις κανονικα να την κατεβασεις πλαγιως.

Δεν ζηταει serial κλπ.

Δημοσ.

Όχι δε νομίζω ότι χρειάζομαι κάτι απ αυτά haha.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά και πάλι.

Ελπίζω να κάνω πάνω από 1-2 μέρες να σας ξαναενοχλήσω :P

Δημοσ.

Όχι δε νομίζω ότι χρειάζομαι κάτι απ αυτά haha.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά και πάλι.

Ελπίζω να κάνω πάνω από 1-2 μέρες να σας ξαναενοχλήσω :P

Aπο αυτονομια πως εισαι; Περνας τις 4 ωρες;

Δημοσ.

Περίπου εκεί πρέπει να μαι, απ το λίγο που το χω δει μέχρι τώρα γιατί έχω ψιλοπεθάνει στη δουλειά :P

Με 3 ώρες να μαι ευχαριστημένος δηλαδή το ΣΚ που θα το δω λίγο παραπάνω?

Πάντως οι εφαρμογές είναι σαν το iphone, γυαλιστερές, minimal και καλογραμμένες νομίζω.

Δεν το χω μετανιώσει καθόλου.

Το μόνο που θέλω είναι ένα mouse γιατί κουράζει το trackpad :P

Δημοσ.

Περίπου εκεί πρέπει να μαι, απ το λίγο που το χω δει μέχρι τώρα γιατί έχω ψιλοπεθάνει στη δουλειά :P

Με 3 ώρες να μαι ευχαριστημένος δηλαδή το ΣΚ που θα το δω λίγο παραπάνω?

Πάντως οι εφαρμογές είναι σαν το iphone, γυαλιστερές, minimal και καλογραμμένες νομίζω.

Δεν το χω μετανιώσει καθόλου.

Το μόνο που θέλω είναι ένα mouse γιατί κουράζει το trackpad :P

Οι εφαρμογες που υπαρχουν και στις 2 πλατφορμες δεν ειναι συνηθως τοσο καλογραμμενες στο mac.

Απο τον firefox ως και το office, θα δεις οτι σε windows ειναι συνηθως καλυτερες.

3 ωρες αυτονομια δεν ειναι ασχημα για εκεινο το μοντελο, αλλα ειναι αποτυχια για μεταχειρισμενο μηχανημα των 1000€ το 2013.

Αφου ομως δεν σε ενδιαφερει η αυτονομια, εισαι μια χαρα.

Δημοσ.

Παίζει ρόλο στη ζωή της μπαταρίας να την αφήνω να πέσει ξέρω γω μέχρι το 10% και να το φορτίζω μετά ή ούτε καν?

Επίσης υποθετικά μιλώντας πόσο κοστίζει να του αλλάξω μπαταρία και για τι αυτονομία θα μιλάμε με καινούρια?

Δεν ξέρω μπορεί απλά να χα βαρεθεί τα windows τότε, μου φαίνονται όλα πιο όμορφα :P

Δημοσ.

Παίζει ρόλο στη ζωή της μπαταρίας να την αφήνω να πέσει ξέρω γω μέχρι το 10% και να το φορτίζω μετά ή ούτε καν?

Επίσης υποθετικά μιλώντας πόσο κοστίζει να του αλλάξω μπαταρία και για τι αυτονομία θα μιλάμε με καινούρια?

Δεν ξέρω μπορεί απλά να χα βαρεθεί τα windows τότε, μου φαίνονται όλα πιο όμορφα :P

Μια φορα το μηνα καλο ειναι να την αφηνεις να ξεφορτιζει.

Αν αλλαξεις μπαταρια, μπορει να πας μεχρι τις 4 ωρες πιστευω για αυτο το μοντελο. (ημουν κατοχος του καποτε)

Για τις εφαρμογες:

μιλας για την εμφανιση, νομιζα οτι μιλας γενικοτερα για το ποσο καλογραμμενη ειναι η εφαρμογη.

Η αληθεια ειναι οτι πολλες εφαρμογες στο mac os ακολουθουν κοινα σχεδιαστικα προτυπα κ αυτο βοηθα στην ομοιογενη εμφανιση τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...