iMarilina Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειναι απαραίτητο ναναι ψόφιο. Με 8 ραμ και ssd και χωρίς βαριές εργασίες μια χαρα θαναι. Αφού λέει ότι δεν το θέλει για πολλά πολλά.Συγκριτικα το εθεσα:Αν θεωρει το τωρινο air(εστω κ το basic) ψοφιο, τοτε αυτο που κοιταει ειναι ακομα πιο ψοφιο. Ε εντάξει
SakafliaC Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ψόφιο εννοώ σε σύγκριση με τα υπόλοιπα τωρινά air εννοοώ haha. Εκτός αυτού ακούω mac και mac ρε παιδιά. Μηχάνημα με win 7, i5 και 8gb ram δν κολλάει πουθενά. Αν είναι να κολλάει αυτό και με mac os δεν θα κοιτάξω άλλο mac θα πάω να ξαναπάρω ένα win και φθηνότερο και θα τελειώνω. Sent from my iPhone using Insomnia
ozelot Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παίδες, σαν να τον μπερδέψαμε τον φίλο με τα ψόφια. Επαναλαμβάνω την γνώμη μου, ας πάρει το μια χαρά για τις ανάγκες του εργαλείο που το κάνει και κέφι στο κάτω της γραφής.
haHa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Επαναλαμβάνω την γνώμη μου, ας πάρει το μια χαρά για τις ανάγκες του εργαλείο που το κάνει και κέφι στο κάτω της γραφής.Κ εγω πιστευω οτι απο θεμα επιδόσεων θα ειναι οκ για τις αναγκες του(αν δεν ζηταει πολλα απο αυτονομια και φορητοτητα), αλλα θεωρω πως 1000ευρω ειναι πολλα για αυτό το μηχάνημα 3+ ετων. 1
iMarilina Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ψόφιο εννοώ σε σύγκριση με τα υπόλοιπα τωρινά air εννοοώ haha.<br> Εκτός αυτού ακούω mac και mac ρε παιδιά. Μηχάνημα με win 7, i5 και 8gb ram δν κολλάει πουθενά.<br> Αν είναι να κολλάει αυτό και με mac os δεν θα κοιτάξω άλλο mac θα πάω να ξαναπάρω ένα win και φθηνότερο και θα τελειώνω.<br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Έχω λάπτοπ με ι5 και 8 ραμ και windows 7 και δε μπορώ να πω ότι έχει ιδιαίτερα σκαλώματα αλλά κάνει πού και πού κρασαρίσματα ενώ το μακ δεν κάνει ποτέ τόσους μήνες που το έχω. Μην ψαρώνεις δε θα σου κολλήσει με αυτά που θες να κανεις και με αυτή τη ραμ και τον SSD. H αλήθεια ειναι ότι κανα 750-800 το πολύ θα πρεπε να ζητάει αυτός που το δινει. 1000 ειναι λιγο πολλά.
SakafliaC Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καταλήγουμε δηλαδή στο ότι το μηχάνημα είναι καλό γι αυτό που το θέλω, απλά λίγο ακριβό.<br> Εφ όσον όμως εία να πάρω mac και επίσης 15ιντσο νομίζω ότι το πολύ να βρισκα κάτι 100ε κάτω, όχι παραπάνω.<br> Σας ευχαριστώ όλους παιδιά και θα επανέλθω να γράψω εντυπώσεις και σίγουρα να ρωτήσω 2-3 πράγματα.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Haha η φορητότητα δε μ ενδιαφέρει πραγματικά καθόλου, αλλά για την αυτονομία προιδέασε με λίγο για πόσες ώρες μιλάμε
iMarilina Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καταλήγουμε δηλαδή στο ότι το μηχάνημα είναι καλό γι αυτό που το θέλω, απλά λίγο ακριβό. Επαναλαμβάνω την γνώμη μου, ας πάρει το μια χαρά για τις ανάγκες του εργαλείο που το κάνει και κέφι στο κάτω της γραφής.Κ εγω πιστευω οτι απο θεμα επιδόσεων θα ειναι οκ για τις αναγκες του(αν δεν ζηταει πολλα απο αυτονομια και φορητοτητα), αλλα θεωρω πως 1000ευρω ειναι πολλα για αυτό το μηχάνημα 3+ ετων.Η φορητότητα πραγματικά δε μ ενδιαφέρει καθόλου, αλλά αυτονομία για πόσες ώρες μιλάμε δηλαδή με νορμάλ χρήση και υποθέτωντας ότι η μπαταρία είναι προσεγμένη ? Sent from my iPhone using InsomniaΑυτονομια κανα δίωρο φαντάζομαι περίπου. Αντε λιγο παραπάνω με προσεγμένη μπαταρία. Κι αν.Απο κει και πέρα μη σε απασχολεί το 3 χρόνια, θα υποστηρίζεται ακόμη στις αναβαθμίσεις και θα κρατήσει καιρό μη σε ανησυχεί. Αυτό που έχω εγώ ειναι late 2009 και το πήρα από ενα φίλο σε κατάσταση πραγματικά καινούριου καιεξωτερικά και εσωτερικά και δεν έχει το παραμικρό θέμα. Και γω για οχι τρελλά βαριές εργασίες και γιατί ήθελα επιτέλους να δοκιμάσω μακ. Και δεν τ αλλάζω για τίποτα.Θα το ευχαριστηθείς και θαναι μια χαρά. Απλά μίλα του μπας και μπορεί να κόψει ένα κάτι από την τιμή.
SakafliaC Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Το πηράαααααααααα! Τα σπάει παιδιά! Έχω πάθει ένα μικρό πολιτισμικό σοκ βέβαια και αρχίζω και μαζεύω απορίες. Το ξέρω ότι δεν είναι εδώ το κατάληλλο μέρος, αλλά μήπως μπορείς κανείς δύο γρήγορες απαντήσεις? 1. Πώς αλλάζω γλώσσα με τα πλήκτρα όπως είναι το alt + shift στα win? 2. Για να δω ταινία ποιο πρόγραμμα προτείνεται? Έχει vlc, gom εδώ ή θα τις βλέπω με quick time?
ozelot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Με 'γειές, με 'γειές !!!! Πως σου το παρέδωσε ο πωλητής, μήπως "ως έχει" ; Αλλαγή γλώσσσας : cmd-space
SakafliaC Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πατάω cmd-space και μου ανοίγει το spotlight Την άλλη την ερώτηση για τον πωλητή δεν την κατάλαβα :/
ozelot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δες εδώ, πως μπορείς να το αλλάξεις. Πάντως, αυτό δεν είναι υποχρεωτικό αλλά το cmd-space το χρησιμοποιούμε σχεδόν όλοι. Για να δεις δε πως είναι ρυθμισμένο τώρα πήγαινε > System Preferences > Language & Text / Input Sources όπου δεξιά στο "Input source shortcuts" θα δεις το shortcut της γλώσσας (το πρώτο από αυτά). Όσο αφορά στην παράδοση του μηχανήματος, υποθέτω ότι είναι στημένο το OS X και τουλάχιστον κάποιες εφαρμογές. Σωστά ;.
SakafliaC Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είχε κάτι ιδιαίτερο από εφαρμογές. GarageBand δηλαδή και λοιπά δεν είδα πουθενά.
basilis5 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 για ταινιες δες τα vlc αλλα και MplayerX. iphoto εχει;
SakafliaC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Όχι δεν είδα iPhoto, τι κάνει αυτό? Δωρεάν είναι να το κατεβάσω ή επί πληρωμή? vlc θα παίξω μπάλα τότε σταθερή αξία
ozelot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Το iPhoto είναι εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών και είναι μέρος της σουίτας iLife, που συνοδεύει καινούρια μηχανήματα. Βασικά, η σουίτα θα έπρεπε να υπάρχει στο μηχάνημα. Αν θέλεις, για διαγνωστικόύς λόγους, κατέβασε το EtreCheck και ποστάρησε το report να δούμε τι παίζει στο μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα