Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να δούμε σε λίγο που θα βγάλει η Sumsung δικό της Phone OS τι θα γίνει με το Android . Aν βγάλει και η Sony δικό της...

κόλαση . Η Google θα στραφεί στα tablet , εκεί όπου το Chrome OS τα παει χάλια . 

Αυτά έχουν τα open source .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρ'οτι δεν εχω πλεον ONE ενα μπραβο στην HTC για το "γρηγορο" update σε σχεση με τις αλλες εταιρειες. Αντε να παρουν σειρα και οι αλλοι σιγα σιγα.

Πρεπει να φτιαξει και το Quality Control των κινητων της γιατι εκει τα σκατωσε με το ONE τουλαχιστον.  

HTC One Top 6 Issues and Solutions to Solve Them

http://au.ibtimes.com/articles/467680/20130515/top-6-htc-one-issues-popping-speaker.htm#.UkW8Foal5c4

εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα απο αυτά που παραθέτεις.

Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν έχεις κανένα πρόβλημα αλλά τι θες να πεις με αυτό; Έχουν όλοι οι άλλοι όμως. Ψάξε το λίγο και θα το δεις. Αμέσως fanboiσμος δηλαδή;

Επεξ/σία από Nvidiaman
Δημοσ.

Η είδηση είναι όταν θα πάψει να είναι είδηση η αναβάθμιση σε όλες τις συσκευές android. Αυτό είναι το μοναδικό και σημαντικότερο πρόβλημα της πλατφόρμας android.

Δημοσ.

Η είδηση είναι όταν θα πάψει να είναι είδηση η αναβάθμιση σε όλες τις συσκευές android. Αυτό είναι το μοναδικό και σημαντικότερο πρόβλημα της πλατφόρμας android.

Αυτο δεν γινεται αγαπητε, το software εξελισσεται μαζι με το hardware, αν ακουσεις για λειτουργικα που δεν αναβαθμιζονται, κατι δεν παει καθολου καλα.

Να δούμε σε λίγο που θα βγάλει η Sumsung δικό της Phone OS τι θα γίνει με το Android . Aν βγάλει και η Sony δικό της...

κόλαση . Η Google θα στραφεί στα tablet , εκεί όπου το Chrome OS τα παει χάλια . 

Αυτά έχουν τα open source .

Μπα, μεχρι να κυκλοφορησουν και αν πετυχουν, ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι :-)

Εδω η microsoft και τρωει απανωτα τα μουτρα της...

Αν δεν αλλαξει κατι δραματικα, για καμια δεκαετια, η google εχει 'κλειδωμενη' την 1η θεση.

Δημοσ.

Αυτο δεν γινεται αγαπητε, το software εξελισσεται μαζι με το hardware, αν ακουσεις για λειτουργικα που δεν αναβαθμιζονται, κατι δεν παει καθολου καλα.

Μια χαρά θα γινόταν αν ήταν στη συμφωνία με τους κατασκευστές απο την αρχή. Ειναι απαράδεκτο το οτι μετά 1.5 - 2 χρόνια (και πολλά λέω) απο την κυκλοφορία τους ακόμα και πολύ ακριβές συσκευές δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη security updates. Στην apple τουλάχιστον κοιτάνε να προσαρμόσουν το ios σε κάθε καραβάνα που έχουν βγάλει. Μιλάμε για φορητούς υπολογιστές και όχι για κινητά τηλέφωνα πλέον και σαν τέτοιοι πρέπει το λειτουργικό τους και ο χρήστης τους να τυγχάνει κάθε δυνατής προστασίας. Όσο για το hardware είναι αποδεδειγμένο απο την cyanogenmod και απο πολλούς άλλους μαγείρους οτι είναι δυνατή η προσαρμογή νεότερων εκδόσεων του android σε παλαιότερες συσκευές.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...