Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η HTC συνεχίζει την υποδειγματική υποστήριξη του κορυφαίου της smartphone, με την κυκλοφορία από σήμερα της τελευταίας έκδοσης του Android και συγκεκριμένα της έκδοσης 4.3 Jelly Bean.Ήδη αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι η συσκευή τους, τους εμφάνισε μήνυμα αναβάθμισης κάτι που θα φέρει το HTC One στις ελάχιστες συσκευές που τρέχουν την έκδοση 4.3 του Android. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει ελάχιστες αλλαγές από την προηγούμενη έκδοση όσο η Google ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια του Android 4.4 KitKat τον επόμενο μήνα.

Από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Android 4.3 είναι η υποστήριξη του OpenGL ES 3.0 και η υποστήριξη Bluetooth Smart και ACRCP 1.3.

Η HTC όπως με κάθε της smartphone, προσαρμόζει στην επιφάνεια του Android το δικό της γραφικό περιβάλλον το HTC Sense το οποίο στην τελευταία του πέμπτη έκδοση είναι από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Όπως και με κάθε αναβάθμιση, η κυκλοφορία της αναβάθμισης θα γίνει σταδιακά ανά τον κόσμο

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

ποιά άλλη συσκευή πέρα απο τα nexus έχει πάρει 4.3 για να πεις οτι άργησε;

Απλά ήθελε να πετάξει την κοτσάνα του.

Καλά το πάει η HTC  μπράβο της.

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα βγήκε official γενικά ή official στην Ελλάδα?

Το έχω εδώ και κανένα μήνα στο one μου.

Δύσκολα θα αλλάξω τηλέφωνο για τα επόμενα 2 χρόνια

Δημοσ.

υποδειγματική υποστήριξη: Κακως μου φαινεται οτι αργησε πολυ;

τι εννοείς ότι άργησε? εδώ δεν πέραν όλα τα nexus 4 ακομι γιατί δεν κυκλοφόρησε καλά καλά ακόμη η 4.3

δλδ τι θέλεις σήμερα το ανακοινώσει google αύριο να το έχει?

αυτο είναι ανθρώπινο αδύνατον....... καθώς google δίνει καποια πράγματα βασικά ας το πούμε.... ετσι interface/kernel/drivers και χίλια άλλα δύο πρέπει να προσαρμόσει ο κατασκευαστής

μόνο και μόνο που ανακοίνωσε τόσο γρήγορα η htc την 4,3 είναι ένα είδους επιτεύγματος......... (βασικά παραξενεύουμε πως το έκαναν τόσο γρήγορα)

Δημοσ.

Παρ'οτι δεν εχω πλεον ONE ενα μπραβο στην HTC για το "γρηγορο" update σε σχεση με τις αλλες εταιρειες. Αντε να παρουν σειρα και οι αλλοι σιγα σιγα.

Πρεπει να φτιαξει και το Quality Control των κινητων της γιατι εκει τα σκατωσε με το ONE τουλαχιστον.  

HTC One Top 6 Issues and Solutions to Solve Them

http://au.ibtimes.com/articles/467680/20130515/top-6-htc-one-issues-popping-speaker.htm#.UkW8Foal5c4

• Like 1
Δημοσ.

Παρ'οτι δεν εχω πλεον ONE ενα μπραβο στην HTC για το "γρηγορο" update σε σχεση με τις αλλες εταιρειες. Αντε να παρουν σειρα και οι αλλοι σιγα σιγα.

Πρεπει να φτιαξει και το Quality Control των κινητων της γιατι εκει τα σκατωσε με το ONE τουλαχιστον.  

HTC One Top 6 Issues and Solutions to Solve Them

http://au.ibtimes.com/articles/467680/20130515/top-6-htc-one-issues-popping-speaker.htm#.UkW8Foal5c4

εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα απο αυτά που παραθέτεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...