Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Θέλω μετά από 6 χρόνια (πολύς καιρός αλλά παράπονο δεν έχω) να αλλάξω τον επεξεργαστή μου.. Πριν 3 χρόνια άλλαξα μητρική και κάρτα γραφικών και τώρα θέλω να βρω τον καλύτερο δυνατό επεξεργαστή ο οποιός θα είναι συμβατός με αυτά.. Το pc χρησιμοποιείται κυρίως για gaming..

-Η κάρτα γραφικών μου είναι η " NVIDIA GeForce GTX 470 "
-Η μητρική μου είναι η " Asus P5Q PRO Turbo "
-Έχω μνήμη RAM 4G..
-Χρησιμοποιώ Windows 8 Pro 32-bit..

Δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός με το αντικείμενο οπότε άμα έχω κάνει κάποια παράλειψη πείτε μου να τη συμπληρώσω.. Επίσης θέλω να δώσω και κάποια λεφτά για καλύτερο σύστημα ψύξης.. Η συνολική τίμη αν είναι δυνατό να είναι περίπου στα 300-350 ευρώ!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!!!!!

Υγ. Για την ιστορία ο επεξεργαστής μου είναι ο " Intel® Core2 Quad  Q6600 @ 2,4GHz (4CPUs) "..

Δημοσ.

ο q9550 ειναι οτι πρεπει για τετοιο σοκετ...αλλα δυσκολα θα βρεις,,γιατι δεν μενεις με το παρων συστημα και να κανεις αναβαθμιση λιγο αργοτερα ?(ολικη ομως)

Δημοσ.

Και μένα η σκέψη μου για ολική αναβάθμιση είναι γιατί σιγα-σιγά τα "φτύνει" και αρχίζει να με κουράζει.. Απλά είπα να ψαχτώ μήπως μπορέσω να διορθώσω κάτι χωρίς να δώσω πολλά λεφτά..

Δημοσ.

Πολλά λεφτά για αναβάθμιση ενός αρκετά παλιού συστήματος. Δεν αξίζει.

Η καλύτερη για μένα λύση, μιας και προορίζεται για gaming όπως αναφέρεις, πουλάς mobo + cpu + μνήμες ( ίσως και τροφοδοτικό; ) και φτιάχνεις άνετα κάτι στα 500-550€. Αν έχεις διάθεση και χρόνο, κάντο, αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

4670 (4670k για o/c) = 200 + μητρικη = 100 + ram = 50, συνολο 350 ευρω, χωρις ψυκτρα.

και αυτό καλή ιδέα είναι.. και ψύκτρα παίρνω σε μερικούς μήνες!

Πολλά λεφτά για αναβάθμιση ενός αρκετά παλιού συστήματος. Δεν αξίζει.

Η καλύτερη για μένα λύση, μιας και προορίζεται για gaming όπως αναφέρεις, πουλάς mobo + cpu + μνήμες ( ίσως και τροφοδοτικό; ) και φτιάχνεις άνετα κάτι στα 500-550€. Αν έχεις διάθεση και χρόνο, κάντο, αξίζει.

Αμα πουλήσω αυτά που αναφέρεις πόσα λεφτά περίπου θα πάρω.. και το βασικότερο, που τα πουλάς?? :P

Δημοσ.

Αμα πουλήσω αυτά που αναφέρεις πόσα λεφτά περίπου θα πάρω.. και το βασικότερο, που τα πουλάς?? :P

χαχαχα εντάξει αυτό εξαρτάται από πολλά, τιμή που εσύ θες να ορίσεις (τσέκαρε τι τιμές παίζουν σε μεταχειρισμένα αντίστοιχα με τα δικά σου, π.χ πόσο δίνουν άλλα παιδιά εναν q6600) τι είναι εντός και εκτός εγγύησης, πόσα θα δώσει ο κάθε ενδιαφέρομενος κτλ

μπορείς εδώ: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/

μπορείς και σε άλλα site, με ένα απλό γκουγκλάρισμα για μεταχειρισμένα.

μπορείς σε φίλους γνωστούς κτλ που να ψάχνουν.

υ.γ ρωτάς και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/405071-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/page-233?do=findComment&comment=52629235

Δημοσ.

χαχαχα εντάξει αυτό εξαρτάται από πολλά, τιμή που εσύ θες να ορίσεις (τσέκαρε τι τιμές παίζουν σε μεταχειρισμένα αντίστοιχα με τα δικά σου, π.χ πόσο δίνουν άλλα παιδιά εναν q6600) τι είναι εντός και εκτός εγγύησης, πόσα θα δώσει ο κάθε ενδιαφέρομενος κτλ

μπορείς εδώ: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/

μπορείς και σε άλλα site, με ένα απλό γκουγκλάρισμα για μεταχειρισμένα.

μπορείς σε φίλους γνωστούς κτλ που να ψάχνουν.

Αααα ωραια.. σε ευχαριστω πολυ φιλε!!

Με OC έχεις ασχοληθεί;

Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο..χαχαχαχαχα!! :P

Δημοσ.

OC = Overclocking.Σε ρωτάω γιατί θα μπορούσες να επιμηκύνεις τη ζωή του συστήματος σου έτσι.

η να την μικρυνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...