Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχει εγκατασταθει εδω και δυο[2]μερες στο λαπτοπ της συζυγου μου η delta-homes και δεν λεει να φυγει με τιποτα,παρ οτι βαζω κατι αλλο εγω σαν αρχικη στον Google,αυτη τον αλλαζει αυτοματα και εγκαθισταται μονη της.Το πως μπηκε,ουτε που το καταλαβαμε.Μηπως μπορει καποιος φιλος εδω μεσα,να μου υποδειξει τον τροπο για να την αφαιρεσω οριστικα πριν μας σπασει τα νευρα? Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχει εγκατασταθει εδω και δυο[2]μερες στο λαπτοπ της συζυγου μου η delta-homes και δεν λεει να φυγει με τιποτα,παρ οτι βαζω κατι αλλο εγω σαν αρχικη στον Google,αυτη τον αλλαζει αυτοματα και εγκαθισταται μονη της.Το πως μπηκε,ουτε που το καταλαβαμε.Μηπως μπορει καποιος φιλος εδω μεσα,να μου υποδειξει τον τροπο για να την αφαιρεσω οριστικα πριν μας σπασει τα νευρα? Ευχαριστω πολυ.

Αν γυναίκα σου εχει το λαπτοπ μονο για να σερφαρει και καποiα αλλα μικροπράγματα βαλτεις linux.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά, αυτό στο εμφανίζει?

z1WDvVb.png

Μετά, δοκίμασε και αυτό:

-Άνοιξε νέα ταμπέλα.

-Στη μπάρα του URL, γράψε "about:config" (χωρίς τα "").

-Kάνε αναζήτηση με τους όρους "Delta" "Delta Homes" "Delta-Homes" κτλπ.

-Κατά 90+% θα σου βγάλει διάφορα αποτελέσματα όπως "Delta Homes home page" κτλπ, ΑΝ είσαι σίγουρος, ότι το εκάστοτε αποτέλεσμα αφορά αυτή τη μαλακία, κανε δεξί κλικ και επαναφορά/reset.

-Κλείσε τον FF και ξανάνοιξε τον.

Εάν η βλακεία επιμένει:

-Δοκίμασε CCleaner από safe mode (χωρίς υποστήριξη δικτύου).

-Κάνε restart και μπες πάλι σε safe mode (χωρίς υποστήριξη δικτύου) να δεις αν έγινε τίποτα.

-Κάνε restart και μπες πάλι σε safe mode (με υποστήριξη δικτύου).

Επανεμφανίστηκε?

Αν ναι, --> CCleaner από safe mode (χωρίς υποστήριξη δικτύου) +τα βήματα απ το about:config που είπα παραπάνω.

Αν όχι, --> -Κάνε restart και μπες κανονικά στα windows.

Επανεμφανίστηκε?

Αν όχι, --> Victory!

Αν ναι, --> Postαρε.

Δημοσ.

Τελικα,συνδυαστικα με τις οδηγιες σας,τα καταφερα,την απομακρυνα.Οσο για τα linux,γνωριζω οτι παρεχουν την καλυτερη ασφαλεια-την τελεια-αλλα,για την ωρα λεω να μεινουμε στα τετριμενα.Αργοτερα ισως,,,,σας ευχαριστω πολυ,,,!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...