Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, θέλω να βάλω στη σελίδα μου να παίζει ένα βίντεο, χωρίς όμως ο χρήστης να μπορεί να το κατεβάσει.. κάποιος τρόπος χωρίς την επιλογή χρήσης flash υπάρχει? ευχαριστώ!

Δημοσ.

Θα μπορουσες μεσω htaccess το url του video να ειναι ουσιαστικα ενα php url στο οποιο να κανεις prevent direct access παρα μονο μεσω του referrer που ειναι το site σου.

Αν ο referrer ειναι το site σου τοτε να στελνει σε headers το video, αλλιως ενα error message.

Αυτο σκεφτηκα πολυ γρηγορα..

Δημοσ.

μα από το youtube τα κατεβάζεις αν θες..

Ναι σωστα, βεβαια για να κατεβασεις απο yt θες πρωτα να κατεβεσεις 123123123 yt downloaders μεχρι να βρεις καποιον που δουλευει αυτη τη στιγμη. Φυσκα μαζι με αυτους τους downloaders θα κατεβεις και 23213123123123123 toolbars, malware κλπ καλουδια.

Τεσπα, εσυ εισαι ασχετος σε αυτο το θεμα, στη google απο την αλλη εχουν τους πιο σχετικους σε αυτο το θεμα. Διαλεγεις και παιρνεις.

Δημοσ.

Σου ειπα οτι ειμαι σχετικος; Λεω μπορεις να βρεις τζαμπα μια ολοκληρη ομαδα απο σχετικους να δουλευουν για σενα.

Δημοσ.

Aυτο που ζητας ειναι αδυνατο. καθως το video κανει streaming (ειτε μεσω flash είτε μεσω του broswer - html5) μπορεις να βρεις τη θεση του βιντεο στην σελιδα.

Δημοσ.

Όπως είπε κι ο vacilis, δεν μπορείς να το προστατέψεις.

Μπορείς να τους δυσκολέψεις λιγάκι, βάζοντας τα βίντεο σου σε streaming server, όπως είπε κι ο παπι, αλλά αν κάποιος το θέλει θα το πάρει ότι κι αν κάνεις (π.χ. με FRAPS, ακόμα κι αν είναι σε flash).

Δημοσ.

Καλημέρα, αν το video είναι δικιά σου δουλειά δοκίμασε να βάλεις watermark οπότε να τους είναι άχρηστο.

η καλύτερη ιδέα! :)

Δημοσ.

Και το παράδοξο είναι πως αυτός που ζητάει να διασφαλιστεί το video του, έχει avatar με eliminate DRM. 

Πολύ σωστός! Αν ήταν δικό μου θα το είχα free.. Εγώ είμαι απλά ενας ενδιάμεσος κροίκος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...