chisao Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια σας! Είμαι μεταξύ του note 8.0, του nexus 7 FHD και του nexus 10. Προτιμώ νομίζω τις 8 ίντσες αλλά αν αξίζει να πάω στο 10άρι τότε θα το ξανασκεφτώ πολύ σοβαρά. Το θέλω για τα κλασσικά multimedia και social αλλά θα το χρησιμοποιήσω και για έγγραφα όπως pdf, word κτλ κτλ...Νομίζω ότι το samsung με το πενάκι κερδίζει εκεί. Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει κανένα ανταπτοράκι(έχω την εντύπωση ότι υπάρχει) που να συνδέονται με hdmi στην τηλεόραση. Δεν ξέρω η οθόνη του note πόσο καλή είναι. Το nexus έχει τα updates, έχει την καλύτερη οθόνη, νομίζω και την καλύτερη μπαταρία αλλά και σίγουρα είναι πιο οικονομικό...Το ηχείο του από ότι έχω δει είναι πιο αδύναμο από του note. Επίσης δεν έχει και microsd. Λέω, μήπως να περιμένω να δω και το lg g pad 8.3 αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα πάει κοντά στο 500άρικο τα οποία δεν τα δίνω. Το 10άρι το nexus πόσο φορητό είναι? Το έχω δει και είναι πολύ γρήγορο και έχει και οθονάρα και καλή τιμή από το πλαίσιο αυτή την στιγμή. Αξίζει να πάω σε τέτοιο μέγεθος? Πιο πολύ τις σκέψεις μου σας έγραψα παρά μια ερώτηση. Αν υπάρχουν άτομα που να έχουν κάποια από αυτές τις συσκευές και τις έχετε δουλέψει να πείτε υπέρ και κατά ώστε να ξεσκαλώσω.... Ευχαριστώ.... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2013 από chisao
abracs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. τελικά κατέληξα στο note 8 Σκέψεις πριν την αγορα note 8: s-pen το οποίο θα χρησιμοποιήσω τακτικά για σημειώσεις στην δουλειά nexus 10: φοβερή οθόνη, χάνει όμως σε φορητότητα νομίζω. lg 8.3: μάλλον θα είναι αρκετά πιο ακριβό από τα 280 που ήθελα για το note 8 nexus 7 fhd: στα δικά μου μάτια νομίζω σε τόσες μικρές διαστάσεις, 1 ίντσα μεγαλύτερο κάνει διαφορά. πολύ καλό αλλά 7αρι για εμένα. ipad mini: εκτός της λίστας μου λόγω των περιορισμών της apple. Συμπέρασμα μετά από χρήση: ικανοποιημένος 100% , άψογο, γρήγορο, τέλειο s-pen και καλύτερη οθόνη από ότι περίμενα. Έχεις τρομερή ακρίβεια όταν χρειάζεται κάτι που κατά την γνώμη μου λείπει σε οθόνες αφής. (π.χ teamviewer , ιστοσελίδες σε desktop mode, σημειώσεις). Νομίζω δεν θα αγοράσω ξανά tablet ή κινητό android χωρίς να υποστηρίζει s-pen ή παρόμοια τεχνολογία
chisao Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ακριβώς τις ίδιες σκέψεις έχω!!!! Δεν μου λες, από που το πήρες 280? Τα γνωστά μαγαζιά το έχουν γύρω στα 320 αν δεν κάνω λάθος...
spook Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ακριβώς τις ίδιες σκέψεις έχω!!!! Δεν μου λες, από που το πήρες 280? Τα γνωστά μαγαζιά το έχουν γύρω στα 320 αν δεν κάνω λάθος... Αν είσαι Αθήνα γλιτώνεις και τα μεταφορικά και την αντικαταβολή. Αν όχι θα φτάσεις κοντά στα 290... https://www.skroutz.gr/s/3330226/Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5110-16GB.html
abracs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) με πρόλαβε ο από πάνω . πολλά μαγαζιά το έχουν 280 τώρα . αν πας για note ξέχασα να πω ότι παίζει και δωράκι αξίας 100 περίπου, 50 gb στο dropbox για 2 χρόνια !! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2013 από abracs
killmelater Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) παιδες δειτε λιγο κ το note 10.1 αξιζει στα 345 νομιζω.. τελεια οθονη κ απο λιγο που το δουλεψα δε κολλαει πουθενα +πενακι +ηχεια στερεο απο μπροστα...! Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2013 από killmelater
chisao Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω ότι αν πήγαινα σε 10άρι θα πήγαινα στο nexus....
lillen Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 ωραίο φαίνεται , αλλά έμενα με χαλάει που είναι και κινητο , το βγάζει η samsung χωρις να ειναι κινητο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα