insomniaK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 τώρα περιμένουμε να δούμε και ποιος πλήρωσε τον στουμέικερ να σκοτώσει τη γυναίκα του/μαμά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamour Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 το τελευταιο επεισοδιο τα σπαει... η καλητερη σειρα για φετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Πολυ καλο πραγματι και συνεχιζεται στο επομενο η ιστορια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 δεν πήρε όμως ακόμα s2 και αυτό είναι το αστείο (μόνο οκ για full season είχε πάρει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 http://www.huffingtonpost.com/2013/12/03/blacklist-season-2_n_4380156.html?ncid=txtlnkusaolp00000592 πήρε 2η season Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δλδ παιδες να τιμήσω; Ειναι τόσο καλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 παίζει μόνος του ο Spader, από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν φτάνει αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Προσωπικά με έχει κάνει να περιμένω το επόμενο. Ξεκίνησε αρκετά κοινότυπα, πλέον μου αρέσει η τροπή που έχει πάρει η ιστορία πολύ. Ο Spader δίνει ρέστα σε έναν χαρακτήρα που ξέρει να κάνει καλά. Το προβληματάκι είναι οι τριγύρω ηθοποιοί που είναι όλοι απο μέτριοι μέχρι κάτω του μετρίου. (ειδικά αυτή η καρικατούρα ο ξανθός πράκτορας). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Άρα μιλάμε για homeland η όλη φάση. Αν κατάλαβα σωστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Όχι ντε λέμε. Εδω υπάρχει κι ενας καλός ηθόποιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Προσωπικά με έχει κάνει να περιμένω το επόμενο. Ξεκίνησε αρκετά κοινότυπα, πλέον μου αρέσει η τροπή που έχει πάρει η ιστορία πολύ. Ο Spader δίνει ρέστα σε έναν χαρακτήρα που ξέρει να κάνει καλά. Το προβληματάκι είναι οι τριγύρω ηθοποιοί που είναι όλοι απο μέτριοι μέχρι κάτω του μετρίου. (ειδικά αυτή η καρικατούρα ο ξανθός πράκτορας). συμφωνω απολυτα με τον πρακτορα. χαλαει την γενικη εικονα οταν εμφανιζεται Άρα μιλάμε για homeland η όλη φάση. Αν κατάλαβα σωστά... ε ενταξει οχι κι ετσι παντως καλο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Όχι ντε λέμε. Εδω υπάρχει κι ενας καλός ηθόποιος. Μα και στο homeland υπάρχει ένας καλός ηθοποιός. Άρα Λέμε το ίδιο πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μα και στο homeland υπάρχει ένας καλός ηθοποιός. Άρα Λέμε το ίδιο πράγμα. Α την τρίτη σεζόν δεν την έχω δει. Ποιον βάλανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω, το έχω παρατήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Προσωπικά με έχει κάνει να περιμένω το επόμενο. Ξεκίνησε αρκετά κοινότυπα, πλέον μου αρέσει η τροπή που έχει πάρει η ιστορία πολύ. Ο Spader δίνει ρέστα σε έναν χαρακτήρα που ξέρει να κάνει καλά. Το προβληματάκι είναι οι τριγύρω ηθοποιοί που είναι όλοι απο μέτριοι μέχρι κάτω του μετρίου. (ειδικά αυτή η καρικατούρα ο ξανθός πράκτορας). Η χειρότερη ηθοποιός της σειράς ειναι η πρωταγωνίστρια, που εκτός των άλλων έχει αυτο το βλέμμα της αγελάδας . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα