Menelaos83 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Τελικα μου αρεσε λιγο παραπανω απο αυτο που περιμενα. Προφανως δεν ηταν κατι ιδιαιτερο αλλα τα εδωσαν ολα στο προηγουμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Φτηνό, πολύ φτηνό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) On 18/06/2021 at 20:23, nickmanak said: Εγω θα σταθω στην ηθοποιο που παριστανει τη ρωσιδα μανα της Κιν η οποια ηταν πανεμορφη σε αυτο το επεισοδιο (ερωτας ). Νομιζω βαζει κάτω με διαφορα την Μεγκαν στην γοητεία. Τι λέτε, ποια ψηφίζετε απο τις 2; Είναι πανέμορφη όντως, την έχω δει και σε άλλες εμφανίσεις, guest κυρίως, είναι κούκλα. Υ.Γ. Αν επαληθευτεί η θεωρία που κυκλοφορεί για τον Ρεντ, θα ξενερώσω αφάνταστα Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από Kostasspil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Πάρα πολύ κακό, πια. Το είχαν τραβήξει από παντού καιρό τώρα, πλέον είναι σχεδόν παρωδία. Δεν μου πάει να το κόψω μετά από τόσα χρόνια, απλά θα κάνω υπομονή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 55 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Πάρα πολύ κακό, πια. Το είχαν τραβήξει από παντού καιρό τώρα, πλέον είναι σχεδόν παρωδία. Δεν μου πάει να το κόψω μετά από τόσα χρόνια, απλά θα κάνω υπομονή. Προσωπικα θα περιμενω την σεζον και θα πεταξω τα επεισοδια στα γρηγορα. Εξαλλου εχω αλλες, καλυτερες σειρες για να αφιερωσω τωρα τον χρονο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Πολύ κακή η αρχή της 9ης σεζόν. Μέχρι στιγμής δεν έχει πει τίποτα ενώ πλέον δεν σου αφήνει κάτι που αγωνιάς να μάθεις στο επόμενο επεισόδιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Κρίμα πάντως. Όλοι θέλαμε να φύγει η κρύα που κρατούσε πίσω τη σειρά και τώρα που έφυγε, πάλι η σειρά δεν λέει τίποτα. Τουλάχιστον να μας πούνε ποιος είναι τελικά ο Reddington και να είναι κάποιος που θα έχει νόημα. Ελπίζω να μην είναι ο πρώην συγκάτοικος της ξαδέρφης της θείας της μητέρας της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Θα μάθουμε άραγε ποτέ την πραγματική του ταυτότητα ή θα το αφήσουν στον αέρα να πλανάται η φήμη που κυκλοφορεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Παναγία βόηθα το τελευταίο επεισόδιο, έφτασα σε σημείο να το αφήσω στη μέση και να πάω για ύπνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Να πω την αλήθεια, η Ελιζαντεθ δεν ήταν τόσο κακή όσο οι υπόλοιποι του fbi. Αλλά γενικά μετά τον τελευταίο κύκλο απλά έχασα το ενδιαφέρον. Θα περιμένω να βγει ολόκληρη και με λίγο fast forward θα γίνει η δουλίτσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δεν είναι απλά κατώτερο των προηγούμενων σεζόν, είναι αντικειμενικά κακό. Δείχνει να μην ξέρουν προς τα που να πάνε την ιστορία. Καλύτερα να ολοκληρωθεί στην 10η αν και δεν ξέρω τις προθέσεις του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epicouros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ολα για το χρημα, τραβάνε οσο μπορούνε μια καλη σειρα και στο τέλος την απαξιώνουν. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2022 από epicouros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 8η και 9η σεζόν δεν βλέπονται εγώ δεν κατάφερα να δω ολόκληρο επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epicouros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Η δυο τελευταίες σεζόν είναι χάλια, τα περισσότερα επεισόδια είναι απο αδιάφορα εως κακα. Αντε να τελειώσει να ησυχάσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Ήταν που ήταν πάρε κι ένα Spoiler BLM Επεισόδιο. Άντε, δείξτε τώρα και αυτό που γράφεται παντού για την ταυτότητα του Red και αφήστε τη σειρά να πεθάνει με όση αξιοπρέπεια της έχει μείνει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα