Menelaos83 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Οντως ειναι πολυ ομορφη σε χαρακτηριστικα αλλα δεν φτανει μονο αυτο.... Eυτυχως ο red ισορροπει το ολο θεμα
Kostasspil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Επιτέλους απαντήσεις. Μας τις φύλαγαν όλες μαζεμένες
nickmanak Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Πολυ πάρλα το επεισοδιο 21 και οπως εγραψε ο φιλος, δοθηκαν σχεδον ολες οι απαντησεις. Δυστυχως μιλανε ασταματητα και πολυ γρηγορα, σε αποσπουν και οι σκηνες και σιγουρα θελει μια επαναληπτικη προβολη του επεισοδιου για να καταλαβεις τι εγινε στο στορυ. Εγω το ειδα με αγγλικους υποτιτλους και με δυσκολεψε λιγο (εκανα rewind συχνα). Εγω θα σταθω στην ηθοποιο που παριστανει τη ρωσιδα μανα της Κιν η οποια ηταν πανεμορφη σε αυτο το επεισοδιο (ερωτας ). Νομιζω βαζει κάτω με διαφορα την Μεγκαν στην γοητεία. Τι λέτε, ποια ψηφίζετε απο τις 2;
Menelaos83 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 22 ώρες πριν, nickmanak είπε Πολυ πάρλα το επεισοδιο 21 και οπως εγραψε ο φιλος, δοθηκαν σχεδον ολες οι απαντησεις. Δυστυχως μιλανε ασταματητα και πολυ γρηγορα, σε αποσπουν και οι σκηνες και σιγουρα θελει μια επαναληπτικη προβολη του επεισοδιου για να καταλαβεις τι εγινε στο στορυ. Εγω το ειδα με αγγλικους υποτιτλους και με δυσκολεψε λιγο (εκανα rewind συχνα). Εγω θα σταθω στην ηθοποιο που παριστανει τη ρωσιδα μανα της Κιν η οποια ηταν πανεμορφη σε αυτο το επεισοδιο (ερωτας ). Νομιζω βαζει κάτω με διαφορα την Μεγκαν στην γοητεία. Τι λέτε, ποια ψηφίζετε απο τις 2; Οντως πολυ καλο συμφωνω και ηθελε να εισαι προσηλωμενος στο επεισοδιο να μην χασεις κατι απο αυτα που λενε. Ειναι αρκετα ομορφη η ρωσιδα και πιο γοητευτικη αλλα ψηφιζω μεγκαν,μην με ρωτησεις πως γινεται😅 1
petran66 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Παιδιά εμένα η σειρά αυτή μ άρεσε πολύ! Τα τελευταία 2 επεισόδια (20 και 21) δε τα είδα ακόμα επίτηδες...Τελικά, θα έχουμε 9ο κύκλο η όχι? Τι ακούγεται?
SabotazNic Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Ναι δεν ήταν η καλύτερη ως ηθοποιός, αλλά να φεύγει από κάποιος από τους main 1 σεζόν μάλλον πριν το τέλος είναι κάπως. Θα την σκοτώσουν? Αντικαταστησουν? Για εμένα θα έπρεπε να τελειώσει με το επόμενο και τελευταίο επεισόδιο η σειρά. Ήδη μάλλον θα πουν ποιος είναι ο ρεντ Spoiler Και αν είναι η μάνα θα ξενερώσω πάρα πολύ. Μέχρι τώρα η σειρά είχε ξεφύγει από τέτοια πράγματα
Πέτρος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 37 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Για εμένα θα έπρεπε να τελειώσει με το επόμενο και τελευταίο επεισόδιο η σειρά. Ήδη μάλλον θα πουν ποιος είναι ο ρεντ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και αν είναι η μάνα θα ξενερώσω πάρα πολύ. Μέχρι τώρα η σειρά είχε ξεφύγει από τέτοια πράγματα Καρφί για εκεί πάει, αυτό "φώναζε" όλο το τελευταίο επεισόδιο. Οτιδήποτε άλλο θα είναι όντως έκπληξη. Δεν ξέρω, από τη μία θα είναι όντως έξυπνο και ανατρεπτικό, από την άλλη θα είναι πάρα πολύ τραβηγμένο και σαφώς θέμα και "μόδας".
imitheos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Μπορεί να είναι αυτό; Παραβλέπω παλιές σεζόν που μπορεί να γίνουν retconned (πχ η κυρία Κάπλαν υποσχέθηκε ότι αν τα συμφέροντα του Ρεντ συγκρουστούν με αυτά της Μάσα, θα πάει με την μάσα, και άλλα πράγματα που δεν βγάζουν νόημα σε αυτή την περίπτωση) γιατί σε κάποιες σεζόν δεν είχαν πολύ-σκεφτεί το σενάριο και το πήγαιναν προς όπου έγραφαν οι φανς σε θεωρίες τους. Δεν υπάρχουν όμως πράγματα στο παρόν επεισόδιο που το αποκλείουν; Spoiler πχ η Keen λέει "Για αυτό σε σκότωσε. Γιατί ο Ντομ σου είπε πώς να την βρεις." Αυτό δεν αποκλείει να είναι ο ίδιος; Αν ο Ρεντ ήταν αυτή, θα είχανε με την Τατιάνα εκείνη την συζήτηση ότι "δεν μπορείς να με σκοτώσεις γιατί η Λιζ δεν θα σου το συγχωρήσει όταν σκοτώσεις την μητέρα της", κτλ; Δεν θα τον άρπαζε και θα τον πήγαινε σούμπιτο στον Τάουνσεντ και να του έλεγε ορίστε η Καταρίνα;
nickmanak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Εγω πιστευω θα εμφανιστει μια γοητευτικη gilf ως μανα της και η Λιζ θα αποφασισει να παει να ζησει μαζι της και με την μικρη κορη της. Ετσι αποχωρει απο τη σειρα και σεναριακα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Spoiler Μην ξεχνάτε το κάψιμο στην πλάτη του Raymond στα αρχικά επεισόδια..Και τώρα που είπε ''Και οι δύο καήκαμε τότε στο σπίτι''. Άρα όντως μπορεί η μάνα της να έγινε αυτός..Τραγικό αν το πάνε έτσι απλά.
Menelaos83 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Στις 22/6/2021 στις 12:13 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μην ξεχνάτε το κάψιμο στην πλάτη του Raymond στα αρχικά επεισόδια..Και τώρα που είπε ''Και οι δύο καήκαμε τότε στο σπίτι''. Άρα όντως μπορεί η μάνα της να έγινε αυτός..Τραγικό αν το πάνε έτσι απλά. Και γω στην ροη του επεισοδιου αυτο σκεφτηκα αλλα λεω τραβηγμενο....
Πανος999 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Στις 18/6/2021 στις 8:23 ΜΜ, nickmanak είπε Εγω το ειδα με αγγλικους υποτιτλους και με δυσκολεψε λιγο (εκανα rewind συχνα). Τι αγγλικους ρε μεγαλε?!?Εγω με ελληνικους το ειδα κ εχασα τη μπαλα!!!😄
nickmanak Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Σημερα παιζεται το 22ο επ. 8μμ ωρα ΝΥ (03.00 ελλαδος). Τα ξημερωματα θα ειναι διαθεσιμο.
nickmanak Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μολις το ειδα παιδια, δεν εχω ξαναβαρεθει ετσι στη ζωη μου, ντιπ μουφα. Κλασικοι μαλακες σεναριογραφοι, μας τον επαιξαν καλα ως το τελος και δεν μαθαμε τπτ, μονο υπονοουμενα. Ραντεβου τον Οκτωβριο... 2
Menelaos83 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, nickmanak είπε Μολις το ειδα παιδια, δεν εχω ξαναβαρεθει ετσι στη ζωη μου, ντιπ μουφα. Κλασικοι μαλακες σεναριογραφοι, μας τον επαιξαν καλα ως το τελος και δεν μαθαμε τπτ, μονο υπονοουμενα. Ραντεβου τον Οκτωβριο... Απογοητευση ε ... κριμα γτ συνηθως τελευταιο επ ειναι δυνατο. Θα το δω αποψε Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από Menelaos83
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα