Menelaos83 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Αυτος την κραταει μεχρι τωρα παντως. Απο οτι ειδα παει και για 9η σεζον κατι που δεν το βλεπω και πολυ θετικα.
Kostasspil Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Ξαναφερθηκε σαν Red μετα απο καιρο, στο τελευταιο επεισόδιο. Εχει παρει την σειρα στην πλάτη και την κουβαλάει
deesnider Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Στις 7/4/2021 στις 7:49 ΜΜ, Kostasspil είπε Ξαναφερθηκε σαν Red μετα απο καιρο, στο τελευταιο επεισόδιο. Εχει παρει την σειρα στην πλάτη και την κουβαλάει Κατά τη γνώμη μου - και με δεδομένο ότι μού αρέσει και συνολικά ως σειρά - ο Spader «την κουβαλάει στην πλάτη» , από το πρώτο επεισόδιο τού πρώτου κύκλου, μέχρι και τώρα. Δύσκολα θα μπορούσα να φανταστώ άλλον ηθοποιό στο συγκεκριμένο ρόλο. 2
Kostasspil Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 58 minutes ago, deesnider said: Κατά τη γνώμη μου - και με δεδομένο ότι μού αρέσει και συνολικά ως σειρά - ο Spader «την κουβαλάει στην πλάτη» , από το πρώτο επεισόδιο τού πρώτου κύκλου, μέχρι και τώρα. Δύσκολα θα μπορούσα να φανταστώ άλλον ηθοποιό στο συγκεκριμένο ρόλο. Συμφωνώ, είναι πολύ αδικημένος θεωρώ σαν ηθοποιός, δεν έχει την αναγνώριση που του αξίζει. Η ρητορική του σε καθηλώνει. Οι μονόλογοι του, είναι συνήθως οι κορυφαίες στιγμές κάθε επεισοδίου. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Ελπίζω να έχετε δει Boston Legal. 3
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 31 λεπτά πριν, Thresh είπε Ελπίζω να έχετε δει Boston Legal. Όχι για πες Ο Spader ειναι ακριβώς όλη η σειρά. Τωρα που λειπει και η Megan, έχουμε μαθει γιατι; παει μια χαρα η σειρουλα μας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 4 minutes ago, thetiesthatbind said: Όχι για πες Εκει κι αν έχει επικούς μονολόγους, λόγω επαγγέλματος. Γαμάτη σειρά για όποιον έχει όρεξη να βλέπει δικηγόρους. 2
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 2 minutes ago, Thresh said: Εκει κι αν έχει επικούς μονολόγους, λόγω επαγγέλματος. Γαμάτη σειρά για όποιον έχει όρεξη να βλέπει δικηγόρους. Ισως το κοιτάξω αν ειναι μετα το Suits που ειχα δει πέρσι στην καραντινα θα ηθελα να δω κατι ανάλογο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 1 minute ago, thetiesthatbind said: Ισως το κοιτάξω αν ειναι μετα το Suits που ειχα δει πέρσι στην καραντινα θα ηθελα να δω κατι ανάλογο Είναι πολύ πιο "ασόβαρο", τρελό γέλιο αν και drama και συνήθως με αυτοτελή επεισόδια. 1
deesnider Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, Thresh είπε Ελπίζω να έχετε δει Boston Legal. Κορυφαίο για τα προσωπικά μου κριτήρια. Μια από τις καλύτερες - σίγουρα στο top 5 (και ίσως να την αδικώ...) - σειρές που έχω δει, ανεξαρτήτως χρονολογίας, θεματολογίας ή ό,τι άλλο. 1
Kostasspil Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 10 hours ago, Thresh said: Ελπίζω να έχετε δει Boston Legal. Η ερμηνεία του στο Blacklist ηταν ο λόγος που είδα το Boston Legal Θα πρέπει να έχουμε δει και το Practice?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δεν το έχω δει ακόμα. Ουσιαστικά από αυτό βγήκε spin-off το Boston Legal. Από ότι βλέπω όμως μονο στην 8η season είναι ο Spader.
petran66 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Στις 9/4/2021 στις 5:42 ΠΜ, deesnider είπε Κορυφαίο για τα προσωπικά μου κριτήρια. Μια από τις καλύτερες - σίγουρα στο top 5 (και ίσως να την αδικώ...) - σειρές που έχω δει, ανεξαρτήτως χρονολογίας, θεματολογίας ή ό,τι άλλο. Στο Netflix την έχει? Γιατί δε το βρίσκω
deesnider Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 12 ώρες πριν, petran66 είπε Στο Netflix την έχει? Γιατί δε το βρίσκω Δε νομίζω. Αξίζει όμως να την ψάξεις με κάθε τρόπο. 1
Πέτρος Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Ναι, κανονικά είναι στο nf, όλες οι σεζόν. Σάββατο παίζεται το επεισόδιο, Κυριακή εμφανίζεται με υπότιτλους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα