Kostasspil Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 18 hours ago, thetiesthatbind said: Η αγωνία μεγάλωνει για την ταυτότητα του Red ? Μα μαθαμε τι παιζει με αυτο.
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 22 ώρες πριν, Kostasspil είπε ? Μα μαθαμε τι παιζει με αυτο. Spoiler Δε ξέρω, κάτι δε μου κολλάει σε όλη τη φάση. Γιατί ναι μεν μας είπε ο Ντομ ότι είναι ο Ιλάι ο "απατεώνας" Ρεντ, αλλά γιατί όταν τον βλέπει η Καταρίνα τον φωνάζει Ρεντ και όχι Ιλάι, αφού υποτίθεται είναι πολύ κοντά; Αυτό μου έκατσε κάπως. Και κάτι ακόμη που δε το θυμάμαι αυτή τη στιγμή στον διάλογο του Ρεντ με τον φίλο του που του ζήτησε να βρει την Καταρίνα. Όπως και να έχει ανυπομονώ για S7. Έκανε μπαμ ότι θα την έστελνε ο Ντέμπε την Αννούλα από εκεί που ήρθε πάντως, ήταν προβλεπόμενο αλλά το γούσταρα.
nwo5778 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Η καλύτερη σειρά που εχω δει ποτε... Υπάρχει καποια αλλη παρομοια να προτείνετε;
Πανος999 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 6/9/2019 στις 7:37 ΜΜ, nwo5778 είπε Η καλύτερη σειρά που εχω δει ποτε... Υπάρχει καποια αλλη παρομοια να προτείνετε; Εξαρταται τι θεωρεις παρομοιο..Banshee ειναι μια καλη επιλογη!
nwo5778 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Εξαρταται τι θεωρεις παρομοιο..Banshee ειναι μια καλη επιλογη! Ευχαριστώ για την προταση. Θα δω 1-2 επεισοδια και θα πω την γνωμη μου. Μου αρεσουν οι σειρές με πράκτορες, fbi - cia -kgb - svr rf, που εχουν μυστηριο, δράση, περιπετεια, αινίγματα, μπλόφες και συνωμοσίες. Στο βαθος να υπαρχει και λιγο αισθημα και ερωτισμος. Επισης μου αρεσουν οι πρωταγωνιστές να παραμενουν οι λευκοι δυτικοι, χωρις να προπαγανδιζεται καποια μιξη (π.χ. λευκη με μαυρο, χωρις καποια ρατσιστικη διαθεση). Επισης πρεπει να ειναι up-to-date για την ισοτητα των δυο φυλων, δηλαδη στα σημεια που εχουν ισορροπήσει να το δειχνει, οπως επισης να δειχνει και τα σημεια που δεν θα ισορροπησουν ποτε. Το blacklist εχει πετυχει πολλα, ειναι η καλύτερη σειρα που εχω δει ποτε, αλλα υπάρχουν πολλα σημεια βελτίωσης. Καταρχας πρεπει να ασχολειται εντονα με το Guerilla ή Unconventional Warfare, να υποτιμησει λιγο τις τρεχουσες δυναμεις κρατων και των μυστικών υπηρεσιών και να αυξησει την δύναμη - επιρροή αναδυομενων τεχνολογικων πολυεθνικών, οπως Facebook, Amazon, Google κτλ. Επισης υπαρχουν πολλα τεχνολογικα σημεια που δεν ειναι up-to-date. Ας πουμε παροτι καποιοι καταζητουμενοι κανουν αλλαγη προσωπου, υπαρχουν αλλοι τροποι να τους εντοπισει το συστημα, οπως το πως περπατάνε ή το τι πονηρια εχουν ή routine recognition. Τέλος σε κάποια σημεια δεν ειναι ρεαλιστικο, πχ οταν απηγαγαν επιστήμονες θετικοτεχνολογικων επιστημων ισους αντρες και γυναικες. Αμα μας δειξει π.χ. οτι υπαρχουν ισοι αντρες και γυναικες ψηλοί ή κορυφαίοι σκακιστες δεν σου σπαει τα νευρα οτι δεν ειναι ρεαλιστικο και προπαγανδίζει; Ή μηπως δεν ειναι ρεαλισμός οτι η δικηγορία, η νομική, η πολιτική, η διακυβέρνηση κτλ πλεον εχουν αποκτήσει πλήρως ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη βιτρινιστικη - ρομποτική δομη χωρις την δυνατότητα κάποιων αυτονομων ανεξάρτητων ατομικων κινησεων και κακα τα ψέματα τείνουν προς πληρη θηλυκοποίηση (smart contracts και blockchain ειναι αλλου παπα ευαγγελιο). Αυτα νομιζω πρεπει να φαινονται στις ρεαλιστικες σειρες. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από nwo5778
Πανος999 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξερουμε κτ για νεα σεζον?! Edit* Πρεμιερα 4/10 ειδα!! Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από Πανος999 1
Kostasspil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά εγώ χάθηκα, όποιος θέλει, ας κάνει έναν κόπο Spoiler Μας έδειξαν ότι ο Ίλια, πήρε την ταυτότητα του Ρέντ ώστε να έχει πρόσβαση και στα λεφτά του. Μετά άλλαξε και πρόσωπο. Πως απ αυτό πήγαμε στο ότι ο Ρέντ δεν είναι τελικά ο Ίλια; Και ότι Ο Ρέντ δεν πέθανε εκείνο το βράδυ της φωτιάς; Αφού μαζί με την Καταρινα έκαναν όλο το κόλπο και μάλιστα εκείνη νομίζω έκλεισε το ραντεβού για το face swap Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από Kostasspil
imitheos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Spoiler Αν το έχω καταλάβει καλά, ο πραγματικός Reddington πέθανε όπως το λες και πήρε τη θέση του κάποιος ψεύτικος. Το σχέδιο ήταν να γίνει ο Ίλια αλλά κάτι πήγε στραβά. Τελικά Reddington έγινε κάποιος άλλος (ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος του Ίλια). Αυτό που είπε ο Dom στην εγγονή ήταν μισή αλήθεια μισά ψέμματα ίσως για να καθησυχαστεί και να μην το ψάξει παραπάνω. Γενικά έχει κάμποσες ανακρίβειες και plotholes. Μου δίνει την εντύπωση ότι δεν περίμεναν να γίνει τόσο δημοφιλές και ότι είχαν άλλα σχέδια στο μυαλό τους (πχ για τη βαλίτσα με τα κόκκαλα) και μετά τα άλλαξαν για να πάνε με τις θεωρίες του κόσμου στο reddit με συνέπεια να τους ξεφύγουν διάφορα. Για παράδειγμα εκεί που τρέχουν τον Dom να προλάβουν να τον σώσουν, ο Redd λέει "He is a rostova" με την έννοια ότι είναι δυνατός και θα επιβιώσει. Αφενός, στα ρώσσικα δεν ισχύει ότι rostova η κατάληξη του θηλυκού (όπως λέμε παναγιώταινα) και ότι το αρσενικό είναι Rostov; Αφετέρου, Rostov ήταν ο άνδρας της Katarina οπότε το επίθετο του πατέρας της δεν είναι Rostov. TL;DR Μην το πολυψάχνεις 😛
pc_raider Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Στις 22/1/2020 στις 10:28 ΜΜ, Kostasspil είπε Ρε παιδιά εγώ χάθηκα, όποιος θέλει, ας κάνει έναν κόπο Απόκρυψη περιεχομένων Μας έδειξαν ότι ο Ίλια, πήρε την ταυτότητα του Ρέντ ώστε να έχει πρόσβαση και στα λεφτά του. Μετά άλλαξε και πρόσωπο. Πως απ αυτό πήγαμε στο ότι ο Ρέντ δεν είναι τελικά ο Ίλια; Και ότι Ο Ρέντ δεν πέθανε εκείνο το βράδυ της φωτιάς; Αφού μαζί με την Καταρινα έκαναν όλο το κόλπο και μάλιστα εκείνη νομίζω έκλεισε το ραντεβού για το face swap Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί Σε κάποια φάση στη σειρά έδειξε τον Ρεντ που άλλαζε πουκάμισο και η πλάτη του ήταν καμμένη, οπότε εγώ πιστεύω οτι είναι όντως αυτός και επέζησε στη φωτιά αλλά βέβαια λόγω των ανατροπών που έχει περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Απο τις καλύτερες σειρές που έχω δει πάντως...
solna Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Στις 8/9/2019 στις 3:09 ΜΜ, nwo5778 είπε Ευχαριστώ για την προταση. Θα δω 1-2 επεισοδια και θα πω την γνωμη μου. Μου αρεσουν οι σειρές με πράκτορες, fbi - cia -kgb - svr rf, που εχουν μυστηριο, δράση, περιπετεια, αινίγματα, μπλόφες και συνωμοσίες. Στο βαθος να υπαρχει και λιγο αισθημα και ερωτισμος. Επισης μου αρεσουν οι πρωταγωνιστές να παραμενουν οι λευκοι δυτικοι, χωρις να προπαγανδιζεται καποια μιξη (π.χ. λευκη με μαυρο, χωρις καποια ρατσιστικη διαθεση). Επισης πρεπει να ειναι up-to-date για την ισοτητα των δυο φυλων, δηλαδη στα σημεια που εχουν ισορροπήσει να το δειχνει, οπως επισης να δειχνει και τα σημεια που δεν θα ισορροπησουν ποτε. Το blacklist εχει πετυχει πολλα, ειναι η καλύτερη σειρα που εχω δει ποτε, αλλα υπάρχουν πολλα σημεια βελτίωσης. Καταρχας πρεπει να ασχολειται εντονα με το Guerilla ή Unconventional Warfare, να υποτιμησει λιγο τις τρεχουσες δυναμεις κρατων και των μυστικών υπηρεσιών και να αυξησει την δύναμη - επιρροή αναδυομενων τεχνολογικων πολυεθνικών, οπως Facebook, Amazon, Google κτλ. Επισης υπαρχουν πολλα τεχνολογικα σημεια που δεν ειναι up-to-date. Ας πουμε παροτι καποιοι καταζητουμενοι κανουν αλλαγη προσωπου, υπαρχουν αλλοι τροποι να τους εντοπισει το συστημα, οπως το πως περπατάνε ή το τι πονηρια εχουν ή routine recognition. Τέλος σε κάποια σημεια δεν ειναι ρεαλιστικο, πχ οταν απηγαγαν επιστήμονες θετικοτεχνολογικων επιστημων ισους αντρες και γυναικες. Αμα μας δειξει π.χ. οτι υπαρχουν ισοι αντρες και γυναικες ψηλοί ή κορυφαίοι σκακιστες δεν σου σπαει τα νευρα οτι δεν ειναι ρεαλιστικο και προπαγανδίζει; Ή μηπως δεν ειναι ρεαλισμός οτι η δικηγορία, η νομική, η πολιτική, η διακυβέρνηση κτλ πλεον εχουν αποκτήσει πλήρως ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη βιτρινιστικη - ρομποτική δομη χωρις την δυνατότητα κάποιων αυτονομων ανεξάρτητων ατομικων κινησεων και κακα τα ψέματα τείνουν προς πληρη θηλυκοποίηση (smart contracts και blockchain ειναι αλλου παπα ευαγγελιο). Αυτα νομιζω πρεπει να φαινονται στις ρεαλιστικες σειρες. Θα σου πρότεινα και το The Americans.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 οποτε βλεπω νεο επεισοδιο απο τον εκτο κυκλο και μετα κοιμαμαι στο 10λεπτο.κουρασε και ο ρεντ και ολη η παρεα του fbi..
Πανος999 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, thanosfwto είπε οποτε βλεπω νεο επεισοδιο απο τον εκτο κυκλο και μετα κοιμαμαι στο 10λεπτο.κουρασε και ο ρεντ και ολη η παρεα του fbi.. Εγω δεν κοιμάμαι, το απολαμβανω ακομα μπορω να πω αλλα θα ηθελα να υπαρξει καποιο τελος στην ιστορία γιατι ο, τι τραβάει δν τραβαει για καλο!! 1
Kostasspil Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το τελευταιο επ. ηταν φοβερο. Spoiler ειναι η 1η φορα, που θυμαμαι εγω τουλαχιστον, που δινει υποθεση χωρις να εχει καποιο οφελος, παρα μονο για να αποδοθει δικαιοσυνη. Πολυ καλο character development εδω. Ο Spader το χουμε ξαναγραψει, αλλα ειναι εξαιρετικος. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από Kostasspil
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 το τελευταιο επεισοδιο ητανε πολυ καλο και με τελος που σε προδιαθετει για μελλοντικο ενδιαφερον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα