Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οργάνωση αποθήκης καταστήματος (και eshop) σκέφτομαι να ορίσω κωδικούς σε κάθε προϊόν και να τους βάλω σε μία λίστα για εύκολη αναζήτηση.

Σκέφτηκα να τα βάλω σε 2 στήλες στο excel, αλλά οι κωδικοί θα είναι μάλλον της μορφής 00001, 00002 κτλ και θα είναι και πολλά προϊόντα, πάνω απο 1000 οπότε δε θέλω να χαθεί τίποτα ή να μπερδευτεί με τη μορφή κειμένου των κελιών κτλ κτλ

έχετε κάτι να προτείνετε πιο απλό και ασφαλές από excel? πιο επαγγελματικό ας πούμε.

Δημοσ.

Το excel το ξέρω αρκετά καλά και παρ'όλα αυτά το σκέφτομαι. Το access δεν το ξέρω καθόλου, δε θα είναι πρόβλημα αυτό;

Δημοσ.

Τα προϊόντα εχουν ηδη κωδικούς έτοιμους γραμενους σε barcode, αυτους απλα τους σκαναρεις και διπλα γράφεις την περιγραφή οπως ειναι στο τιμολόγιο, Αλλιως δεν προκειται να βρεις ποτε άκρη.

Τωρα τι θα χρησιμοποιήσεις, να ξερεις οτι η αποθηκη ειναι ενα δύσκολο κομμάτι και δεν ειναι καθόλου ευκολο να κάνεις καποιο excel, πχ πρέπει να προβλέψεις στην πώληση να σβήνονται απο τα διαθέσιμα κλπ. Επισεισ να σου πω οτι οποιοδήποτε λαθος στην καταχώρηση ή παράληψη, σε περίπτωση ελεγχου απο την εφορεία καταλαβαίνεις τι σημαίνει.

Δημοσ.

Τα προϊόντα εχουν ηδη κωδικούς έτοιμους γραμενους σε barcode, αυτους απλα τους σκαναρεις και διπλα γράφεις την περιγραφή οπως ειναι στο τιμολόγιο, Αλλιως δεν προκειται να βρεις ποτε άκρη.

Τωρα τι θα χρησιμοποιήσεις, να ξερεις οτι η αποθηκη ειναι ενα δύσκολο κομμάτι και δεν ειναι καθόλου ευκολο να κάνεις καποιο excel, πχ πρέπει να προβλέψεις στην πώληση να σβήνονται απο τα διαθέσιμα κλπ. Επισεισ να σου πω οτι οποιοδήποτε λαθος στην καταχώρηση ή παράληψη, σε περίπτωση ελεγχου απο την εφορεία καταλαβαίνεις τι σημαίνει.

καταρχάς δεν έχουν όλα τα προϊόντα barcode, χίλια δυο μπλιμπλίκια χειροτεχνίας κτλ κλ δεν έχουν κ είναι ολόκληρη διαδικασία να βρεθούν από τον προμηθευτή.

Δεύτερον και κυριότερον. δεν υπάρχει barcode scanner, ούτε λογισμικό αποθήκης.

Δεν θέλω να τηρήσω σποθήκη με αυτή την έννοια, θέλω να τα περάσω εν τέλη στο eshop αλλά να ξέρω ποιός κωδικός αντιστοιχεί σε κάθε προϊόν.

Γενικά έχει πολλή δουλειά το ξέρω, γι'αυτό θέλω έναν αξιόπιστο τρόπο να κρατήσω ζευγαράκια κωδικου-προϊόντος χωρίς να μου δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...