Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα παιδια.Εχω το εξης κουτι:http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/koutia/kouti-aerocool-v3x-midi-black-edition κ εχω μονο της μανας του το 8αρι ανεμιστηρακι πισω κ φυσικα της ψυκτρας.Τιποτα αλλο δεν εχω βαλει.Σημερα παραγγειλα κ ενα 12αρι για μπροστα:http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806503.

Θελω να ρωτησω για τον σκληρο μου δισκο χρειαζετε να βαλω κ εκει;Η θερμοκρασια του ειναι 35 βαθμοι που το Hard Disk Sentinel προγραμμα μου την βγαζει καλη.Τι με συμβουλευετε;

A περιμενω σημερα να βαλω κ εναν ssd δισκο ακομα.Θα υπαρχει προβλημα με τον αερισμο;

Δημοσ.

<p>Δε χρειαζεται να βαλεις στους δισκους, θα δεις ελαχιστη διαφορα..ετσι και αλλιως, winter is coming....</p>

Ενταξει τοτε να μην το γεμισω ανεμιστηρες γιατι ειναι κ λιγο μικρο το κουτι.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλό είναι να βάλεις φίλε μου για να έχεις γενικά ένα καλό airflow στο κουτί σου...

Διαφορετικες γνωμες βλεπω απο το αλλο το παλικαρι ποιο πανω.Να κανουμε ενα γκαλοπ; :lol:

Και ολα αυτα τα καλωδια απο τους ανεμιστηρες που πανε;Εχω πληρη αγνοια.

Δημοσ.

Πισω εχεις 8αρη ανεμηστηρα και δυστυχως δε παιρνει μεγαλυτερο. Αν βαλεις και αλλο ανεμηστηρα μεσα χωρις να εχεις εναν καλο να βγαζει αερα απο το κουτι, το μονο που θα δεις θα ειναι....τιποτα! Διαφορα καμια. Ασε που θεωρω ανουσιο το να ριξεις τη θερμοκρασια στο σκληρο δισκο 1-2 βαθμους ενα ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων δεν θα ωφελουνται απο τιποτα. 

Δημοσ.

Πισω εχεις 8αρη ανεμηστηρα και δυστυχως δε παιρνει μεγαλυτερο. Αν βαλεις και αλλο ανεμηστηρα μεσα χωρις να εχεις εναν καλο να βγαζει αερα απο το κουτι, το μονο που θα δεις θα ειναι....τιποτα! Διαφορα καμια. Ασε που θεωρω ανουσιο το να ριξεις τη θερμοκρασια στο σκληρο δισκο 1-2 βαθμους ενα ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων δεν θα ωφελουνται απο τιποτα. 

Πηρα σημερα να βαλω κ εναν 12αρι εμπρος.Δεν εκανα καλα τουλαχιστον για εκει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...