Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Μου εκανε κατι περιεργα το pc οποτε αποφασισα να του κανω format .

Δοκιμασα και τα vista και τα 7 αλλα κολλαει στο 57%. Ξερει κανεις αν γι αυτο φταιει ο σκληρος?Γιατι σκεφτομαι να παω να αγορασω εναν καινουριο.

Δημοσ.

Πριν κανεις format έπρεπε να ελέγξεις τον δίσκο σε τι κατάσταση ειναι γιατι μπορει να μην ειναι και ο δίσκος , εχεις 2 επιλογές η δοκιμάζεις ενα αλλο δίσκο να δεις αν ειναι κομπλές οποτε σε αυτην την περίπτωση θα ειναι ο δίσκος η κατεβάζεις καις σε ενα cd και κανεις boot με το http://www.tomsguide.com/us/download/Hiren-s-Boot-CD,0301-51033.html και βρίσκεις μετα στα εργαλείς το hdsentinel και βλέπεις σε τι κάτασταση ειναι ο δίσκος

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω την πρώτη επιλογή .να ρωτησω,αν τελικα χρειαστεί να παρω νέο σκληρό,υπαρχει θεμα συμβατότητας;εννοώ σατα 2 ,σατα 3; Η μητρική μου ειναι η p5k

Δημοσ.

Μπορείς απλα η ταχύτητα του sata 3 του δίσκου θα περιορίζεται σε αυτο του 2 που υποστηρίζει η μητρική σου , θα δουλεύει κανονικα ομως δεν θα εχεις πρόβλημα

Δημοσ.

Το μήνυμα που βγάζει οταν κολλάει στο φορματ ειναι : τα windows δεν ειναι δυνατόν να εγκαταστήσουν απαιτούμενα αρχεία .βεβαιωθειτε οτι ολα τα αρχεία που απαιτούνται για την εγκατάσταση ειναι διαθεσιμα και ξεκινήστε παλι την εγκατάσταση!παντως με αυτο το cd εχω κανει δεκάδες φορματ

Δημοσ.

Σκέψου να κάψεις νέο dvd,αν κατά λάθος έχεις το dvd σε sata3 θύρα μπορεί αυτό να προκαλεί το πρόβλημα.

Μετά μπορεί να είναι από δίσκο από μνήμη από τροφοδοτικό από ότι μπορείς να σκεφτείς,θα πρέπει να τα ελέγξεις όλα ένα ένα..

Δημοσ.

Τωρα που το λες με βάζεις σε σκέψεις .γιατι πριν αρχίσουν αυτα τα προβλήματα ειχα παει το PC σε τεχνικό γιατι έβγαζε πρόβλημα η καρτα γραφικών και ξαφνικά τωρα βγαίνει αλλο προβλημα απο το πουθενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...