domigr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Παιδια μολις πηρα την οθονη και την εβαλα να την κοιταξουν εκει στο service που εχουν αλλα επειδη ο χωρος του service ηταν εννιαιος με το καταστημα δεν μπορουσανε να κλεισουνε τα φωτα οποτε δεν μπορουσαμε να καταλαβουμε κατι...ο τεχνικος μου λεει οτι ολες οι ips λιγο πολυ εχουν και μονο αν εχουν πολυ αξιζει να το κυνηγησω χωρις ομως να περιμενω οτι η επομενη θα ειναι και καλυτερη..τωρα παω σπιτι να την δοκιμασω.. 1
OMGA Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ο τεχνικος μου λεει οτι ολες οι ips λιγο πολυ εχουν και μονο αν εχουν πολυ αξιζει να το κυνηγησω χωρις ομως να περιμενω οτι η επομενη θα ειναι και καλυτερη.. Ορίστε. Διαβάζεις αυτό και μετά πώς να πάρεις τέτοια οθόνη; Ips και βλακείες. Άσε που είμαι σίγουρος ότι σε ποιότητα εικόνας, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα περισσότερο από τις υπόλοιπες led. Θα πάρω ή τη Samsung ή την σχεδόν ίδια LG, χωρίς το φόλα-ips. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169894
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 καλά μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά... πάρε ό,τι θες, εσύ πληρώνεις εσύ θα την έχεις 1
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Γιατί όμως;Τόσο σημαντικό είναι το ips; ναι . και περα απο αυτο η αλλη δεν εχει κατι που να δικαιολογει την διαφορα τιμης. 1
domigr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 σαν να μην περασε μια μερα... τα ιδια ακριβως πραγματα..η καμερα ισως το δειχνει πιο εντονο δεν ειναι τοσο πολυ αλλα ειναι ακριβως οπως η προηγουμενη..μου φαινεται θα κατσω ετσι και θα το συνηθισω.. https://www.dropbox.com/s/p4uekhgxiho10sn/20131010_200531.mp4 1
domigr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 οχι ρε συ σας ειπα μου εστειλαν την παλια και μετα με την παλια πηγα στο μαγαζι και πηρα καινουργια του κουτιου 1
OMGA Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ναι . και περα απο αυτο η αλλη δεν εχει κατι που να δικαιολογει την διαφορα τιμης. Έχει διότι είναι samsung Αυτό που φοβάμαι και δεν θα πάρω με ips (είτε LG είτε samsung) είναι μην βγει σαν τις 2 οθόνες του φίλου. Άσε καλύτερα διότι δεν έχω όρεξη να γυρνώ πίσω οθόνες και γενικά την ταλαιπωρία. Όχι τίποτα άλλο, φοβάμαι και τον εαυτό μου μη περάσω κολάρο καμία οθόνη σε κανένα «τεχνικό συνεργείο» που θα μου πει κανένα αστείο.
domigr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 η sammy δεν βγαζει ips και να θες την διαφορα την βλεπεις μονο οταν εχεις πολυ μαυρο στην εικονα αλλιως δεν καταλαβαινεις τιποτα ασε που αν δεν εισαι παρατηρητικος παλι δεν το καταλαβαινεις..οπως και να εχει δεν θα πηγαινα σε αλλη τεχνολογια απο ips και ας εχει αυτο το λιγο bleeding για τον λογο οτι εχει τοσα καλα σε σχεση με τα αλλα panels.. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 βγάζει PLS και VA, χίλιες φορές από το TN... 1
domigr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 pls εχει βγαλει 1-2 μοντελα και δεν υπαρχουν στην ελλαδα νομιζω..ασε που ειναι και πολυ ακριβα va αμα βρει τυχερος θα ειναι γιατι και αυτα ειναι πολυ λιγα... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/othones/Samsung-Monitor-LED-24-S24C750P.htm ας πάει για αυτή τότε, MVA... 1
domigr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ναι αυτη ηταν μια απο τις πρωτες μου επιλογες αν δεις την αρχη του thread πολυ ακριβη ομως... 1
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Έχει διότι είναι samsung Αυτό που φοβάμαι και δεν θα πάρω με ips (είτε LG είτε samsung) είναι μην βγει σαν τις 2 οθόνες του φίλου. Άσε καλύτερα διότι δεν έχω όρεξη να γυρνώ πίσω οθόνες και γενικά την ταλαιπωρία. Όχι τίποτα άλλο, φοβάμαι και τον εαυτό μου μη περάσω κολάρο καμία οθόνη σε κανένα «τεχνικό συνεργείο» που θα μου πει κανένα αστείο. αν παρεις ΤΝ θα ειναι χειροτερη απο την προβληματικη ips 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα