Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μολις πηρα την οθονη και την εβαλα να την κοιταξουν εκει στο service που εχουν αλλα επειδη ο χωρος του service ηταν εννιαιος με το καταστημα δεν μπορουσανε να κλεισουνε τα φωτα οποτε δεν μπορουσαμε να καταλαβουμε κατι...ο τεχνικος μου λεει οτι ολες οι ips λιγο πολυ εχουν και μονο αν εχουν πολυ αξιζει να το κυνηγησω χωρις ομως να περιμενω οτι η επομενη θα ειναι και καλυτερη..τωρα παω σπιτι να την δοκιμασω..

• Like 1
Δημοσ.

ο τεχνικος μου λεει οτι ολες οι ips λιγο πολυ εχουν και μονο αν εχουν πολυ αξιζει να το κυνηγησω χωρις ομως να περιμενω οτι η επομενη θα ειναι και καλυτερη..

Ορίστε. Διαβάζεις αυτό και μετά πώς να πάρεις τέτοια οθόνη; Ips και βλακείες. Άσε που είμαι σίγουρος ότι σε ποιότητα εικόνας, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα περισσότερο από τις υπόλοιπες led.

Θα πάρω ή τη Samsung ή την σχεδόν ίδια LG, χωρίς το φόλα-ips.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169894

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά...

πάρε ό,τι θες, εσύ πληρώνεις εσύ θα την έχεις :-)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί όμως;Τόσο σημαντικό είναι το ips;

ναι .

και περα απο αυτο η αλλη δεν εχει κατι που να δικαιολογει την διαφορα τιμης.

• Like 1
Δημοσ.

σαν να μην περασε μια μερα...:P τα ιδια ακριβως πραγματα..η καμερα ισως το δειχνει πιο εντονο δεν ειναι τοσο πολυ αλλα ειναι ακριβως οπως η προηγουμενη..μου φαινεται θα κατσω ετσι και θα το συνηθισω..

https://www.dropbox.com/s/p4uekhgxiho10sn/20131010_200531.mp4

• Like 1
Δημοσ.

οχι ρε συ :P σας ειπα μου εστειλαν την παλια και μετα με την παλια πηγα στο μαγαζι και πηρα καινουργια του κουτιου :P

• Like 1
Δημοσ.

ναι .

και περα απο αυτο η αλλη δεν εχει κατι που να δικαιολογει την διαφορα τιμης.

Έχει διότι είναι samsung :P

Αυτό που φοβάμαι και δεν θα πάρω με ips (είτε LG είτε samsung) είναι μην βγει σαν τις 2 οθόνες του φίλου. Άσε καλύτερα διότι δεν έχω όρεξη να γυρνώ πίσω οθόνες και γενικά την ταλαιπωρία. Όχι τίποτα άλλο, φοβάμαι και τον εαυτό μου μη περάσω κολάρο καμία οθόνη σε κανένα «τεχνικό συνεργείο» που θα μου πει κανένα αστείο.  :D 

Δημοσ.

η sammy δεν βγαζει ips και να θες :P την διαφορα την βλεπεις μονο οταν εχεις πολυ μαυρο στην εικονα αλλιως δεν καταλαβαινεις τιποτα ;) ασε που αν δεν εισαι παρατηρητικος παλι δεν το καταλαβαινεις..οπως και να εχει δεν θα πηγαινα σε αλλη τεχνολογια απο ips και ας εχει αυτο το λιγο bleeding για τον λογο οτι εχει τοσα καλα σε σχεση με τα αλλα panels..

• Like 1
Δημοσ.

pls εχει βγαλει 1-2 μοντελα και δεν υπαρχουν στην ελλαδα νομιζω..ασε που ειναι και πολυ ακριβα :P va αμα βρει τυχερος θα ειναι γιατι και αυτα ειναι πολυ λιγα...

• Like 1
Δημοσ.

Έχει διότι είναι samsung :P

Αυτό που φοβάμαι και δεν θα πάρω με ips (είτε LG είτε samsung) είναι μην βγει σαν τις 2 οθόνες του φίλου. Άσε καλύτερα διότι δεν έχω όρεξη να γυρνώ πίσω οθόνες και γενικά την ταλαιπωρία. Όχι τίποτα άλλο, φοβάμαι και τον εαυτό μου μη περάσω κολάρο καμία οθόνη σε κανένα «τεχνικό συνεργείο» που θα μου πει κανένα αστείο.  :D 

αν παρεις ΤΝ θα ειναι χειροτερη απο την προβληματικη ips :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...