domigr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 μπορει καποιος να μου απαντησει σε αυτα που ανεφερα στο post #43 που εκανα πιο πανω??και επισης να δει το #45 που ανεβασα video και να μου πει αν η περιπτωση μου ειναι ασχημη??
cabdik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 αν ειναι τοσο, οσο φαινεται στο βιντεο, πιστευω οτι ειναι παρα πολυ.....................!!! παρε τηλ....!!!
Millennium Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 "Τη περίπτωση σου" εμείς θα τη κρίνουμε; Εσύ θα τη χρησιμοποιείς την οθόνη.Εγώ θα την άλλαζα.
domigr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 πηρα τηλ και πλεον περιμενω να με παρει ο τεχνικος...μου ειπαν στην εξυπηρετηση οτι η διαδικασια θα εχει ως εξης:θα την παρουν και θα την ελεγξουν και αν κρινουν αυτοι οτι εχει θεμα τοτε θα την αντικαταστησουν αν δεν βρουν κατι μπορει να χρεωθω τον τεχνικο που ηρθε αλλα καλυτερα θα συνεννοηθω με τον τεχνικο οταν με παρει τηλεφωνο για το τι ακριβως θα γινει..αν μια οθονη δεν εχει bleeding μπορει να εμφανισει αργοτερα??ή αν καποια εχει μπορει αργοτερα να αυξηθει το φαινομενο ή να μειωθει??
domigr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 επισης περασα τα drivers της οθονης και μετα εκανα προεπιλογη το icm της και τα χρωματα εγιναν πιο σκουρα(σκοτεινα) ενω πριν ηταν παρα πολυ φωτεινα..φανταζομαι καλα εκανα 1
domigr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μπα οταν ειναι τελειως μαυρη το ιδιο δειχνει..σχετικα με τις ερωτησεις για το bleeding που εκανα πιο πανω ξερετε να μου απαντησετε?
cabdik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 δεν νομιζω να στρωνει ουτε μετα. αυτο πρεπει να ειναι σταθερο, καθως προερχεται απο τα LED που εχουν οι οθονες για τον οπισθιο φωτισμο..!!
domigr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ναι το εχω καταλαβει οτι ειναι για αυτο γινεται να χειροτερεψει??ή να το εμφανισει μια οθονη που δεν το ειχε??
venumis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Σε δύο LG που είχα κατά καιρούς και είχαν πρόβλημα με back light bleeding, έκανα ένα τηλέφωνο στην LG, ήρθε ένα παλικάρι δεν έλεγξε τίποτα, απλά την πήρε και μου άφησε καινούρια. Συγκεκριμένα στη δεύτερη το μοντελο μου είχε καταργηθεί οπότε έφερε το επόμενο πιο καινούριο. Καλύπτει η εγγύηση το light bleeding? Κάι για πόσο χρονικό διάστημα?
domigr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Φανταζομαι θα το καλυπτει..δεν με εχει παρει ακομα ο τεχνικος για να ξερω να σου απαντησω σιγουρα...
domigr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν θα περασουν δευτερα πρωι να την παρουν..αμα δουν οτι εχει θεμα θα την αντικαταστησουν εφοσον βρισκομαι και σε doa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα