Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου, στα παιχνιδια δεν προκειται να εχεις προβλημα καθως την αναλυση την οριζεις εσυ μεσα απο τις ρυθμισεις.

στις ταινιες, ουτως η αλλως, οποια και οθονη παρεις, ειτει 1080, ειτε 1200, παλι θα βλεπεις μαυρες μπαρες πανω κατω, γιατι απλα οι αναλογιες των ταινιων ειναι διαφορετικες παο τις αναλογιες των μονιτορ. 

ταινιες = 21:9        μονιτορ 16:9 - 16:10

αρα, για να δεις την ταινια σε ολη την οθονη εχεις 3 επιλογες

1 εχεις μαυρες μπαρες πανω-κατω, για να ταιριαζει η αναλογια

2 μετατροπη της ταινιας σε 16:9 ή 16:10 αναλογα το μονιτορ

3 παιρνεις οθονη 21:9.......!!!!  

post-121902-0-54238600-1380465688_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

to standar einai 16:9!!ναι απλως απο οτι καταλαβα στο 16:10 οταν βλεπεις ταινια υπαρχει μεγαλυτερο κενο στις μαυρες μπαρες αλλα anyway δεν νομιζω οτι ειναι θεμα..οποτε αυτες οι 3 οθονες που ποσταρα πιο πανω ειναι αρκετα καλες να φανταστω για αυτο που ειναι..ολοι εδω μεσα λενε καλα λογια για την dell αλλα σκεφτομαι να παω σε μια απο τις 2 lg λογω ms και δυναμικης αντιθεσης οπως ειπα..εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις σχετικα με αυτες?

Δημοσ.

to standar einai 16:9!!ναι απλως απο οτι καταλαβα στο 16:10 οταν βλεπεις ταινια υπαρχει μεγαλυτερο κενο στις μαυρες μπαρες αλλα anyway δεν νομιζω οτι ειναι θεμα..οποτε αυτες οι 3 οθονες που ποσταρα πιο πανω ειναι αρκετα καλες να φανταστω για αυτο που ειναι..ολοι εδω μεσα λενε καλα λογια για την dell αλλα σκεφτομαι να παω σε μια απο τις 2 lg λογω ms και δυναμικης αντιθεσης οπως ειπα..εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις σχετικα με αυτες?

μην μπερδευεις μονο την αναλογια. 

αλλο να εχεις 2 μονιτορ με ιδια αναλυση (1080ρ) σε διαφορετικες αναλογιες (16/9 - 16/10) και αλλο να εχεις μονιτορ με αναλογια 16/10 αλλα και 1200ρ αναλυση. εκει θα εχεις πιο μεγαλες μπαρες.

στην 1080ρ αναλυση, ειναι μικρη η διαφορα καθως εχεις μονο 1" διαφορα στη διαγωνιο..!!!  

Δημοσ.

ναι..οποτε κοιταω αναμεσα σε αυτες που ποσταρα??ο @ntinaras βεβαια λεει 1080p..

αν θες την προσωπικη μου αποψη, κι επειδη εχω την ιδια οθονη με αυτη που εχεις και εσυ τωρα (2361V), η μονη οθονη που θα με προκαλουσε να αλλαξω μονιτορ ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/2304051/Dell-UltraSharp-U2713HM.html

ολες οι υπολοιπες ειναι για να πω οτι πηρα IPS panel, με οτι αυτο συνεπαγεται..!!

επαναλμβανω, ειναι η προσωπικη μου αποψη...!! 

κατα τα αλλα, οποια και απο αυτες που προταθηκαν, και να διαλεξεις, εισαι ΟΚ!

Δημοσ.

αν ειναι εντος του μπατζετ σου, σαφως 24αρα 1200ρ, για να εχεις μεγαλυτερη αναλυση= μεγαλυτερη επιφανεια εργασιας, τουλαχιστον..!!!

αλλα αυτο, ισως σε "χαλασει" λιγο, στις ταινιες, επειδη θα εχει μεγαλυτερες μαυρες μπαρες πανω κατω....! τι να πω? δεν μπορω να πω κατι αλλο πανω σε αυτο, ειναι δικη σου επιλογη...!

Δημοσ.

ναι..οποτε κοιταω αναμεσα σε αυτες που ποσταρα??ο @ntinaras βεβαια λεει 1080p..

προτιμω το 1080,γιατι εχει γινει ηδη το standar σε τηλεορασεις οθονες και κινητα, και για τις ταινιες θα εχεις λιγοτερες η και καθολου μαυρες γραμμες.

Δημοσ.

θα παω σε 1080p αν ειναι γιατι βλεπω πολες ταινιες και πιστευω θα μου τα χαλασει λιγο εκει το 16:10.. :P οποτε τωρα πρεπει να ψαξω για 24αρα 1080..πφφ :P

Δημοσ.

επειδη μιλησε για "πολλες ταινιες" αναφερθηκαμε πιο εντονα στις μαυρες μπαρες.

στις σειρες ναι, δεν θα εχει, γιατι οι σειρες φτιαχνονται σε 16/9 λογω τηλεορασης και οχι σινεμα..!!!

Δημοσ.

ναι βλεπω και πολλες σειρες αλλα εκει ξερω δεν θα εχω θεμα ;) σε 1080p κατεληξα σε αυτη Link.png Site: link η οποια ειναι και αρκετα φθηνη..αξιζει?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...