xpapias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Σκέφτομαι πολύ καιρό να πάρω κινητό αλλά όλο το αναβάλλω. Τελευταία είμαι προς Note II αλλά έχω τις εξής απορίες α. Αξίζει κανείς να αγοράσει το Note II ή είναι καλύτερα να περιμένει λίγο ακόμα; Βλέπω πχ ότι η τιμή στο LTE πέφτει γύρω στα 3 Ε την ημέρα. Αν βγει επίσημα το ΙΙΙ, μήπως πέσει κατακόρυφα; β. LTE ή το απλό; Ποιές είναι οι κύριες διαφορές;
Fulgore1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εννοεις το Note 3 εχει βγει ηδη http://www.skroutz.gr/s/3765221/Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB.html?keyphrase=note+3
kataramenos32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Σκέφτομαι πολύ καιρό να πάρω κινητό αλλά όλο το αναβάλλω. Τελευταία είμαι προς Note II αλλά έχω τις εξής απορίες α. Αξίζει κανείς να αγοράσει το Note II ή είναι καλύτερα να περιμένει λίγο ακόμα; Βλέπω πχ ότι η τιμή στο LTE πέφτει γύρω στα 3 Ε την ημέρα. Αν βγει επίσημα το ΙΙΙ, μήπως πέσει κατακόρυφα; β. LTE ή το απλό; Ποιές είναι οι κύριες διαφορές; Φυσικα και αξιζει το Νοτε 2.Στο N7105 εχεις το πλεονεκτημα του LTE αν πιανει στην περιοχη σου αλλα δεν εχει ραδιο FM οπως εχει το απλο N7100
xpapias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Το 4G είναι πολύ πιο γρήγορο από το 3G? Πέρα από το 4G και το ραδιόφωνο δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορα; Πιστεύετε ότι αξίζει η διαφορά στα χρήματα; Γαμώτο, όσο σκέφτομαι ότι υπάρχει το Note III με πολύ καλύτερη ανάλυση, κάνω πίσω.
stamatinho Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Το 4G είναι πολύ πιο γρήγορο από το 3G? Πέρα από το 4G και το ραδιόφωνο δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορα; Πιστεύετε ότι αξίζει η διαφορά στα χρήματα; Γαμώτο, όσο σκέφτομαι ότι υπάρχει το Note III με πολύ καλύτερη ανάλυση, κάνω πίσω. Λιγη χρηστες του note 2 θα πανε σε note 3.Oι περισσοτεροι πρωτα ο θεος θα περιμενουν το 4. Και εγω το γλυκοκοιταζω το note 2 αφτες τις μερες.Αν παει κανα 350ρι μπορει να το τσιμπησω. Οσο για την αναλυση του 3,οκ εχει πιο καλη αλλα μη ξεχνας οτι μιλαμε για οθονες κινητου.Η γνωμη μου ειναι οτι μεχρι hd μια χαρα ειναι το κινητο.
xpapias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Τι δικαιολογεί τη διαφορά των 70 Ε στο μοντέλο LTE, πέρα από το 4G;
kataramenos32 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Τι δικαιολογεί τη διαφορά των 70 Ε στο μοντέλο LTE, πέρα από το 4G; Προσωπικα επειδη το 4G μου ηταν εντελως αχρηστο πηρα το 3G.Απο εκει και περα δικια σου θα ειναι η επιλογη οπως σου ειπα
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 xpapias εχει ως εξης. Αν κινεισαι σε περιοχες με καλο 4G τοτε εγω προσωπικα θα σου προτεινα να το παρεις το LTE. Αν οχι, απλα μην το παρεις. Το μονο που δικαιολογει τη διαφορα τιμης ειναι αυτος ο LTE δεκτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα