Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους.Διαθετω μεχρι 300 ευρω για κινητο και θελω να αγορασω απο Ελλαδα

γιατι εκτος της αναμονης διοτι εχω ξεμεινει ειναι και η εγγυηση.

Σαν πρωτη ματια αξιζει να παω σε αγορα μοντελου 2ετιας περιπου?galaxy Note στα 280 ευρω?Θα με βολεψει?

Υπαρχει κατι αλλο με μεγαλη οθονη?

Η χρηση του θα ειναι ιντερνετ,παιχνιδια,τηλεφωνα απ ολα δηλαδη.

Θελω κατι που δε θα κολαει οσο γινεται.

Ξερω οτι το μπατζετ ειναι μικρο.

Αν μπορειτε πειτε μου γνωμες.

Δημοσ.

Πραγματικά μια μικρή υπέρβαση αξίζει για lg optimus g - απροβλημάτιστο, ταχύτατο, καταπληκτική οθόνη και καλή μπαταρία.

Δημοσ.

Βασικα και στο note να παει δε νομιζω να μη βολευτει για τετοια χρηση?Αν ξεχασεις οτι ειναι

κινητο 2ετιας μια χαρα ειναι.Λιγο η τιμη δε μου καθεται σωστα αλλα οκ.

Παντως με 70 ευρω παραπανω (τι σου λεω τωρα) πας για note 2 και λυνεις ολες τις αποριες που ανεφερες αρχικα.

Παντως παρολο που τα κινητα πιο πανω που ανεφεραν οι φιλοι ειναι πολυ καλα αν εχεις πιασει το note

θα σου φανουν μικρα λιγο.Και επειδη ζητησες μεγαλη οθονη γι αυτο ειπα να κοιταξεις απο 5 και ανω.

Δημοσ.

Παιδια αν ειναι να δωσω παραπανω για lg κλπ να παω σε note 2 καλυτερα αλλα στη προκειμενη φαση που ειμαι δε γινεται.

Θα δω μηπως το βρω μεταχειρισμενο πουθενα.

Δημοσ.

Σαν πρωτη ματια αξιζει να παω σε αγορα μοντελου 2ετιας περιπου?galaxy Note στα 280 ευρω?Θα με βολεψει?

Παρε το note,μια χαρα παιζει και τα παιχνιδακια του και μπαινει και στο ιντερνετ και ολα αυτα που θες.Και εχει και οθοναρα.

Και προσωπικα αν και ειμαι anti phablet το θεωρω πολυ ομορφο κινητο πιο ομορφο απο το note 2 που ειναι πιο μακροστενο(τολμω να πω).

Εφοσον σου αρεσει και το ανεφερες στο λεω.

Δε νομιζω να σε πειραξει 1 δευτερολεπτο ΑΝ αργησει να ανοιξει η εφαρμογη απο ενα τετραπυρηνο των 300 ευρω.

Kαι αν του πεταξεις μεσα και ενα nova laucher pro θα πεταει.

Δημοσ.

To sp  στα 290 ευρώ  που έχει οθόνη υψηλής ανάλυσης bravia αλλά και τον επεξεργαστή Qualcomm  Snapdrago  S4  που δεν τρώει και μπαταρία 

Δημοσ.

Θα αγορασω το note 2 γιατι ειδα οτι εχει πεσει και αλλο η τιμη του,το ειχα αφησει στα 400 ευρω και τωρα εχει 370κατι

Αυτα τα μαγαζια στο σκρουτζ kaizer,to kinito.gr,birdphone κλπ,ειναι αξιοπιστα η οτι να ναι?Λενε για εγγυηση και οτι ειναι ευρωπαικα.

Δημοσ.

Θα αγορασω το note 2 γιατι ειδα οτι εχει πεσει και αλλο η τιμη του,το ειχα αφησει στα 400 ευρω και τωρα εχει 370κατι

Αυτα τα μαγαζια στο σκρουτζ kaizer,to kinito.gr,birdphone κλπ,ειναι αξιοπιστα η οτι να ναι?Λενε για εγγυηση και οτι ειναι ευρωπαικα.

Birdphone και εφυγες για το θηριο.Πολυ καλη επιλογη και αν μας ελεγες απο την αρχη οτι μπορεις να δωσεις τοσα θα σου το προτειναμε και αυτο

Δημοσ.

Birdphone και εφυγες για το θηριο.Πολυ καλη επιλογη και αν μας ελεγες απο την αρχη οτι μπορεις να δωσεις τοσα θα σου το προτειναμε και αυτο

Ναι θα αγορασω αυτη την ομορφη παντοφλιτσα. :P

Καλα εκει στο birdphone απο της 6 κατεβαζουν ρολα?Ηθελα να τους παρω τηλεφωνο να τους πω 2 πραγματα.

Φιλε kataramenos32 εσυ απο εκει το πηρες?Ειχε κανονικα imei εγγυηση και ολα κομπλε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...