Dimitris19 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασε αν θες και τo serviio(είναι και για mac) http://serviio.org/ Εγώ χρησιμοποιώ αυτό στη δική μου Samsung και είναι κορυφή.
koumos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Θα το δοκιμασω και αυτο, δε χανουμε τιποτα! Εχει app η Samsung οπως εχει με το Plex? Sent from my iPhone using Insomnia
escapee Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα , εχω και εγω τηλεοραση samsung ue32f6400 και εγκατεστησα το plex αλλα πως θα καταφερω να δω ταινια απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση μεσω δυκτιου ; εχω το wndr4500 και ο υπολογιστης εχει windows 8.1
k1k1tsa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας! Απέκτησα πρόσφατα μια τηλεόραση Hyundai smart LCD HD και προσπαθώ να τη συνδέσω ασύρματα. Μου λέει δεν ανιχνεύτηκε dongle wifi. Αγόρασα λοιπόν κι εγώ μια συσκευή dongle wifi με τα αντίστοιχα πρωτόκολλα, τη βάζω στην τηλεόραση και δεν την αναγνωρίζει! Να σημειώσω ότι η συσκευή υποστηρίζει όλες τις τηλεοράσεις LCD HD η συσκευή ανάβει κανονικά όταν την συνδέω στον υπολογιστή οι θύρες USB λειτουργούν κανονικά όταν συνδέω στικάκι άρα δεν τίθεται θέμα βλάβης κάποιας συσκευής! Επίσης δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θα κάνει εάν δηλαδή λειτουργεί σαν κάρτα δικτύου στην τηλεόρασή μου! Παρακαλώ εάν γνωρίζεται κάτι να μου δώσετε τα φώτα σας. Ευχαριστώ
rnd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Τα πρωτόκολλα δεν έχουν καμία σχέση. Η οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή πρέπει να έχει συγκεκριμένο chipset για να ταιριάζει με τους ενσωματωμένους drivers της κάθε τηλεόρασης. Η συγκεκριμένη τηλεόρασή σου, ποιο μοντέλο είναι, και τι αναλυτικές προδιαγραφές θέτει για το WiFi dongle; Επίσης, το WiFi dongle που αγόρασες, ποιο μοντέλο είναι, και τι προδιαγραφές έχει; Ενδιαφέρει κυρίως η συμβατότητα του chipset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα