Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;

ΕΠΙΣΗΣ: ΕΙΧΑ 4Χ2GB RAM ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ EASY TUNE ΤΗΣ GIGABYTE o/c ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4,6GHZ.

ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΤA 2 DIMM(ΕΧΩ ΤΩΡΑ 2Χ2GB=4GB) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ o/c ΣΤΑ 4,6.ΕΠΙΛΕΓΩ ΓΙΑ 4,6GHZ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 4,3GHZ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΑ 4Χ2GB Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ 4,6GHZ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Δημοσ.

2χ4 ειναι το καλυτερο γιατι σου αφηνουν 2 slots ελευθερα για το μελλον να πας σε 4x4.Το ιδιο ειναι και στα 16gb 2χ8 ειναι καλυτερα απο 4χ4.

Δημοσ.

2 χ 4 και επισης δεν γραφουμε με κεφαλαια.αν γεμισεις και τα τεσσερα slots πολλες φορες υπαρχουν περιορισμοι.το manual σου τα αναφερει μεσα αναλογα την μνημη κτλ σε ποια slots παιζεις.

Δημοσ.

ευχαριστω που απαντησατε, sorry για τα κεφαλαια.Το manual αναφερει ποια slots πρεπει να χρησιμοποιησω.

Δημοσ.

επισης τα 2 ντιμακια, επιβαρυνουν τον memory controller λιγοτερο..!! αλλα οπως ειπωθηκε, παιζουν κι αλλα πραγματα ρολο..!!

Δημοσ.

ευχαριστω.αποφασισα να βαλω 2χ4gb.επισης παρατηρησα και το εξης.επειδη εχω το κολλημα να χρονομετρω ,οσο και αν σας φαινεται περιεργο, ειδα οτι τωρα που εχω 2χ2gb αντι 2x4gb που ειχα τα win7 φορτωνουν πιο γρηγορα γυρω στα 10sec.αν και διαβασα σε πολλα forum οτι δεν κερδιζεις ιδιαιτερα σε ταχυτητα που καταλαβαινεις εντουτοις εγω ειδα διαφορα.οσο περιεργο και αν ειναι.

το bios που εχω ειναι το τελευταιο.

Δημοσ.

ευχαριστω.αποφασισα να βαλω 2χ4gb.επισης παρατηρησα και το εξης.επειδη εχω το κολλημα να χρονομετρω ,οσο και αν σας φαινεται περιεργο, ειδα οτι τωρα που εχω 2χ2gb αντι 2x4gb που ειχα τα win7 φορτωνουν πιο γρηγορα γυρω στα 10sec.αν και διαβασα σε πολλα forum οτι δεν κερδιζεις ιδιαιτερα σε ταχυτητα που καταλαβαινεις εντουτοις εγω ειδα διαφορα.οσο περιεργο και αν ειναι.

το bios που εχω ειναι το τελευταιο.

δεν στεκει.10 seconds ειναι μεγαλη διαφορα εκτος αν υπαρχει καποιο θεμα με τις μνημες και για αυτο υπαρχει delay.ακομα και αλλο latency να υπηρχε ειναι μεγαλη διαφορα 10secs.

Δημοσ.

λοιπον χρονομετρησα παλι αρκετες φορες και ειχες δικιο, εκεινη μπορει να ετυχε.Αλλα η διαφορα ειναι γυρω στα 2-4sec.Οταν βαλω τις 2χ4gb ram θα χρονομετρησω και θα επανελθω.Εεεε, εχω λιγο κολλημα με τη χρονομετρηση, τι να κανουμε.

ευχαριστω παντως ολους για οποιοδηποτε σχολιο.

Δημοσ.

λοιπον χρονομετρησα παλι αρκετες φορες και ειχες δικιο, εκεινη μπορει να ετυχε.Αλλα η διαφορα ειναι γυρω στα 2-4sec.Οταν βαλω τις 2χ4gb ram θα χρονομετρησω και θα επανελθω.Εεεε, εχω λιγο κολλημα με τη χρονομετρηση, τι να κανουμε.

ευχαριστω παντως ολους για οποιοδηποτε σχολιο.

ps Μην κολλας στο χρονομετρο.τι 2 πανω τι  2 κατω δεν αλλαζει κατι.αλλα 10 seconds ηταν μεγαλη διαφορα.

Δημοσ.

Παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα θελω απο εδω να ρωτησω:εχω 2 μνημες των 2GB πανω στην μητικη μου.Σημερα πηρα αλλες 2 μνημες ιδιες.Χρειαζετε κατι πριν η μετα να κανω απο ρυθμισεις,για να τις βαλω κ αυτες;

Δημοσ.

αν ειναι ιδιες, οχι δεν θελει τιποτα.  απλα ανοιγεις το κουτι, τοποθετεις τις μνημες, κλεινεις το κουτι και ανοιγεις το πισι σου....!!!! :-D

Δημοσ.

οχι οτι εχουν σημασια τα 2 ή 3 sec. απλως ετσι απο λοξα το κανω.

για την τοποθετηση των μνημων οπως εγραψε και ο cabdik.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...