xristos05 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια μια βοηθεια εχω ενα παλιο λαπτοπ στην ακρη και ειπα να το φτιαξω.. ειχε ενα δισκο με 2 παρτισιον και εγκατεστημενα και στα 2 το XP pro εχει χαλασει το dvd driver και εβαλα ενα εξωτερικο με 2 usb για να του κανω φορματ το προβλημα ειναι οτι δεν κανει boot απο το δισκο και ας το ορισα στο bios για να μη πολυλογω εσβησα το ενα λειτουργικο με δεξι κλικ διαμορφωση στο λειτουργικο αλλα το αλλο πως θα το σβησω ? εβαλα να τρεξω το cd μεσα απο το λειτουργικο αλλα δεν ειναι το ιδιο και δε με αφηνει καμια λυση ? και μια αλλη ερωτηση αν δεν κανω φορματ και το αφησω τελικα πως θα σβησω την επιλογη κατα την εκκινηση να διαλεξω λειτουργικο ? γιατι μου βγαζει 2 λειτουργικα το 1 απο τα δυο το εσβησα και μαλιστα ειναι το 1 κατα σειρα οποτε αν περασουν 30' κανει αυτοματη επιλογη το 1 που δεν υπαρχει αυτα τα λιγα ;p Ετχαριστω
nikomas50 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Για τροποποίηση της επιλογής λειτουργικού κατά την εκκίνηση θα πας στις Ιδιότητες του "Ο υπολογιστής μου" - "Για προχωρημένους" - "Εκκίνηση και αποκατάσταση"\Ρυθμίσεις και θα αλλάξεις το προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα ή/και τη διάρκεια προβολής λίστας λειτουργικών συστημάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα