luffyole Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 γεια σας προσπαθω να σπασω το δικο μου δικτυο εχοντας ενεργοποιημενο το wps me to reaver και αντιμετωπιζω μερικα θεματακια και θα ηθελα να τα μοιραστω μηπως και καποιος εχει καποια λυση. προσπαθω να συνδεθω με το ΑP με το reaver και το αποτελεσμμα που παιρνω ειναι: WPS transaction failed (code: 0x04), re-trying last pin οι εντολες που δινω ειναι: 1)airmon-ng start wlan1(alfa) 2)κανω kill , συνηθως wpa_suplicant και dhclient 3)wash -i mon0 --ignore-fcs(μουδειχνει τα wps enabled) 4)airodump-ng mon0 --bsssid (mac) -c 1 5)aireplay-ng -1 120 -a (mac) mon0 -h (mac ths alfa)=κανει μια χαρα associate 6)reaver -i mon0 -b (mac) -vv -A -r 5:3 -d 15 --win7 -L -S(ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥς ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) στην αρχη ολα δουλευανε μια χαρα και εφατσε εως 7% μετα δεν εκανε assosiate εκανα ρεσταρτ τ router kai συνεχισε.Την αλλη μερα με την ιδια εντολη εκανε εως 1.2% και μετα εγραφε WPS transaction failed (code: 0x04), re-trying last pin ξανα και ξανα και ξανα και τωρα κανει 0% και WPS transaction failed (code: 0x04), re-trying last pin με wash δεν ειναι Lock. επισης χρησιμοποιω και το pin του router και παλι τα ιδια χαλια ρε παιδι μου εκει WPS transaction failed (code: 0x04), re-trying last pin 1)χρησιμοποιω τη καρτα awus036nh kai diabasa σε διαφορα φορouμ οτι υπαρχει θεμα με drivers rt2800usb ,εγω αυτο που εκανα ειναι απλα να βαλω τσ drivers apo δω: http://www.backtrack-linux.org/wiki/index.php/Wireless_Drivers αλλα χα'ι'ρι δεν ειδα,γνωριζει κανεις εαν το προβλημα ειναι θεμα driver να μου πει τι να κανω; 2)μπορει η επιθεση να γινει με καποιοdictionary με καποιο αλλο προγραμμα που να περιεχει ολα τα πιθανα Pin και να τα δοκιμαζει; 3)υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα wicd;οταν ειχα βαλει το Bt4r2 eixe to wicd 1.7.0 οι δυνατοτητες στο σημα ηταν απιστευτα καλυτερες απο απο wicd που εχει το Bt5r3.στο bt5r3 εβαζα την alfa και που και που εκανε αποσυνδεση.μετα εκανα αυτο και ολα καλα http://www.youtube.com/watch?v=CqSvks-yi2Y στο bt4r2 εκανα το ιδιο αλλα τπτ κανει τρελα πραγματα δεν συνδεεται καν και οταν συνδεεται αποσυνδεεται μετα απο λιγο.με την alfa συνδεθηκε μια φορα και μετα ποτε ξανα. ΑΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ 3 ΕΙΝΑΙ:H KALYTEΡΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΣΗΜΑΤΟς ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ VERSION WICD ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΕΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΤΥΟ; παιδια σας παρακαλω οποιος γνωριζει ας βοηθησει εχω χαζεψει και οποιον βω λαρισα η θεσσαλονικη(εχω επαφη με τα δυο μερη ,οχι οτι εχω θεμα μ τα αλλα μερη τσ ελλαδος ,για να μην παραξηγηθω)κερναω οτι θελει!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα