ghostmaster Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 γεια σασ παιδια λοιπον θελω να μου δωσετε ιδεες για θρανιο υπολογιστη θα σασ δειξω και φωτογραφια πωσ θελω περιπου να γινει ..και εκανα προσφατα μια αναβαθμιση να μου πειτε αν πρεπει να αλαξω κατι στο pc μου . τα spec μου ειναι 1) gigabyte z77x ud5h(mobo) 2)corsair hydro h60 (υδροψυξη) 3)ocz vertex 4 132 gb ssd (δισκος) 4)hdd caviar blue hard disc 1 tb wd(δισκος) 5)i7 2600 k cpu (επεξεργαστης) 6)corsair vegeance blue 16 gb (μνημες) 7)tx 850w corsair (τροφοδοτικο) 8)lg bluray dvd rw(οπτικο) 9)samsung UE32F6400 smart 3d led 32' tv(τηλεοραση)
karmen1983 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ιδέες να σου δώσουμε λεφτά υπάρχουνε; Και για δείξε και τι εννοείς
ghostmaster Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 προσπαθησα να στειλω photo αλλα δεν την πηρε !! τεσπα δωσε εσυ ιδεα και θα δω τιο θα κανω με τα λευτα!! σ συελνω λινκ http://hacknmod.com/hack/computer-desk-led-plexiglass-case-mod/ καπως ετσι μονο το θρανιο οχι τα αλλα που εχει http://hacknmod.com/hack/see-through-desktop-pc-and-gaming-desk/
Doc1355 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Πως έχεις σκοπό να φτιάξεις κάτι τέτοιο; Εχεις τα απαραίτητα εργαλεία-γνώση ή σκέφτεσαι να το παραγγείλεις να στο κάνουν; Καταλαβαίνεις ότι το κόστος είναι τρελό έτσι; Edit: Δεν στα λέω καθόλου κακοπροαίρετα έτσι,απλά το έχω συζητήσει με πολλά άτομα που μου λένε ότι θέλουν να κάνουν κάτι εντελώς custom και πρωτότυπο με αφορμή τα projects που βλέπουν στο εξωτερικό. Η απάντηση μου είναι η εξής..το θέμα με εμάς τους "κοινούς θνητούς" ξέρεις πιο είναι; Προσπαθούμε-νομίζουμε ότι είναι εύκολο να φτάσουμε άτομα που έχουν τρελές υποδομές (εργαλεία-υλικά-γνώση-εγκαταστάσεις κτλ ή ακόμα και να είναι πάνω στο αντικείμενο εργασίας τους) ή παίρνουν τσάμπα πράγματα από sponsors κτλ ώστε να παρουσιάζουν αυτά τα projects και να κάνουμε εξίσου εντυπωσιακά πράγματα.. Είναι απλά αδύνατον γιατί είτε θα πρέπει να σκάσεις όχι μια αλλά δύο περιουσίες σε τρίτους για να στα φτιάξουν είτε θα τα σκάσεις σε εξοπλισμό που μπορεί να μην έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις ή τέλος θα ξεκινήσεις σιγά σιγά μόνος σου και θα σου πάρει χρόνια για να βγάλεις ανάλογο αποτέλεσμα (και αν...)! Δεν ξέρω αν σε χαλάω με αυτό που λέω και sorry ειλικρινά απλά σκέψου λίγο καλύτερα πριν ξεκινήσεις ένα τέτοιο project 1
ghostmaster Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=222487 σας στελνω ενα αλλο λινκ για να πλησιασω αυτο που θελω ..καταρχην απο αποψη μηχανηματος εχω αρκετα καλο μονο καρτα γραφικων θελω να αγορασω.τωρα δεν νομιζω να χαλασω τοσα λευτα για να φτιαξω ενα ξυλινο γραφειο στην ουσια να κοψω αυτο που εχω και να το προσαρμοσω και να αγορασω plexi glass. αμα το καταφερω σιγουρα θα το ανεβασω να το δειτε και θα σασ πω ακριβως το κοστος που μου πηρε γιατι λιγο πολυ οποιος ασχολειτε με pc ξερει οτι ποτε δεν του φτανει αυτο που εχει και οτι ολο βαζει πραματα χαχαχα.. ξερει κανενας στην h60 hydro η την 100 που μπορω να βρω υγρο??οποιος ξερει τι ενοω η corsair δινει τηνυδροψυξη αλλα δεν λει τπτ για το υγρο οταν τελιωσει εγω εχω δει υγρα με οτι χρωμα θες και σωληνακια διαφανες για case modified αλλα δεν ξερω καταστημα που να πουλα τετοια πραματα
Zaknafein Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Βάλε watercooling στο Skroutz και θα βρεις. edit: ορίστε και το μαγαζί http://www.eworld.com.gr/
spirosd2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Οι λύσεις υδροψυξης της corsair ειναι κλειστού τύπου και δεν αλλάζεται το υγρό, επίσης το υγρό δεν γίνεται να τελειώσει δεν καταναλώνεται κάπου, οποιαδήποτε παραποίηση αλλαγή υγρού σωλήνες και λοιπά αν την πετύχεις λέμε τώρα σημαίνει ακύρωση της εγγύησης.
Skr1ll3x Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Επισης ανεφερες κατι για plexi glass... Σαν επιφανεια εννοεις αυτο το υλικο? Για να αντεξει οθονη, keyboard, ποντικια και οτι αλλο θες να βαλεις + κραδασμους και πιθανον χτυπηματα πρεπει να βαλεις 2-3 ποντους και θα σου παει ο κουκος αηδονι.. Συν οτι θα το γεμισεις χαρακιες και γρατσουνιες γιατι ως γνωστον το plexi ακομα και με το πανακι καθαρισμου αφηνει στιγματα γρατζουνιων στην επιφανεια του οντας "μαλακο" υλικο. Οποτε αν δεν θες στους 5 μηνες να μην μπορεις να δεις μεσα απο αυτο εξαιτιας των γρατζουνιων, γυαλι ειναι η μονη λυση για επιφανεια το οποιο θα βρεις και πιο ευκολα απο οτι ενα τοσο χοντρο plexi. Για την h100/h60/h80 κτλ αναφερθηκε αναλυτικα ο προλαλησαντας. Να εχεις στα υπ'οψην οτι στα "πλευρα" του γραφειου θα χρειαστεις καποιες τρυπες για ανεμιστηρες ωστε να υπαρχει εξαερωση.. περα απο την υδροψυξη που σκεφτεσαι για το cpu θα χεις και τροφοδοτικο+καρτα γραφικων μεσα, πραγματα που αρκουν για να κανουν φουρνακι το γραφειο.. Αν δεν θες να κανεις πολυ "extreme" πραγματα, ειναι εφικτο, με υπομονη και μερακι.. Αν παλι πας σε μαστορα τοτε ναι θα σου κοστισουν καποια λεφτα αυτες οι μοντιφες στο ξυλο, ανοιγμα της πανω πλευρας + τρυπες + γυαλι κτλ.. Θεωρω οτι δεν ειναι τοσο ακριβο mod οσο καποια αλλα, αν δεν θες βεβαια να κανεις διαστημικη κατασκευη και αρκεστεις σε κατι λιτο..
karmen1983 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 τωρα δεν νομιζω να χαλασω τοσα λευτα για να φτιαξω ενα ξυλινο γραφειο στην ουσιαΑν θες απλά να φτιάξεις ένα ξύλινο γραφείο και να βάλεις μέσα το pc σου τότε όχι δε θα ξοδευτείς. Σίγουρα θα δώσεις πιο πολλά απο ότι κάνει ένα καλό κουτί υπολογιστή αλλά δε θα φτάσεις σε 4ψήφια νούμερα. Αν όμως το κάνεις για να έχεις και ένα καλό οπτικό αποτέλεσμα τότε μπορώ να σε προσγειώσω πολύ απότομα στο θέμα κόστους. Το θέμα είναι τι απο τα δύο θέλεις να κάνεις. επίσης ο γιατρός πιο πάνω έκανε βασικές ερωτήσεις. Θα το κάνεις μόνος σου; Εργαλεία υπάρχουν; Εξαρτήματα/προσαρτήματα εργαλείων; Ή θα στο κάνει άλλος;
ghostmaster Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 καλημερερες παιδες δεν εχω αρκετο εξοπλισμο ,ειμαστε 2 ατομα που θα κανουμε την κατασκευη.δεν νομιζω να μας παρει ακομα και καποιον να φωναξουμε να κανει mod το υπαρχων γραφειο που εχουμε πολλα λεφτα. οσον αφορα το plexi glass οκ skr1||3x με επεισες θα βαλω γυαλι. το θεμα με την υδροψυξη ξερει κανενας να μου δωσει λινκ να δω για custom?? και πως να το υλοποιησω αυτο??αφου την h60-h100 δεν την πειραζεις ..
karmen1983 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάντως επιμένω ότι δεν έχεις ιδέα πόσο θα σου πάει. Τεσπα ας απαντήσω Αυτό με ένα res+pumb αν δε θες κυλινδρικό http://www.eworld.com.gr/products/page/1873658360 και αυτό αν θες κυλινδρικό http://www.eworld.com.gr/products/page/1863151577 +βέβαια ρακόρ που θα τα καθορίσεις εσύ Διάλεξα κοντό καθώς δεν έχεις ακόμα αποφασίσει διαστάσεις. Οπότε καλύτερα να το πάρεις αλλιώς το πράμα. Αυτό σαν συμβουλή.
ghostmaster Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 σιγουρα δεν ξερω ποσο θα παει κοιτα εγω διαθετο συνολο 600 ευρω για ολο αυτο τωρα αν μου πουν παρα πανω θα κατσω με το κουτι μου και τπτ αλλο ..χαχαχα..thanks για τα λινκς
karmen1983 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ωραία κοιτα να δεις πόσο σκούρα είναι τα πράματα για κάτι καλό και ωραίο Μόνο τα νερά minimum 200 απο ότι είδες. Ανεμιστήρες, γκριλς, κοψίματα, τρυπήματα (κλπ για εργαλεία πάνε αυτά), υλικά ξύλα, plexiglass, τζάμι που καλό είναι να το πάρεις να είναι ψημένο έτσι ώστε να αντέχει περισσότερο βάρος και να μη χαράζεται κλπ, λεντοταινίες, custom front panel. Ε κάπου να μη κουμπώνεις μία usb συσκευή; να μην πατάς ένα power να ανοίγει; Σίγουρα θα πρέπει να αγοράσεις ένα φτηνό κουτάκι για να γίνει η μεταμόσχευση του motherboard tray εκτός αν κάτσεις να το φτιάξεις μόνος σου που και πάλι πιο ακριβό θα σου έρθει. Και μ' αυτά και μ' αυτά χωρις να βάλω τα υπόλοιπα το 600άρι το κόβω πολύ λίγο για κάτι που θα αξίζει να είναι πίσω απο ένα τζάμι και να φαίνεται. 1
ghostmaster Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 θα το ψαξω φιλε μου το θεμα οσο δεν παει αλλο και θα δω. ειπα οτι αμα μου βγαινει οπως λες ο κουκος αηδονη δεν θα κανω τπτ ... οτι ενεργειες γινουν θα σας τις αναφερω και σιγουρα αμα μου βγει ολο το θεμα φτηνο θα σας το δειξω γτ ολοι θελουν να κανουν κατι τετοιο η μαλλον εχουν σκεφτει. να σου πω πιο αξιζει πιο πολυ custom hydro h corsair πχ?
karmen1983 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μαρίκα να σου πω. Αν δεν κατασταλάξεις στο μυαλό σου τι πραγματικά θες κόστος δε θα βγάλεις. Δε ξεκινάμε και τρυπάμε και ξαφνικά κάνουμε ένα γραφείο. Θέλει σχέδιο πριν. Να βρεις τα κομμάτια που θες να πάρεις τιμές. Και πάλι ακόμα και αν κάνεις κάτι τέτοιο προς τα πάνω θα πάει το κόστος γιατί όλο και κάτι άλλο θα δεις ή όλο και κάποια στραβή θα κάτσει. Δε γίνονται όλα με τη μία. Για το ερώτημά σου τώρα ανάλογα και πάλι τι θες να κάνεις. Αν πας για το τραπέζι πας σε custom αν όχι και με την Η100i/110 δε ξέρω και ποια απο όλες θες μια χαρά δουλειά θα κάνεις 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα