ikaruga24 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μου αρεσε παρα πολυ το OCZ. Σιγουρα το βαζω μεσα στις παραπανω επιλογες μου μολις επιστρεψω και αναλογα τι θα υπαρχει διαθεσιμο και σε τι τιμη θα αγορασω αναλογα.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον παιδια ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας. Τελικα αποφασισα να ριξω την καρτα γραφικων (650ti boost 1GB αντι για 660) και να παω απευθειας σε αυτο εδω το τροφοδοτικο. http://www.skroutz.gr/s/2852809/Seasonic-Platinum-520-Fanless.html Θεωρω οτι θα με καλυψει και με το παραπανω για το συστημα της υπογραφης μου (με νεα καρτα γραφικων συντομα) σωστα?
Fulgore1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ποσα χρηματα(στο περιπου θα δωσεις για καρτα γραφικων).Ωραιο το Platinum αλλα το θεωρω λιγο τραβηγμενο στα λεφτα αυτα.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ηταν να αγορασω την GTX 660 της Asus περιπου στα 200 ευρω. Τωρα θα αγορασω την ιδια καρτα σε 650ti boost στα 150 ευρω. Το εξτρα 50άρικο το ριχνω στο τροφοδοτικο. Ο βασικος λογος που επελεξα αυτο το τροφοδοτικο ειναι κυριως για τα εξαιρετικα του review γενικα απο ολα τα site αλλα και το γεγονος οτι ειναι fanless και συνεπως εντελως αθορυβο.
Fulgore1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλλα το βρισκω λιγο περιεργο το τροφοδοτικο να κοστιζει πιο ακριβα απο την νεα καρτα γραφικων . SLI ουτε για αστειο. Το modular δεν ειναι προυποθεση αλλα θα ηταν ελαφρα χρησιμο. Εννοειται οτι ουτε το να ειναι Modular ειναι προυποθεση. Δεν θα αποριψω δηλαδη ενα καλυτερο τροφοδοτικο VS καποιο αλλο αν δεν ειναι modular. Για το μηχανημα το οποιο προκειται να σηκωσω καταλαβαινω οτι ειναι καπως too much τοση δυναμη Watt αλλα καλυτερα προετοιμασμενος για παν ενδεχομενο παρα μετανοιωμενος αργοτερα. Η καρτα αυτη πχ που ανεφερες χωραει και σε πολυ πιο μικρα και φτηνα τροφοδοτικα.
Thanos1972 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ενα ποιοτικο τροφοδοτικο εκει γυρω στο κατοσταυερω να παρεις και δεν θα ακουγεται καθολου.για ποιον λονο να παρεις fanless τροφοδοτικο απο την στιγμη που θα εχεις ανεμιστηρες μεσα στο κουτι?το τροφοδοτικο θα ειναι το τελευταιο που θα σε ενοχλει σοτν θορυβο.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Αν με ενδιεφερε απλα η αποδοση στα παιχνιδια θα ειχες δικιο αλλα επειδη πλεον δινω τη μεγιστη βαση σε καταναλωση ρευματος, αποδοσης λειτουργιας και θορυβο και επειδη το σημερινο τροφοδοτικο μου κανει εναν απιστευτο τσιριχτο θορυβο οταν αρχιζει και ζοριζεται αποφασισα να παρω κατι που θα μου κρατησει χρονια χωρις καν να σκεφτομαι την αλλαγη του.
cabdik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 φιλε μου συγνωμη, αλλα θα πεταξεις λεφτα τζαμπα...!!!! αυτο το τροφοδοτικο, ειναι αριστο, αλλα για να μπει σε ενα προτζεκτ που δεν θα υπαρχει ανεμιστηρας, πουθενα...!!!! αν εχεις ανεμιστηρες σε..., κουτι-επεξεργαστη-καρτα γραφικων, τι οφελος θα εχεις απο το τροφοδοτικο.....?? εξαλλου, ολα τα καλα τροφοδοτικα, ειναι σχεδον αθορυβα πια...!!!
Thanos1972 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι,σωστο το ξεπτικο σου φιλε TS αλλα τωρα δεν θα δεις διαφορα στο θεμα της ΔΕΗ εαν το τροφοδοτικο σου ειναι 5% πιο efficient απο καποιο αλλο. ειναι ποιοτικοτατο τροφοδοτικο αλλα υπαρχουν και αλλα ποιοτικοτατα.και φυσικα εμενα το οτι ειναι fanless μονο για αντοχη στην χρηση δεν μου κανει.οχι οτι δεν θα αντεξει αλλα....μα fanless?
Prospector8 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Man ,εδω εισαι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641324 80plus gold,full modular,ποιοτικοτατο,απο σειρα που βασιζεται να ειναι οσο πιο αθορυβα γινεται.. Μην πεταξεις ετσι τα λεφτα σου,κριμα ειναι..
ikaruga24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Παιδια εχετε δικιο, ξεχασα εντελως το θεμα των fans του κουτιου μου. Με λιγα λογια λοιπον ας δω καποιο τροφοδοτικο σε κατηγορια τιμης 100-130 ευρω και το αλλο εξτρα 50άρικο ας το ριξω σε 2 γαματους silent ανεμηστηρες κουτιου. Ειχα ανοιξει προσφατα ενα θεμα για case fans αλλα δεν ηθελα να πληρωσω πανω απο 10 εκαστος. Μου φαινεται τωρα οτι μπορω να σκασω το 20άρικο εκαστος αν φυσικα το αξιζουν και μαλλον ετσι θα καταφερω να παρω τα καλυτερα και απο τους 2 κοσμους. Keywords - silent, efficient.
Millennium Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ikaruga ακόμα το ψάχνεις...; Πάρε ένα ποιοτικό αθόρυβο με λιγότερα από το fanless.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλα τελικα ή στη δικη σου προταση ή στου prospector θα καταλληξω και τα υπολοιπα σε αθορυβους case fans.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα