Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Πριν λιγο εγκατεστησα 7 x64 σε εναν φιλο μου και για καποιον λογο στο συστημα λεει 4gb (3.25 διαθεσιμη). Γιατι γινεται αυτο? Μηπως πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εαν δεν υπαρχει αυτο που ειπε ο Χρηστος,και στο msconfig-εκκινηση υπολογιστη-επιλογες για προχωρημενους OΛΑ Uncheck,τοτε ισως να χρειαζεται bios update.

Για καλο παντως,ελεγξε αν κουμπωσανε καλα τα memory slots.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν είναι από το memory remap τότε μπορεί να έχει κάποια κάρτα γραφικών ή ενσωματωμένη ή ξεχωριστή που να παίρνει μνήμη από το σύστημα,μπορείς να ψάξεις στο Bios αν κάπου ορίζεις μνήμη για την vga.

Δημοσ.

Ειπα και στην αρχη οτι εχω x64. Theelf δυστυχως δεν την εχει την επιλογη. Εψαξα για bios update αλλα εχει την τελευταια εκδοση. Ειχε ξεχωριστη γραφικων. Ναι ειχε αυτην την επιλογη που λες και ηταν στο 8mb. Να το αλλαξω?

Δημοσ.

Εαν δεν υπαρχει αυτο που ειπε ο Χρηστος,και στο msconfig-εκκινηση υπολογιστη-επιλογες για προχωρημενους OΛΑ Uncheck,τοτε ισως να χρειαζεται bios update.

Για καλο παντως,ελεγξε αν κουμπωσανε καλα τα memory slots.

σορρυ αλλα δεν ..

Δημοσ.

Είπα και στην αρχη οτι εχω x64. Theelf δυστυχως δεν την εχει την επιλογη. Εψαξα για bios update αλλα εχει την τελευταια εκδοση. Ειχε ξεχωριστη γραφικων. Ναι ειχε αυτην την επιλογη που λες και ηταν στο 8mb. Να το αλλαξω?

Aν έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών απενεργοποίησε την onboard από το bios. Επίσης τις Ram της έχεις dual channel νομίζω ότι γνωρίζεις ότι πρέπει να είναι στα αντίστοιχα slot με το ίδιο χρώμα.

Δημοσ.

σορρυ αλλα δεν ..

δεν; :huh: τι δεν;

Φιλε TS,να ρωτησω...για ποια μητρικη και συστημα μιλαμε;καλα υποθετουμε,αλλα λιγο να'χουμε και μια εικονα.

Δημοσ.

δεν; :huh: τι δεν;

Είναι εξαιρετικά απίθανο(μιας και δεν υπάρχει) να έχει μνημούλα 675mb ή να λείπουν τέλος πάντων στο σύνολο τόσα mb λόγου μνήμης που δεν «ακουμπάει» .

Άσε που λέει το σύστημα ότι βλέπει τα 4gb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...