KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους. Πριν λιγο εγκατεστησα 7 x64 σε εναν φιλο μου και για καποιον λογο στο συστημα λεει 4gb (3.25 διαθεσιμη). Γιατι γινεται αυτο? Μηπως πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση? Ευχαριστω.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 δες μηπως εχει στο bios επιλογη για memory remap. 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Γρηγορος ο xristaras Εκανα ενα search στο bios αλλα δεν βρηκα κατι. Θα ψαξω αυτο που ειπες και θα ενημερωσω
Hawk7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εαν δεν υπαρχει αυτο που ειπε ο Χρηστος,και στο msconfig-εκκινηση υπολογιστη-επιλογες για προχωρημενους OΛΑ Uncheck,τοτε ισως να χρειαζεται bios update. Για καλο παντως,ελεγξε αν κουμπωσανε καλα τα memory slots. 1
PartyAnimaL88 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 πες μας λίγα info για το pc έχει οn board κάρτα γραφικών και κάνει share την ram? 1
IKARIWTHS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι φυσιολογικό αυτο φίλε μου σε x86 σύστηματα Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δεν είναι από το memory remap τότε μπορεί να έχει κάποια κάρτα γραφικών ή ενσωματωμένη ή ξεχωριστή που να παίρνει μνήμη από το σύστημα,μπορείς να ψάξεις στο Bios αν κάπου ορίζεις μνήμη για την vga.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ειπα και στην αρχη οτι εχω x64. Theelf δυστυχως δεν την εχει την επιλογη. Εψαξα για bios update αλλα εχει την τελευταια εκδοση. Ειχε ξεχωριστη γραφικων. Ναι ειχε αυτην την επιλογη που λες και ηταν στο 8mb. Να το αλλαξω?
TheELF Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι τα 8mb δεν έχουν καμιά σχέση με τα ~700mb οπότε άστο.
MauMaus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Εαν δεν υπαρχει αυτο που ειπε ο Χρηστος,και στο msconfig-εκκινηση υπολογιστη-επιλογες για προχωρημενους OΛΑ Uncheck,τοτε ισως να χρειαζεται bios update. Για καλο παντως,ελεγξε αν κουμπωσανε καλα τα memory slots. σορρυ αλλα δεν ..
PartyAnimaL88 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Είπα και στην αρχη οτι εχω x64. Theelf δυστυχως δεν την εχει την επιλογη. Εψαξα για bios update αλλα εχει την τελευταια εκδοση. Ειχε ξεχωριστη γραφικων. Ναι ειχε αυτην την επιλογη που λες και ηταν στο 8mb. Να το αλλαξω? Aν έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών απενεργοποίησε την onboard από το bios. Επίσης τις Ram της έχεις dual channel νομίζω ότι γνωρίζεις ότι πρέπει να είναι στα αντίστοιχα slot με το ίδιο χρώμα.
Hawk7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 σορρυ αλλα δεν .. δεν; τι δεν; Φιλε TS,να ρωτησω...για ποια μητρικη και συστημα μιλαμε;καλα υποθετουμε,αλλα λιγο να'χουμε και μια εικονα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 2 slot εχει η μητρικη οποτε ολα οκ. Θα απενεργοποιησω την onboard.
TheELF Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 δεν; τι δεν; Είναι εξαιρετικά απίθανο(μιας και δεν υπάρχει) να έχει μνημούλα 675mb ή να λείπουν τέλος πάντων στο σύνολο τόσα mb λόγου μνήμης που δεν «ακουμπάει» . Άσε που λέει το σύστημα ότι βλέπει τα 4gb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα