Conam Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα διάβασα διάφορα στο φόρουμ. Και θέλω την βοήθεια σας. Καταρχήν πριν τρια και μισο χρονια αποφασισα να διαθέσω ενα σοβαρό πόσο για τηλεορ. Πηρα την lg 42 8500 infinia. Κανενα παράπονο σπυπρρ ευχαρηστημενος. Ξαφνικα δεν άνοιγε αμεσως έπρεπε να περασει κανα 10λεπτο να ζεσταθεί και μετα. Τεχνικος χαλσε η πλακετα 380 ευρώ. Καλα Χριστούγεννα του λεω. Και τωρα ξενερουα , οταν κατεβω Αθήνα θα παω σε έναν δικο μου μπας και φτιάξει την πλακετα,λεω να παρω καινούργια. Ειδα lg 42 la 620 .εχετε καμια αλλη στην ίδια τιμη με τα ιδια χαρακτηριστικα. Smart tv ,3d,200 Hertz δορθφοροκο δεκτη και ιδια Λεφτα. Ευχαριστω.
kostas_dr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τα 200Hz πάντως, (ενημερωτικά) να ξέρεις πως είναι μαρκετινίστικο νούμερο.
OrPolyzos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάντως όταν έρθει η στιγμή θα πάρω μάλλον τη Sony τη W650. Έχει καταπληκτικά χρώματα, είναι smart, 200Hz και είναι μεταλλική εξ ολοκλήρου όχι σαν τις κλασικές με το πλαστικό... Δίνει δώρο και τη βάση για το τοίχο! Λείπει βέβαια το 3D αλλά εγώ προσωπικά δε πιστεύω ότι θα μπαίνω στη διαδικασία να κατεβάζω ταινίες σε 3D Blu Ray ποιότητα ή να πάω να νοικιάσω στο βίντεο κλαμπ, οπότε δε με πολυενδιαφέρει
graphist83 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 H W650 η βαση που δινει ειναι για γελια. (ειναι η ιδια βαση για το τραπεζάκι). Οσο για το smart, δες το πρώτα σε χρίση πριν την αγορά. Να πας σε καποιο κατάστημα με promoter. Απο επιδόσεις μπορεις να διαβάσεις εδω http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl42w653-201308113237.htm Γενικα κινείται στο μεσο ορο. Φοράει ταϊβανέζικο AUO πάνελ, αλλα βγαζει ικανοποιητικό μαυρο. Χρωματικά και σε κίνηση δεν ξεφεύγει απο τον ανταγωνισμό. Σε σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής, μπορω να πω οτι οντως ειναι πολυ καλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα