George b Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα,εχω ενα παλιο,αρκετα παλιο μπορω να πω λαπτοπ,το οποιο αν και εχουν σπασει μερικα του κομματια λειτουργει ακομη αψογα...επειδη λοιπων δεν το χρειαζομαι,ελεγα να του βαλω λινουξ και να το εχω ή σαν κατεβαστήρι ή κατι αντιστοιχο....ως κατεβαστηρι εχω και τον κανονικο υπολογιστη οποτε 2 κατεβαστηρια παει πολυ...και επειδη ιδεες για το τι θα μπορω να κανω το λαπτοπ ωστε να φανει χρησημο δεν εχω....θελω την βοηθεια σας...εαν φιλε μου που διαβαζεις το ποστ ησουν στην θεση μου,τι θα εκανες στο λαπτοπ ωστε να μην ειναι στην ντουλαπα; ευχαριστω!
nikomania-- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Βάλε του Ubuntu και πειραματίσου και άμα λάχει ρίξτο και στον προγραμματισμό.
TheELF Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δώσε μοντέλο να ξέρουμε για τι πράμα μιλάμε,τα ubuntu για παλιό μηχάνημα πέφτουν πολύ βαριά,θέλει κάποια παραλλαγή όπως το xubuntu ή το lubuntu.Αν δεν τα σηκώνει ούτε αυτά έχει ακόμα ποιο ελαφριές διανομές.
George b Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό το μοντέλο είναι ... http://www.e-shop.gr/product?id=PER.900793
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 "Παλιο, αρκετα παλιο λαπτοπ", ειναι εποχης Celeron...Pentium II Αυτο ομως, μια χαρα λειτουργησιμο ειναι! (θα παιρνει και C2Duo)
George b Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά έχει χαλάσει το καλώδιο της οθόνης και τα δείχνει όλα ρόζ,οτι και να του έχω κάνει οι θερμοκρασίες δεν πέφτουν....κολλάει αρκέτα...
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αν το εχεις το ανοιγμα του, το καθαριζεις καλα, βαζεις core2duo του ~10ευρουαλλαζεις thermal paste και κυριως κανεις undervolting στη cpu να ανασανει Ως προς την οθονη, διχως να ξερω τι φταει, σε εξωτερικη σου δουλευει σωστα?Σε περιπτωση που ειναι ασυμφορο οικονομικα να επιδιορθωθει/αλλαχτει οθονημπορεις ακομη..και να την αφαιρεσεις εντελως και ετσι θα εχεις ενα mini slim pc-πιο μικρολεπτο δε γινεται με πληκτρολογιο μαζι- ή ενα απλο πρωτοτυπο HTCP
George b Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό είναι το λάπτοπ προς το παρών...μιας και εχουν σπασει ΟΛΑ τα πλαστικα,η οθονη δεν λειτουργει αλλα το hardware είναι άριστο και λειτουργει τελεια,θα προσπαθησω να φτιαξω ενα case,ωστε να βαλω την μητρική εκει μέσα,ίσως το κανω απο ξυλο αλλα πιστευω οτι με αλουμινιο θα ειναι πιο όμορφο...θα ξεκινησω απο σημερα και οποτε το τελειωσω το case θα γραψω εδω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα